Despre Frumusete. Despre femei

Plec la drum cu un scop clar și direct, vreau ca articolul asta să servească drept potențial de schimbare a mentalității tale, dacă ești bărbat, dacă ește femeie citește for fun asa, știu deja că oricum voi sunteți cu mult mai inteligente la capitolul ăsta decât noi, bărbații.. nu-i nevoie să ne ascundem, asta denotă slăbiciune.

Mă bucur că mă citești în continuare și vreau să îți valorific timpul așa că am să trec direct la subiect, începem cu o scurtă poveste.

Să presupunem că te duci la o expoziție foto a unui fotograf celebru. O fotografie costă undeva la 500k $ (da, cinci sute de mii – caută pe Google Peter Lik, are chiar fotografii de un milion de dolari). Fotografiile sunt asezate frumos, într-o ramă superbă. Sunt 10-11 lumini îndreptate spre fiecare fotografie. Lumea, la costume taylor made și femeile cu little black dress, se plimbă cu un pahar de martini sau pentru bărbați un single malt și admiră fotografiile.

Hmm, da. Fotografia asta este una dintre cele mai reușite. Este de bun augur (bla bla bla) acestă adevărată operă de artă. Cuvintele sofisticate sunt aruncate prin galeria de artă, pe jos, pe sus, printre rochiile scumpe și costumele făcute la comandă. Se simte mirosul de Chanel no. 5 prin toată camera. Lumea se mișcă atent, încet, calm, cu gesturi controlate, admirând fotografiile celebre. Totul pare o șcenă dintr-un vals, dintr-un film. Parcă totul este controlat, executat corect, nicio greșeală, totul este pefect.

Tu, nu prea înțelegi care e treaba. Te uiți și vezi o simplă fotografie, frumoasă ce e drept. Apoi vine la tine un individ, îmbrăcat împecabil cu un costum de catifea de un albastru închis, cu papion, și te întreabă: Sunteți familiar cu operele de artă ale domnului Peter Lik? Acest exemplar este estimat la valoarea de 450.000 de dolari, este unicat, singurul exemplar din toată lumea. Te dai mai aproape și parcă acum înțelegi. Parcă vezi care-i treaba. Admiri, te uiți în jur și ești cucerit. Îți spui în minte: atunci când o să fiu celebru și bogat în livingroom-ul meu o să fie 2-3 fotografii ale domnului Peter Lik. Însă mai am un drum lung până acolo. Mai am de muncit. Oare.. o să am bani vreodată să cumpăr așa ceva? 

 

Acum să ieșim din filmul pe care l-am creat pentru tine și cu riscul de a insulta foarte multă lume, ce se întâmplă acolo nu este nimic unic, superb, frumos (poate frumos este)… Totul este umflat cu o pompă, totul este supra apreciat. O fotografie poți să o printezi de câte ori vrei, nu este nimic unic în asta. Știu, cel mai probabil o să par super ignorant la faza asta, însă așa este…gândește-te.

 

 

Respect arta bună, o admir.. dar nu mă las impresionat de ea. Așa și cu femeile. Femeile superbe din jurul tău sunt acele exponate.  Adevărate opere de artă, însă muuuuult prea apreciate de bărbații (naivi). Și când zic supra apreciate nu mă refer la ele ca individ unic – ca un fulg de nea – superb, frumos și minunat ci la frumusețea lor. Nu povestea lor interesantă de viață, lecțiile pe care le-au învățat și realizările la care a ajuns, mintea lor superbă, felul în care gândesc, ci frumusețea lor. 

 

Noi bărbații (zic noi bărbații ca să fiu drăguț cu voi, era mai bine spus, ei copii) suntem tare prostuți și femeile își dau seama de asta, trust me, cel mai probabil râd de ei. Ne lăsăm mult prea ușor impresionați de frumusețea lor și ele nu sunt fraiere, stai liniștit, și-au dat seama de mult. Sunt chiar mai deștepte decât noi la capitolul ăsta, pe bune, nu că ridic eu femeia pe un piedestal, dar aici chiar am dreptate. Investesc mult în ele. Vor să arate din ce în ce mai bine.. pentru că este mult mai ușor să pui mâna pe un băiețaș de bani gata, care să îți ofere plimbări prin the south of France și nopți în VIP ROOM sau Amnesia. E tot ce au visat de când erau mici. Muncă puțină, satisfacție maximă.

 

Cum sunt eu. Cum să ai relații mai bune calitativ.

 

Însă cu mine nu este așa. Nu mă las impresionat de frumusețe. Și când zic asta unei tipe nu îi vine să creadă, mai toate au avut aceeași reacție – cum măă.. nu te-ai culca tu cu una care-i bună dar proastă?, apoi au observat acțiunile mele. Poată că m-aș culca, poate că nu, însă o relație mai lungă de două nopți nu o să existe între noi. Toate prietenele mele toate au fost superbe.

 

Pentru că la asta mă uit prima dată la o femeie, la frumusețea ei. Asta e, sunt superficial în primă fază – it is how it is – dar sunt sincer, nu mă mint pe mine și nu te mint nici pe tine, măcar asta să apreciezi. Însă, nu ajungem nicăieri dacă nu avem ceva în comun. Eu am standardele mele, sunt o persoană care citește destul de mult, care se dezvoltă permanent, care evoluează, care își continuă studiile, doar nu o să îmi fac prietenă o tipă care se uită la reality show-uri, ascultă manele și înjură.

 

Apoi, dacă este ceea ce îmi place mie, vreau să cunosc persoana respectivă, sunt curios și fac asta 100% sincer, sunt autentic în tot ceea ce spun și ce fac. Îți arăt intenția și acționez. Vreau să aflu care povestea și dacă toate merg bine o să se îndrăgostească de mine în cele din urmă, dacă nu… (nu, nu pozez drept fake aplha male ci sunt chiar foarte realist, nu se poate ca toate femeile din lume să te placă, dacă ieși, vorbești cu femei multe o să ai parte de refuzuri destul de multe, dacă nu ai avut până acum înseamnă că nu ai incercat)  înseamnă că nu suntem compatibili și oricum nu aveam să ne înțelegem și am plecat la fel de repede cum am venit. Buf, am dispărut. De pe Facebook, de pe telefon, de pe tot ce vrea ea. Ea probabil o să se răzgândească, o să se gândească la mine când îmi citește articolul ăsta, sau când îmi vede pozele, status-urile de pe Facebook, sau chiar când mă întâlnește prin oraș și nu are curajul să mă oprească, însă eu o să fiu ocupat cu altă persoană incredibilă pe care vreau să o cunosc. Asta este adevărul.

 

Îmi selectez (și mă selectează – prin faptul că mă refuză sau că mă vor) femeile care au ceva în comun cu mine, acele femeie care sunt cum sunt eu, care au interese comune. De ce aș sta cu o tipă care nu vrea să urce pe munte când eu iubesc să fac asta? De ce aș vrea să am o relație cu o tipă care iese prin cluburi însă mie îmi place liniștea, să meditez, să stau ore în șir fără să vorbesc, să privesc un peisaj, să admir… Doar pentru că este frumoasă? Pe bune?…. Chiar? Nu mai am cinci ani, să fiu atras de lucrurile strălucitoare. Nu am nevoie de o tipă a cărei singură meserie este să fie frumoasă. Pentru că am fost cu ceva (mai mult de una) femei frumoase, chiar și pentru o noapte, însă merită oare? NU. Pentru o noapte poate merită, însă pentru o relație serioasă (mai lungă de 4-5 luni) nu merită, este o pierdere de timp și energie.

 

Asta trebuie să te intereseze și pe tine dacă vrei să ai parte de femei frumoase și inteligente în viața ta. Dacă vrei să ai o relație autentică și de lungă durată. Dacă vrei să te bucuri și să experimentezi ceea ce viața are să îți ofere. Dacă vrei să ai lângă tine o persoană care să te ridice și pe care să o ridici (win win situation).

 

Dacă însă te lași impresionat DOAR de frumusețe, ești doar un copilaș trist, care aruncă cu banii, care se expune cu firmele pe care le poartă, cu ceea ce-i poate portofelul. Și ce crezi, hai să îți zic secretul cel mai mare din seducție: atragi ceea ce ești, ceea ce arăți că ești. Ești persoanele pe care le scoți la date, la al doilea date, persoanele cu care faci dragoste sunt o reflexie a personalității tale. Ești media persoanelor cu care ai fost într-o relație romantică sau doar pentru o noapte. Asta este adevărul.

 

Așa că data următoare când întâlnești o tipă superbă și crede-mă.. sunt muuuuuuulte, aproape că te îndrăgostești o dată la 10 minute dacă ieși puțin din casă, înceacă să îi transmiți prin actiunile și vorbele pe care le faci asta (în sensul că să fii original, autentic, nu să o întrebi exact ce o să îți scriu eu în continuare, e tare trist să faci asta și tipă – mai devreme sau mai târziu – o să își dea seama:

 

Bine bine.. ești frumoasă, de acord, îmi place să am alături de mine o femeie frumoasă, însă ce te face pe tine specială? Frumusețea este ceva superficial, eu sunt interesat mai mult de acea latură a ta mai profundă. Ce îți place să faci? Ce te pasionează? Pentru ce ai sta până la 4 dimineața trează și ai risca să te duci la muncă/facultate cu doar câteva ore de somn? Ce te face să uiți să mănânci?? Ce te pasionează? Ce-i interesant la tine… vreau să aflu, pentru că.. eu nu sunt ca toți ceilați bărbați.. nu mă las impresionat de frumusețe, draga mea.

 

PS: Fă asta – dacă simți. Dacă nu simt, atunci mai citește o dată articolul și poate o să simți. Nu are rost să nu fii autentic, să nu fii sincer, femeile își dau seama de asta pentru că din epoca de piatră și până acum au fost antrenate să se uite la atitudinea noastră, la comportamentul unui bărbat, nu la ce spune el, la câți bani are în cont sau ce mașini conduce, ele chiar sunt mai inteligente la capitolul ăsta..

Dacă minți, dacă nu ești congruent (adică spui exact ce ai în minte și ce simți) ai doar de pierdut în preajma unei femei frumoase și inteligente (pentru că sunt și cazuri în care.. la capitolul înteligentă – ca să fiu finuț – mai este mult de lucru) și ce crezi, o să atragi mai mult femeie frumoase și mai puțin inteligente cu atitudinea asta, cu faptul că nu ești congruent.

 

O seară bună și sper că ți-am schimbat puțin viziunea asupra femei, asupra frumuseții.. folosește tot ce am spus aici (tu decizi dacă faci asta sau nu) este totul în spre binele tău. Eu am ajuns la gândirea asta după multe lovituri, pe tine.. te-am adus eu aici, cu mine, te voi scuti de multe relații proaste cu tipe suferficiale – pe care eu sincer.. nu dau doi bani, de asta le si evit.

 

Cu drag,

 

Cristi

 

 

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: