Ghidul Imbogatirii si al Prosperitatii

 

În folclor avem o poveste și povestea se tot repetă: te naști, mai crești puțin, ai tăi te trimit la școală, liceu, facultate, apoi job. O nevastă sau un soț. Iubire. Valentine’s Day. Un copil sau doi. Trezire, job, acasă, nevastă, somn, trezire, job, acasă, soț, job.

Dacă stai să te gândești irosim poate cel mai frumos lucru pe care l-am primit cadou. Dar oamenii nu apreciază lucrurile pentru care nu plătesc, după cum spunea și un citat care aproape m-a făcut să plâng:

 

“People that pay for things never complain. It’s the guy you give something that you can’t please.”

 

Uite așa irosim șansa pe care o avem: viața. Acest dar suprem cu o probabilitate absolut fascinantă. Pentru că ascultăm de societate, pentru că vrem să fim purtați în brațe de sistem, pentru că ascultăm de părinți și pentru că uităm să ascultăm de ceea ce vrem noi cu adevărat.

În acest joc apar la un moment banii. Banii pentru mulți reprezintă cea mai interesantă și controversată resursă. Mulți își asociază fericirea cu averea monetară pe care o dețin, deși multe studii(1) ne arată că acest lucru este… fals .

 

 

Banii sunt doar un număr…

 

… și toată viața este doar un joc.

Eu așa am început să o privesc. Am început să mă detașez de noțiunea de “ban” propagată în societate. Visul american, milionul de dolari până la 30 de ani, abundența resurselor, sunt pur și simplu idei, concepte, după care multe persoane își ghidează viață, dar uită să se întrebe: ce (naiba) vreau eu cu adevărat de la viață?

 

În acest joc societal banii capătă un rol esențial. Se fac războaie pentru asta, se strică prietenii, parcă nimic nu devine mai presus decât banul. Însă banul este doar un număr. Câteva cifre, urmate de alte câteva zero-uri într-un cont. Nu au valoare intrinseacă, ci doar dacă îi schimbăm pe experințe, pentru că valoarea intrinseacă este zero, o simplă hârtie cu desene.

 

Mesajul este: banii nu sunt scopul, iubirea este. Prietenia autentică. Relațiile. Experiențele. Călătoriile. Libertatea. Pe care poți să le simți odată cu resursele pe care le atragi. 

 

Detașarea de noțiunea că banii sunt scopul o să te elibereze din închisoarea minții și o să te pregătească pentru abundență! Pentru că banii sunt de fapt un număr, un număr important, dar nu atât de important pentru a ajunge scopul în sine.  Ne depărtăm pe zi ce trece de la legea naturală, de la amonia naturii, de la sentimentele autentice pe care ar fi indicat să le imprtășim cu cei din jurul nostru, de la fericire… în drumul nostru spre și mai multe numere.

 

Îmi plac numerele. Îmi plac banii. Îmi place luxul. Îmi place abundența, doar că am realizat un singur lucru:

 

Nu câți bani ai contează cu adevărat, ci cum i-ai făcut de fapt.

I-ai făcut oferind iubire și valoare oamenilor care te ascultă? Ai oferit un produs sau serviciu util? Ai îmbunătățit existența a cel puțin unui om? Ți-ai păstrat bunătatea, modestia, demnitatea și sinceritatea în drumul tău? Ai sărit în ajutor ori de câte ori ai avut oportunitatea?

Acestea sunt întrebări care contează cu adevărat, pentru că oricât de multe resurse financiare vei atrage în viața ta nu uita să ai anumite valori peste care să nu calci niciodată!

Acesta este ghidul spre îmbogățire și prosperitate, descoperind că banii sunt doar un număr, un mijloc către alte scopuri mult mai mărețe, nu scopul în sine, mijloc pe care-l poți obține oferind valoare oamenilor. Sir Francis Bacon a spus: Knowledge is power! așadar îți recomand mai multe resurse care o să-ți curețe mentalitatea referitoare la bani și o să te pregătească pentru abundența financiară, intelectuală și spirituală:

 

Resurse:

 

Alan Watts, What if money was no object? (Video) 

O poveste incredibilă de la un milionar de pe Wall Street care a ajuns să-și descopere adevăratul scop al vieții. 

Banii sunt doar un număr și prosperitatea este doar un joc.

Ghidul Prosperității  Pdf  Gratuit (cel mai bun ghid pe care poți să-l citești în viața ta!)

Cum să-ți măsori succesul

Napoleon Hill – De la idee la bani

Robert K. – Tată bogat, tată sărac

Harv Eker – Secretele minții de milionar

 

Îți doresc multă prosperitate și succes,

Cristi F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: