5 Greseli Pe Care Probabil Le Faci Intr-o Relatie

 

Observ în jurul meu foarte multe persoane care, ori se plâng că nu au o relație cu o femeie/bărbat, ori au și nu le merge bine. Se tot ceartă, relația este pe cale de dispariție iar foarte puține persoane care au relații de 1-2 ani și care sunt tot timpul fericiți împreună! Ei bine, dacă vrei să ajungi ca persoanele de la sfârșitul propoziției anterioare, îți recomand să citești acest articol.

1. Ești gelos/geloasă

Psihologic vorbind, gelozia este arma omului nesigur. O persoană geloasă este o persoană slabă. Dacă ești bărbat, lasă drama la o parte, te uiți la prea multe filme de femei (chick flicks) și ai impresia că lor le place că ești o persoană geloasă, ei.. te înșeli amarnic. Nu numai că este enervant și super stresant să ai o relație cu cineva care te tot bate la cap și nu te lasă să traiești, dar denotă și lipsă de încredere, ceea ce pentru un barbat este un turn off.

 

2. Ești prea.. iubăreț/iubăreață

Ia întreabă-te. Dacă mănânc cartofi prăjiți timp de 3 săptămâni, zi de zi, oare a patra săptămână o să vreau să mai mănânc? Sau atunci când aud cuvantul cartofi prăjiți o să îmi vină să vomit? Majoritarea relațiilor cu o femeie se încheie din această cauză și îmi pare al naibii de rău când văd asta.

Toți cei care au fost părăsiti de femei/fete să citească acest punct. Rectific, acest sub-punct să fie biblia lor!! (Bun. Cam mare presiune am pus pe mine, dar am dreptate și o vezi și de ce.) Să revenim. Prietene, dacă îți suni iubita de 10-15 ori pe zi și îi spui tot timpul că o iubești, o să te asemeni cu porția de cartofi prăjiți. Ești gretos!! O tipă nu vrea asta de la tine! Una este să fii o persoană romantică, o persoană care să spună la momentul potrivit te iubesc și să își mângâie persoana iubită, una este să fii o persoană needy, care cerșește iubire, sex, dragoste.   Și dacă tot vorbim de cerșetori, sa trecem la punctul 3.

 

3. Iubirea nu se cere, se dobânește!

Am întâlnit asta și am rămas pur și simplu șocat. O persoană îi spune alteia, te rog, spune-mi că mă iubești. Serios?? Cineva te iubește, doar dacă vrea asta, nu ai cum să fortezi pe cineva să spună te iubesc și să ai pretenția ca aceste cuvite să fie sincere. Trebuie să mai gândim din când în când. Una este să ceri un litru de lapte și alta este să ceri (cerșești) iubirea altei persoane.

 

4. Încerci tot timpul să controlezi

Un amic mi-a spus, prietena ta se duce în club cu alte fete, oare ce crezi că face acolo? De ce m-ar interesa? Sincer.. de ce? Dacă mă înșală, este problema ei. Și oricum, dacă ceva nu îi convine la mine este liberă să faca ce vrea. Dacă nu mă mai place, poate să plece.

Nu am semnat un contract cu ea, pe o perioadă determinată, în care eu am drepturi de folosință! Femeile nu sunt posesiuni!!! Ține mine asta! Nu ai cum să deții o persoană! Ea nu este sclava ta, deși este seducător să încerci asta în pat. În viața de zi cu zi femeia de lângă tine nu este cainele tău, este doar o altă persoană care vrea să fie iubită, ajutată, ș.a.m.d.

Tu ai vrea ca toate femeile să te controleze? Așa mă gândeam și eu. Nu mai încerca să controlezi, pentru că nu ai dreptul asta. Fiecare persoană poate face ce vrea. Dacă un baiat vrea să se culce cu 10 fete și poate, atunci tu nu ai ce să faci. Ceea ce poți face este să nu mai vorbești și să nu te mai asociezi cu astfel de persoane, asta este singurul lucru pe care îl poți face.

 

5. Ești plictisitor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce-i drept, și eu am făcut greșeala asta. În primele mele relații, deja ne cunoșteau oamenii din parc. Era parcul nostru, era barul nostru, totul era al nostru pentru că mergeam de mii de ori pe acolo. Eram plictisitor și cred că și ea se plictisea. Acum, însă, m-am schimbat.

 

Cine își dorește un prieten la fel ca toți ceilalți, plictisitor.   Așa că, vino cu idei noi de întâlire. Îți pot da eu câteva idei de întâlnire mai ciudate:

 • prima întâlnire în tramvai, autobus – vă plimbați până la capăt de linie
 • prima întâlnire citind o carte, iată câteva recomandări (10 cărți pe care treubie să le citești și ultimele 5 cărți cumpărate) Dă click pe link pentru accesarea articolului.
 • prima întâlnire la un spectacol de iluzionism
 • prima întâlnire pe străzi, vă plimbați pe niște străzi pe care nu le cunoșteți.
 • prima întâlire la un meci de fotbal, un concert
 • prima întâlnire în parc, noaptea, vă uitați la cer și vorbiți, ia o pătură și încearcă să ai doar o conversație
 • prima întâlnire la observatorul astronomic
 • prima întâlnire la patinoar (dacă este iarnă) piscină (vara)
 • prima întâlnire la un film în aer liber
 • prima întâlnire la o tură cu bicicletele. Ai văzut, în parcuri se închiriază biciclete gratuit, cu buletinul, așa că.. ce mai aștepți
 • prima întâlnire pe role
 • prima întâlnire turul orașului sau al unui cartier, o pui să îți prezinte cartierul ei, unde a învățat, unde a copilărit sau invers.
 • prima întâlnire la stand up comedy. Stiu, sună ciudat, dar este foate interesant
 • prima întâlnire la teatru, operă

 

Ideile sunt foarte multe. Dacă eu m-am gândit la atâtea, tu de ce nu ai putea să o faci? Think outside the box.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: