Cea Mai Buna Metoda De A Avea Mai Multa Incredere In Tine


Am citit sute de studii și cărți care toate spun că există mai multe căi din punct de vedere psihologic de a îți crește încrederea în tine: multe îți propun să te prefaci că ești încrezător, altele să îți imaginezi, altele să faci, însă din această mare de idei, care este totuși cea mai bună metodă?

Consider că cea mai bună metodă de a avea mai multă încredere în tine este una și una singură și vreau să o împărtășesc cu tine acum.

Cea mai bună metodă din lume pentru a avea încredere în tine este să faci lucrurile care te sperie.

Probabil ai mai întâlnit acest sfat, sub o altă formă, de genul “ieși din zona ta de confort” și ai zis ok, bine, voi face asta. Apoi un an a trecut și tot n-ai avut curajul să ieși din zona ta de confort și să crești.

Însă am ceva pentru tine care te va ajuta.

Adevărul care doare, dar ajută

Când vine vorba de încredere în sine și succes, acestea două fiind corelate foarte puternic pentru că nu poți avea succes dacă nu ai încredere în tine și în munca ta, poate doar întâmplător, să câștigi la loterie, însă și acolo-ți trebuie puțină încredere pentru a putea mai întâi să joci la loterie, adevărul este unul foarte simplu, dureros și pe cât se poate de brutal.

Degeaba ai talent, degeaba citești mult, degeaba ești înzestrat cu o inteligență peste medie, degeaba știi să faci x mai bine decât foarte mulți oameni, dacă nu ai încredere în tine ești zero.

Trăim în zilele în care nimeni nu o să mai remarce dacă tu nu te remarci primul. A fi un om remarcabil înseamnă a fi un om remarcabil pe care tu să-l vezi prima dată, iar apoi să-i orbești pe cei din jurul tău cu această încredere în tine și arta ce reiese de aici. Trăim în zilele în care degeaba ai 10 pe linie și iei bursă (been there, done that) că nu o să te aleagă nimeni la final de facultate să-ți dea un salariu baban, o mașină și o casă. Trăim în zilele în care cei care așteaptă cu mâna întinsă, chiar dacă au talent, chiar dacă investesc multă muncă în proiectele lor, dacă nu au încredere să iasă în evidență, să fie remarcabili, să creadă că ceea ce ei fac chiar valorează doi bani, atunci ești sortit eșecului.

Îmi pare rău că trebuie să fiu omul ăla enervant pe care nu știi dacă să-l iubești sau să-l urăști pentru că-ți spune lucruri care dor, dar care te ajută, însă nu mă interesează dacă mă iubești, vreau doar să realizezi cât de important este să ai încredere în tine.

Dacă nu treci peste propriile blocaje (zona de confort) atunci poți să fii cel mai genial om din lume, nimeni nu o să știe de tine. Dacă vrei să fii #1, de top, lider, sus de tot, treci peste, altfel o să fii toată viața un om care se chinuie și se plânge că nu are rezultatele mult dorite.

Este dur, dar este adevărat.

Fă ceea ce te sperie sau alege să rămâi mediocru. Este alegerea ta. Nu avem nevoie de oameni fricoși. Cei de succes sunt oameni care își conștientizează frica și trec peste. Dacă ție îți este frică să pui o întrebare, să spui ce simți sau să dai un telefon, cel mai probabil nu o să faci nimic cu viața ta dacă rămâi în zona de confort.

Bine Cristi, dar cum?

Până acum cred că pot scrie o carte cu toate lucrurile pe care le-am făcut și m-au speriat, printre care: am zis că o să alerg un maraton, m-am antrenat și l-am alergat, am scris două cărți și nu știam dacă o să le citească cineva, am construit un program pe 12 luni și nu aveam nici măcar o idee dacă o să am un participant tot anul, am scris de nebun chiar și atunci când mă citeau 3 oameni (eu, mama și încă un vecin probabil), am plecat singur de nebun pentru două săptămâni într-o altă țară, pentru că am vrut să văd ce înseamnă să fii pe cont propriu, să depinzi doar de tine și pentru că mă speria! Și astea sunt lucrurile pe care le-am făcut în ultimi doi ani.

Cred că ai înțeles ideea. Am avut foarte multe blocaje și le-am spart prin acțiune. Am făcut lucrurile de mai sus, chiar dacă îmi tremurau mâinile de frică și credeam că nu o să mai scap cu viață.

Așa că am construit o rețetă simplă pentru a îți crește încrederea în sine, este formată doar din trei pași, simplu, nu? Nu chiar..

  1. Descoperă care sunt lucrurile care te sperie.
  2. Întreabă-te dacă acel lucru o să-ți pună viața în pericol sau dacă o să facă rău altor persoane. Dacă răspunsul este nu, treci la pasul următor.
  3. Fă rând pe rând lucrurile respective.

Nu există o altă variantă pentru a îți crește încredere în tine decât a acționa spre limitările, frustrările și toate blocajele pe care le ai.

Este cea mai simplă și cea mai dureroasă metodă de a îți crește încrederea în sine, însă crede-mă, peste doi ani o să fii un om nou!

Vrei mai mult, mai bine și mai repede?

Dacă vrei mai mult, mai bine și mai repede, atunci te invit luna aceasta în programul Doisprezece. Este cel mai complex program de dezvoltare personală din România, iar luna aceasta ne ocupăm de subiectul: creșterea încrederii.

Pe scurt, te-ai înscris:

  • Primești materiale în format pdf care îți explică exact teoria și îți oferă exerciții practice.
  • Ai acces la un grup de Facebook unde ne motivăm, încurajăm și susținem, unde o să găsești peste 100 de oameni remarcabili care fac această schimbare cu viața lor.
  • Primești un workshop live, în care îți prezint concepte și mă axez pe problemele tale.
  • Primești o misiune în fiecare săptămână, o acțiune incomfortabilă pe care tu să o faci și să îți crești încrederea în tine.
  • Primești câteva articole în fiecare lună și multe materiale folositoare de pe grup.
  • La final ne întâlnim toți în oraș, iar dacă nu ești din București te întâlnești cu oamenii din orașul tău și discutăm despre experiența noastră.

Partea frumoasă este că nu ești primul care face acest modul, anul trecut am lucrat cu 200 de oameni care au avut rezultate remarcabile, oameni care și-au schimbat job-ul, și-au luat carnet după ani de frică, au avut curajul să spună ce simt, s-au eliberat și au observat rezultate masive în viața lor.

Dacă vrei să faci acest pas și să ai mai multă încredere în tine, mai bine, mai repede, aplicând informație testată de sute de oameni pentru care a dat rezultate, atunci acesta este semnul pe care-l așteptai!

Apasă aici și înscrie-te acum, aceasta este ultima ta șansă pentru că la acest modul poți participa doar o dată pe an!

Te așteptăm înăuntru,

Cristi F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: