Ce reprezintă Incubatorul de Lectura?

Un loc doar al nostru… al oamenilor care iubesc cărțile, al oamenilor care realizează că unul dintre cele mai importante obiceiuri ale oamenilor inteligenți este… cititul.

Un loc al celor care realizează că 1 + 1 nu este egal doar doi, ci este egal mai mult decât matematica ne spune a fi adevărat. Un loc al oamenilor care realizează ca unele dintre cele mai frumoase lucruri se fac în echipă.

Cum funcționează?

Ne vom alege o împreună, prin vot, o carte, pe care o vom citi toți în același timp, pe parcursul a 2-a săptămâni, pentru a îi aștepta și pe cei care citesc mai încet sau nu au foarte mult timp. Apoi vom avea un document pentru fiecare carte în parte în care fiecare participant va nota ideile cele mai impresionante din carte, modul în care putem aplica acele idei și acest document va rămâne accesibil de tuturor participanților pentru toată viața.

Care sunt beneficiile?

  • Acces la un grup privat pe Facebook unde vom discuta despre subiectul cărții pe care o citim în acel moment
  • Drept de vot în alegerea cărții pe care tot grupul să o citească în perioada aferentă
  • Acces la un document privat unde toți participanții grupului vor nota lecțiile și ideile extrase din cartea momentului și modul de aplicare al lor.
  • Întâlniri lunare cu toți participanții din orașul tau.
  • Posibilitatea de realizare a unor echipe rezultate în urma studiului unei cărți
  • Posibile proiecte sau idei de afacere ce vor rezulta în urma ideilor studiate și aplicate din cartea momentului.

 

Când și cum pot participa?

Apartenența la grup este deschisă doar persoanelor care vor participa la modulul lunii al programului Doisprezece, înscrierile vor rămâne închise, dorind ca acest incubator să rămână privat.