Interviu cu Sasha. Despre Programarea Sociala, Limitari si Abundenta

Prima dată când am auzit de Sasha a fost acum 4-5 ani de zile, am văzut câteva video-uri cu el și mi-a plăcut sinceritatea cu care se exprimă, cu care-și trăiește viață. Am fost puțin invidios pe acestă libertate de exprimare și de atunci majoritatea acțiunilor pe care le-am realizat au fost pentru a mă elibera de limitări și pentru a mă exprima într-un mod autentic și sincer în lume.

Dacă nu știi cine e Sasha, privește videoul de mai jos și apoi citește cele 4 răspunsuri pe care mi le-a dat la întrebările mele despre eliminarea limitării condiționate.

Mi-a plăcut mult și sper că și ție. Așa că m-am gândit să-l contactez. Nu discutasem vreodată cu el, dar am zis ce pot pierde și l-am căutat, am vorbit și a fost de acrod să-mi raspundă la 4 întrebări pentru cititorii mei, pentru a ne împărtăși puțin din ceea ce el a învățat.

Fără alte introduceri, acestea sunt întreăbrile și răspunsurile de la Sasha:

1. Care sunt pașii cei mai utili pentru a scăpa de programarea socială?

În primul rând trebuie să recunoști că toți cunoscuții tăi, insclusiv tu, sunt mult mai programați decât realizezi. Asta se aplică și după ce recunoști că ești programat, atunci o să descoperi și mai multe programări la tine.

Apoi încearcă să recunoști pattern-urile de gândire pe care le ai și pe care toată lumea le are și conștienteizează-le. Majoritatea acestori gânduri nu vin de la tine, vin de la societate.

Întreabă-te: de unde au venit? Te ajută sau nu? Renunță astfel la cele care nu te ajută, chiar dacă toată lumea nu renunță la ele.

 

2. Cum poți schimba un gând limitativ și adopta, rapid și eficient, o credință benefică?

1. Recunoaște gândul/gândurile.

2.Decide că nu-l(e) vrei.

3.Găsește un comportament mai bun și fă-l. Simple!

Poartă un elastic prins de mână și ori de câte ori faci acel comportament la care vrei să renunți trage de elastic tare, astfel în timp comportamentul o să înceteze să mai se repete.

 

3. Recomanzi să ne angajăm sau să lucrăm pe cont propriu? Angajarea într-un loc de muncă ne limitează potențialul?

Job-urile sunt ok dacă tu crezi în ceea ce faci sau dacă faci lumea mai bună prin munca ta. Dacă urăști ceea ce faci sau job-ul este fără sens, nu o să fii niciodată fericit.

Nu o să poți vreodată să atingi potențialul tău dacă nu-ți iubești job-ul sau simți că este într-un fel folositor lumii.

 

4. Cum adopți o atitudine mai relaxată privitoare la bani? Pentru că dacă îi păstrezi și nu-i schimbi pe experinețe valoarea lor este egală cu zero, corect?

Da, știu multe persoane cu frica de a cheltui banii. Stop being a jew! Banii sunt pentru cheltuit! Nu poți să-i iei cu tine în mormânt!

În plus de asta, mentalitatea asta limitată o să te distanțeze de manifestarea mai multor resurse, o să te depărteze de abundență.

Când simți că banii sunt făcuți doar pentru a te bucura de ei, ghici ce, o să atragi și mai mulți bani. Când o să realizezi asta, o să te găsească ei pe tine. Pentru că în unviers nu există lipsuri, universul este nelimitat, există doar abundență! Dar dacă te concentrezi pe păstrat, o să mănivești un lips (lack), o limitare în privința banilor.

Ironic, să nu cheltui banii o să te lase cu mai puțini bani decât dacă îi cheltui.

 

Gata!

Sper că v-a plăcut! Pe mine m-au inspirat răspunsurile lui și chiar am început să pun în practică ceea ce mi-a spus! Sasha, este un om foarte sincer, spiritual, inteligent și liber. Calități dinc e în ce mai puțin întâlnite în zilele noastre.

Spune-mi, pe cine ai vrea să mai intervievez? Fie și din afară. Fie și vedete. Oricine.

 

Vă îmbrățișez,
CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: