Intr-o Zi Totul O Sa Merite!

“People wanna look at you strange, say you changed…..like I worked that hard to stay the same” – Jay Z

 

Într-o zi totul o să merite.

Asta îmi spun în fiecare zi. Asta îmi spun când aleg ca toate resursele pe care le fac să le investesc într-un mod inteligent în loc să ies la cele mai luxoase restaurante sau să-mi cumpăr cele mai fine cămăsi făcute de mână într-un orășel din Italia, asta îmi spun în fiecare zi când mă uit la telefonul mobil pe care îl am și știu că există altele și mai noi, asta îmi spun în fiecare zi când scriu de la un computer pe care l-am cumpărat cu bani munciți din greu, nu pe care l-am primit cadou de la părinții mei de ziua mea, asta îmi spun de fiecare dată când mă îmbrac cu tricourile pe care le-am cumpărat acum multă vreme, dar care încă mai sunt bune, de prin magazine, la reducere, asta îmi spun când îmi văd părinții că nu fac chiar ceea ce le place și știu că pot să îi ajunt și știu că într-o zi o să pot să le ofer o viață mai bună, asta îmi spun atunci când în loc să-mi folosesc toți banii câștigați să-mi cumpăr o mașină la mâna a doua, prefer să mă îmbrac mai comod și să mă urc pe bicicleta pe care am cumpărat-o tot la mâna a doua și la care am tot reparat pe parcursul anului, asta îmi spun când mă uit în jurul meu și toată lumea se scufundă într-un ocean de plăcere imediată, lux și abundență.

Într-o zi totul o să merite.

Într-o zi toată această muncă zilnică, toată această muncă făcută cu o consitență de invidiat, toată această muncă în care ți-ai pus sufletul, ți-ai pariat ultimele resurse, ți-ai investit fiecare cent, ai investit fiecare oră, minut și secundă din viața ta, toată această muncă de care alte persoane fug, toată această muncă frumoasă a cărei rezultate se văd destul de greu în parte datorită subiectivismului fiecăruia dintre noi și în parte așteptărilor nerealiste pe care le avem de la munca noastră, toate aceste ore investite în fața unui calculator, în fața șevaletului tău, în fața biroului tău, în fața instrumentului tău muzical, toate aceste nopți nedormite și postit-uri pline cu idei, toate aceste momente în care ai spus nu prietenilor tăi pentru că erai prea ocupat să muncești pentru construcția visului tău, toată această viziune, toată acestă putere, tot acest curaj nebunesc de a nu face ceea ce majoritatea oamenilor aleg să facă, toată această nebunie o să merite.

Acum câteva zile un prieten îmi spunea că ar fi indicat să mă mai și relaxez, că avem nevoie și de momente de relaxare, de odihnă. Știu asta, doar că nu sunt puține zilele în care mă culc înainte de ora 2-3 noapte, pentru că sculptez visul meu măreț.

Impactul alegerilor tale

Viața ta se bazează pe alegerile tale, iar fiecare alegere pe care o faci are un impact extraordinar asupra viitorului tău. Fiecare nu pe care-l spui acum, fiecare da pe care l-ai spus acum 2 ani, fiecare moment în care ai ales să faci ceea ce este bine pentru viitorul tău și nu bine pentru următoarele 60 de secunde, sunt puncte definitorii care o să se vadă în timp.
Te rog frumos să mă crezi, pentru că îmi spun asta zilnic, într-o zi… totul o să merite. Așa că ai răbdare, fă zilnic ceea ce faci și fă-o din ce în ce mai bine, renunță la plăcerea de moment pentru plăcerea viitoare, amână recompensa, ia toate alegerile având în minte viziunea de ansamblu și crede-mă, într-o zi, toată această muncă o să merite!

Mult succes în drumul tău prin viața,
CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: