Care Este Mentalitatea Pe Care O Au Invingatorii?

“Care este diferenta dintre oamenii care au tot ce își doresc și cei care nu au?” este o întrebare foarte bună care m-a preocupat toată viața mea, pentru ca mi-am dorit să fac parte din prima categorie și am fugit cu multă frică de a nu face parte din a doua categorie de oameni.

După ani de zile am primit răspunsul prin rezultatele muncii mele și vreau să-l împărtășesc cu tine, acum. Ești interesat?

Factorii care determină succesul sunt foarte mulți pentru că succesul este un concept subiectiv, însă un factor care are poate cel mai mare impact asupra succesului tău este dat de cât de multe ore ai depus pentru lucrul respectiv. Iar când spun “cât de multe ore” nu mă refer la latura cantitativă a procesului creator, a procesului prin care tu astăzi prin acțiunile tale îți construiești visul, ci includ aici și partea calitativă, cât de bine ți-ai făcut munca.

Talentul nu există

După cum bine știi talentul nu există, este doar o scuză a oamenilor care nu fac nimic cu viața lor pentru a se putea afunda și mai tare în canapeau confortabilă pe care și-au petrecut toată viața în timp ce noi toți ceilalți oameni care vrem mai mult de la viața ne-am zbătut, am alergat, nu am dormit, ne-am dat viața pentru visul nostru.

Diferența dintre un jucător de tenis mediocru și Simona Halep este că un jucător mediocru s-a dat bătut prea devreme, este că nu a depus destul de multă muncă inteligentă. Pentru că la sfârșitul zilei cel care s-a antrenat cel mai inteligent și mai bine și care și-a dat sudoarea și sângele pentru pasiunea și visul său este cel care o să reușească peste zeci și zeci de ani de muncă.

Diferența dintre persoanele care reușesc și cele care se complac este că primul tip de oameni au ales să lupte, au ales să moară în loc să se transforme în preș pe care toți să-și șteargă picioarele, au ales să dea tot ce pot ei mai bun pentru visul lor în loc să se piardă în visele altor persoane, au ales să muncească zi de zi cu o concentrare maximă venită din foamea de a ieși din sărăcie, de a ajuta, de a face din acest loc unul mai bun, de a da oamenilor fără să le ceară nimic în schimb.

Diferența dintre persoanele care reușesc este modul în care își oraganizează timpul și viața. Prețul pe care îl plătesc pentru fiecare oră de antrenament intens. Lucrurile la care renunță pentru a ajunge geniali. Costurile pe care le iau în calcul. Durerea și plăcerea care vine din fiecare victorie, din fiecare reușită și lecția care vine din fiecare eșec.

Diferența dintre persoanele care fac ceva cu viața lor este una singură: persoanele care vor ajunge oameni cu adevărat remarcabili lucrează zilnic pentru visul lor și renunță la plăcerea de moment pentru satisfacția viitoare, spun “nu” la un milion de propuneri pentru a se concentra asupra unui singur lucru, spun “nu” prietenilor care vor să piardă timpul la un suc, spun “da” riscului pe care și-l asumă dacă o vor da în bară, spun “da” necunoscutului, spun “da” aventurii, spun “da” vieții! Iar acești oameni sunt cei care vor conduce lumea prin propriul exemplu, în timp ce toți ceilalți oameni plictisiți își vor crește încrederea și mândria de a fi român, alb, negru sau om, uitându-se la ei cu admirație și spunându-le bravo, dar la finalul zilei realizând că victoria nu este a lor.

Oamenii mediocri se uită doar la rezultate, fără să vadă procesul, acei mulți ani de zile de muncă permanentă și plină de pasiune, acele lacrimi, acei nervi, acea durere, foame, nebunie de a crede că o să reușească deși nimeni nu credea în visul lui, acea tărie de a crede în visul tău, de acea nebunie de a crede că poți schimba lumea… pentru că așa cum a spus și Jobs acum mulți ani: “Because the only people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do”.

 

Nu ai nici măcar o singură scuză!

Dacă ne uităm la părinți și la bunici și le spunem că nu au ajuns mai sus facem o mare greșeală, pentru că ei au scuze destul de solide, limitări ale sistemului, libertatea de exprimare, cărți prea puține, lipsa culturii antreprenoriale și altele.

Însă dacă ne uităm la noi și nu ajungem unde ne dorim merităm toată critica din lume, pentru că avem la dispoziție tot ceea ce ne trebuie pentru a ajunge orice ne dorim: artist, cântăreț, scriitor, pictor, antreprenor, inventator, orice!

Generația mea nu mai are scuze reale. Generația mea nu mai are voie să nu citească, să nu se dezvolte permanent și să nu muncească zilnic pentru visul ei.

Generația mea este generația oamenilor remarcabili! Generația mea o să schimbe lumea!

Iar TU ești unul dintre acei oameni!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: