10 Moduri Prin Care Poti Sa Te Indragostesti De Tine

2

“Cine se uită în exterior, visează. Cine se uită în interior, se trezește.” -Carl Gustav Jung

Când vine vorba de relații, pot spune că observ în jurul meu multe greșeli pe care și eu le mai fac sau le făceam acum mulți ani.

Observ dificultatea care apare când orice persoană își dorește o relație frumoasă de iubire, plimbări lungi, ore petrecute cu o altă persoană, care să o facă să se simtă specială, iubită, apreciată și în siguranță. Vreau să o împărtășesc astăzi cu tine iar la final să-ți ofer 10 idei pentru a avea relații mai bune calitativ.

Care este greșeala pe care probabil o faci, când vine vorba de relații?

Consider că una dintre cele mai esențiale, dacă vrei de bază, greșeli pe care o poți face este următoarea (și o spun pe cât de sincer și dur pot):

Ai impresia că o altă persoană o să te iubească dacă tu nu te iubești pe tine întâi.

Aceasta fiind prelungită spre: ai impresia că oamenii îți datorează ție ceva, acel ceva fiind iubire, îmbrățișări, cuvinte frumoase, strângeri în brațe, zâmbete, cadouri frumoase, mulțumire, sex, o viață plină de iubire și sentimente frumoase, fără ca tu să faci nimic.

În momentul în care conștientizezi acest lucru, întrebările se transformă astfel:

  • Cum să îi iubesc pe ceilalți, se transformă de fapt în cum să mă iubesc pe mine.
  • Cum să am mai multă încredere în ceilalți se transformă în cum să am mai multă încredere în mine.
  • Cum să atrag o persoană frumoasă și inteligentă în viața mea, se transformă în cum să fiu o persoană frumoasă (mai frumoasă) și (mai) inteligentă.
  • Cum să atrag o persoană independentă emoțional, se transformă în cum să devin o persoană independentă emoțional.

Cred că ai prins ideea, așa că nu mai are sens să continui la nesfârșit cu exemplele.

Toată concentrarea să fie asupra ta, să găsești moduri și căi prin care să te iubești și apreciezi mai mult, să te descoperi și să conștientizezi, că de fapt, chiar ești o persoană cu adevărat remarcabilă, demnă de o relație cu o altă persoană remarcabilă

Cum te îndrăgostești de tine?

Consider că întrebarea cum să mă îndrăgostesc de altcineva este eronată din motivele menționate mai sus. Vreau să ne concentrăm asupra ta acum și să-ți prezint câteva idei prin care va urma să te îndrăgostești de tine.

1. Găsește curajul să-ți descoperi și urmezi pasiunea

Chiar dacă este greu, chiar dacă există un milion de motive pentru care nu ar merge, chiar dacă implică foarte multe costuri. Privește care sunt hobby-urile tale și găsește moduri în care poți să le oferi oamenilor valoare prin ceea ce faci tu cu atât de multă iubire. În timp, o să strângi alături de tine o armată de oameni care o să iubească ceea ce tu faci și o să te răsplătească pentru asta.

Exercițiu: Scrie pe o foaie toate lucrurile care te pasionează și pentru care simți o iubire uriașă! Apoi caută să treci la acțiune, citind și aplicând, informațiile pe care le găsești pe internet sau prin cărți.

2. Găsește curajul să-ți asculți inima…

Ai curajul să faci ceea ce te sperie dacă inima ta îți spune că este un lucrul bun. Îți urmezi inima, faci lucrurile din iubire, iubești… mai mult, așa cum am scris în acest articol. Urmându-ți inima atunci când ai de ales să te îndrepți spre ceva, vei avea alături de tine un compas foarte bine setat care te va îndrepta spre visul tău. Iar realitatea este cea mai frumoasă atunci când se transformă într-un vis la care de mult ai tot visat.

Exercițiu: Observă momentele în care inima îți spune să faci ceva, dar corpul îți spune să faci altceva. Riscă inteligent, calculându-ți costurile și vezi ce se întâmplă. S-ar putea să observi că a îți urma calea inimii este cel mai bun lucru pe care l-ai făcut tot anul, sau chiar toată viața!

3. Fă ceea ce ți-ai propus!

Adică te transformi lună de lună în cea mai bună versiune a ta. Evoluezi și schimbi obiceiuri, așa cum fac foarte multe persoane în cadrul programului Doisprezece (apasă aici dacă vrei să începi acum și nu ai nevoie de semne pentru a începe să evoluezi!) Făcând ceea ce ți-ai propus, prinzi încredere în tine. Prinzând încredere în tine crești și evoluezi și mai rapid.

Exercițiu: Alege să participi luna aceasta în programul Doisprezece. Te rog să mă crezi, nu o faci pentru mine, o faci pentru tine. Investește acei 30 de lei pe lună în tine și aplică tot ceea ce înveți acolo, o să observi schimbarea cum vine și cum te ridică deasupra celorlalți, dar cel mai important deasupra persoanei care erai acum o lună.

4. Transformă-te într-o persoană mai disciplinată și perseverentă.

Duci tot timpul, sau cel puțin în 90% dintre cazuri, la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Pentru că altfel îți pierzi încrederea în tine. Există un efect în psihologie care spune că dacă începi un lucru și nu îl termini, creierul tău este încă în procesul acelui lucru și se gândește constat la el. Poți aplica acest efect în favoarea ta, începând ceva ce nu vrei să faci, pentru care simți o anumită rezistență, dar care știi că te va propulsa în viitor și astfel creierul tău va fi obligat să-l finalizeze.

Exercițiu: Începe ceva chiar acum, chiar dacă te sperie, chiar dacă simți rezistență, și lasă acest efect să te propulseze.

5. Realizează o analiză dură și observă ce poate fi reparat la tine și ce nu.

Acceptă lucrurile care nu pot fi reparate și începe din secunda aceasta să schimbi ceea ce poți schimba la tine, pentru a te transforma într-o persoană remarcabilă. Poți începe cu mai multe exerciții fizice realizate într-un cadru organizat, cu o alimentație mai sănătoasă, sau cu orice crezi tu că îți lipsește și poate fi îmbunătățit.

Exercițiu: Ia o foaie de hârtie și realizează o analiză întrebându-te ce poți schimba sau repara la tine pentru a fi un om cu adevărat remarcabil. Apoi acționează pas cu pas.

6. Acționează mai mult

Suntem gripați de acest fenomen care ne ține în zona de confort și nu ne permite să acționăm. Din zeci de mii de oameni care îmi citesc articolele în fiecare lună, oare câți acționează? Îți spun eu, cel puțin 1%. Și 1% este mult. Faci parte din acei 1%, nu din cei 99%, acționând acum! Am dezvoltat ideea de acțiune în acest articol: Cititul nu te face sexy, acțiunea însă…

Exercițiu: Pentru fiecare articol pe care-l citești ar fi indicat să acționezi în concordanță cu informația de acolo de cel puțin 2-3 ori. Aplică toate exercițiile de aici și observă-te atunci când cazi pradă acestei dependențe de informație fără de acțiune, pentru că nu așa evoluezi, ci prin acțiune consistentă!

7. Oferă-ți timp să realizezi cât de incredibil ești…

Cât de special ești. Cât de frumos ești ca om. Cât de inteligent, minunat și cât de mult te iubești tu de fapt. Schimbarea intervine în timp. Permite timpului să te facă să realizezi cât de multe ai de descoperit la tine. Fii curios! Descoperă-te mai mult. Pentru că o să descoperi că tot ceea ce se ascunde în spatele comparațiilor, gândurilor negative și tuturor lucrurilor pe care ți le spui, dar care nu te reprezintă, sunt lucruri minunate, lucruri care te fac să realizezi că de fapt ești o persoană cu adevărat remarcabilă.

Exercițiu: Invită-te la o plimbare prin parc sau printre străduțele orașului în care locuiești acum. Ia cu tine o agendă și un pix și plimbă-te pur și simplu. Apoi găsește un loc retras, o bancă pe care să stai și să-ți aduni gânduri, să te întrebi care sunt provocările prin care treci și să găsești rezolvări la acestea, toate cu pixul pe hârtie.

8. Tratează-i pe cei din jurul tău cu iubirea pe care tu vrei să o primești

Atenție, am scris vrei, nu ai nevoie, pentru că deja ai destulă iubire de la cea mai importantă sursă: tu. Iubește-i pe ceilalți, sincer și oferă tot ceea ce un prieten bun oferă atunci când își iubește prietenii. Totuși ai grijă la aspectul că s-ar putea să oferi ceva doar pentru că vrei să primești altceva în schimb, asta se numește dependență.

Exercițiu: Oferă chiar acum sau mâine de dimineață un lucru pe care tu ai vrea să-l primești, fără să te aștepți să-l primești înapoi. Oferă o îmbrățișare, un compliment, o vorbă bună, un cadou, ceva din suflet, fără de atașamente și din pură plăcere și bucurie.

9. Conștientizează că niciodată nu este prea târziu…

Ci  acest “este prea târziu” este doar o scuză pentru a nu evolua acum și pentru a amâna plăcerea pentru mai târziu, acest mai târziu putându-se transforma în… niciodată. Oricât de târziu crezi că este, abia a început. Cei care se trezesc mai devreme sunt cei care ajung în timp să cucerească lumea. Ești un om remarcabil, nu face greșeala de a crede că este prea târziu și că nimic nu se mai poate face. Mai poți face atât de multe lucruri.

Exercițiu: Deși poate ideea este abstractă pentru că nu ți-am dat un domeniu fix unde să o aplici, am făcut-o intenționat. Alege tu un domeniu unde să o aplici: în viața ta personală sau profesională, la job, în relație, în proiectele tale de suflet, oriunde. Aplică și vezi ce se întâmplă.

10. Premiază-te ori de câte ori una din ideile de mai sus sunt aplicate corect în viața ta.

Premiază-te cu o prăjitură raw vegan, sănătoasă dar în același timp foarte bună, premiază-te cu un masaj, cu o plimbare prin parc, cu o cină, cu o călătorie într-o altă țară. Există premiu pentru orice situație financiară. Chiar și o cană cu ceai verde poate fi un premiu dacă realizezi că te poți bucura chiar și de cel mai mic lucru din viața ta.

Exercițiu: Alege să îndeplinești una dintre ideile de mai sus pentru a reuși să te iubești mai mult, iar în momentul în care ai dus la bun sfârșit și ai obținut rezultatele dorite, premiază-te. Fă din asta un obicei. Cu cât faci lucruri benefice pentru tine cu atât te premiezi mai mult, așadar te programezi spre iubire de sine, fapt ce va aduce unde pozitive în toate aspectele vieții tale, precum o piatră care este aruncată în râu și undele pe care apa le produce sunt din ce în ce mai mari și din ce în ce mai puternice.

Concluzie

Formula iubirii într-o relație este simplă. Îndrăgostește-te în primul rând de tine, apoi oferă celorlalte persoane din iubirea abundentă care îți umple viața. Așa atragi și te îndrăgostești de o persoană remarcabilă, poate chiar atât de remarcabilă pe cum urmează să descoperi că tu ești.

PS: Vreau să-ți mai dau de știre, poate te întrebai ce se întâmplă cu proiectul Relații Remarcabile. Lucrez foarte mult la el. Nu cred că am mai lucrat atât de mult, și zic eu bine, la un proiect până acum. Chiar am un capitol dedicat acestei iubiri de sine, unde te trec prin foarte multe exerciții inconfortabile, dar care o să te forțeze să evoluezi și să înveți să te iubești mai mult. Și acesta este doar 2% din tot ceea ce urmează să primești.

Mai multe detalii în curând. Până atunci, notează-ți adresa apăsând aici pentru a primi un bonus în ziua de lansare.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: