10 Motive Pentru Care Nu Ai Un Iubit (Sau O Relatie Remarcabila)

Dacă ar fi vreodată să asculți de cineva care ți-ar spune 10 motive pentru care nu ai prieten momentan, ar fi indicat să asculți de mine, pentru că ani de zile am fost cel mai trist, jalnic, needy, instabil emoțional, dependent și ciudat om din lume.

Da, ce să vezi, nu sunt perfect. Și nici tu. Hai să-ți arăt 10 motive pentru care nu ai prieten.

După cum te-ai prins, acest articol este pentru femei, pentru că ele dețin puterea. Așadar dacă ești bărbat trimite acest articol prietenelor tale care sunt singure și își doresc un iubit, dar nu reușesc să găsească (a se citi construiască) o relație frumoasă.

1. Pentru că ești dependentă emoțional

Asta este cea mai mare problemă. Discut foooooaaarte pe larg în cartea “Relații Remarcabile” (pe care o poți cumpăra apăsând aici, nu o faci pentru mine, o faci pentru tine) și spun cam așa:

Dacă tu nu crezi că ești frumoasă și vine cineva în viața ta și îți spune “wow, ce frumoasă ești” si apoi fiecare minut este o sărbătoare a frumuseții tale, cel mai probabil, mai mult ca sigur, o să se construiască acolo o relație bazată pe dependență.

Și când, tipul ăsta cu accent franțuzesc, o să plece din viața ta, o să te simți cel mai urât om din lume. Dar nu ești. Pentru că frumusețea este în ochiul privitorului. Frumusețea vine din interior și e manifestată la exterior, prin faptul că ai grijă de tine!

Ce să faci? Citește cartea, fă exercițiile de acolo și scapă de dependența emoțională. Dacă nu ai 57 de lei, fă rost. Meriți să investești în tine și meriți o relație de iubire remarcabilă.

2. Pentru că îți trebuie un prieten

“De ceeeeeee nu am un prieten?????” Spune-mi sincer, de câte ori te-ai plâns că nu ai un prieten. Dar vreau și eu un prieten, să ne ținem de mână. Awwwww, ce drăguț este Cristi (adică eu!).”

Da, bine, trecem peste acest fapt. Îmi place de mine și nu pot să mă abțin (dacă tot vorbeam de primul punct). Vreau să-ți spun că există o mare problemă în faptul că îți trebuie un prieten.

Problema este, că… de fapt nu-ți trebuie. Cum zicea Bukowski, poți să trăiești fără iubire dar dacă te-ai constipat, poți să mori în câteva ore.

Știu, dur, dar foarte frumos. Bukowski like.

Adevărul este că nu ai nevoie de un prieten, ci vrei unul. Să stabilim asta clar. A avea nevoie înseamnă că nu poți să trăiești fără. A vrea înseamnă că poți (ce să vezi, chiar poți) însă ar fi foarte fain să ai și un prieten.

Ce să faci? Să nu mai citești articole siropoase, să nu te mai uiți la relații afișate pe net, pentru că acestea prezintă fix partea frumoasă a unei relații, sunt totuși și lucruri nasoale pe care ei nu le pun pe Facebook și tu crezi că totul este PERFECT!! Dar nu este.

3. Pentru că ești prea grăbită (a se citi disperată)

A se citi disperată, cu disperată bolduit. Pentru că văd multe fete disperate. Și aceste fete uită să realizeze cât de mult valorează, se vând pe prea puțin.

Primul băiat frumos care le iese în cale, acestea sunt dispuse să îi facă orice, oricât, apoi să-și petreacă o noapte cu machiajul prelins pe obraz, pentru că “bărbații sunt porci și vor să facă doar sex cu noi! Mie îmi trebuie un prieteeeeeen! :(((((((“

Însă, cum ar fi dacă am și gândi cu capul, nu cu inima sau instrumentele genitale, atunci când am intra într-o relație? Cum ar fi dacă, ne-am zice: “frate, asta e un player nenorocit, s-a culcat cu 50 de fete, sigur NU VREA o relație de la mine!”

“Așa că, ce vreau? Vreau doar sex, pentru că instrumentul meu sexual îmi cere asta și nu mai pot fără, îmi e dor să fac sex, cu ceva real, nu cu mâna, atunci hai să-l iau pe fraier, să nu îi arăt totuși că vreau doar sex, pentru că, fată, nu vreau să fiu văzută, știi tu cum, ci să facem cumva, să ne împiedicăm și să aterizăm unul peste altul, sau el peste mine.” (Așa îmi imaginez eu că vorbesc fetele, și crede-mă, nu e doar în imaginația mea).

Pe cuvântul meu că dialogul ăsta nu se întâmplă în mintea fetelor, dar dacă s-ar întâmpla, ar fi mult mai fericite. Pentru că ar alege relațiile clar. Vreau o relație sau doar o noapte? Și nu ar mai trage concluzii greșite despre viață și bărbați.

Ce să faci? Să fii sinceră cu tine și să știi exact ce vrei. Vrei doar sex sau o relație? Apoi să alegi și cu mintea, nu doar cu inimioara.

4. Pentru că ești prea selectivă (a se citi cu bățul în fund)

Marea problemă a oamenilor inteligenți este că se chinuie puțin să găsească pe cineva la fel de inteligent, frumos, amuzant și sofisticat precum (cred ei că) sunt.

Da, știu ce simți. Și eu sunt (mă cred) deștept. Am citit multe cărți și îmi e greu să mă văd cu cineva care vorbește despre emisiunile de la tv. Îmi produce o stare de greață și fug precum Forest. Fugi, Cristi, fugi!

Așa și cu tine, cel mai probabil. S-ar putea să fii prea selectivă și să cazi în capcana sindromului Ryan Gosling.

Ce să faci? Să citești despre sindromul Ryan Gosling (apăsând naibii aici) și să te vindeci! Este vindecabil.

5. Pentru că nu ai grijă de tine

Of, Doamne, aici nu vreau să fiu răutăcios, dar știi câte fete nu au grijă de ele? Cel mai probabil și tu ai observat.

De ce să alegi cele mai nașpa haine din lume, când poți să îți faci o ținută frumoasă? De ce să ieși din casă așa cum te-ai trezit, când te poți aranja? De ce să ai păr pe mâini și pe picioare, când o lamă de ras costă 2 lei?

Știu că nu este vorba de tine, dar știu că și tu ai momente în care nu ai grijă de tine. În care-ți zici, hai că îmi pun hainele astea, n-am chef, sunt nașpa.

Dar, draga mea, nu ești nașpa. Ești superbă. Crede-mă, nu te văd acum, dar ești superbă. Ai o minte acolo inteligentă, citești textele astea, care nu sunt pentru proști, asta înseamnă că e totuși acolo ceva, o urmă de frumusețe care se poate transforma într-o frumusețe orbitoare dacă ai mai mult respect de sine.

Ce să faci? Mi-a zis cineva un truc mișto și mă simt puțin ciudat că știu toate chestiile astea despre fete, dar în fine, cică dacă vrei să te simți sexy pune pe tine o lenjerie super mișto, apoi hainele de muncă. O să fii sexy toată ziua! Acum nu știu dacă merge, că nu am încercat :)) dar ce vreau să spun este să ai grijă de tine până la cel mai mic detaliu.

Aruncă șosetele alea flaușate, chiloții de babă, hainele primite zestre și îmbracă-te frumos, fii recunoscătoare pentru frumusețea pe care o ai și împărtășește-o cu lumea din jurul tău!!

6. Pentru că nu faci nimic cu viața ta în afară de job

Asta este foarte trist și durerors, dar nu la fel de dureros precum următorul punct.

Adevărul este că dacă nu faci mai nimic cu viața ta în afară de job, s-ar putea să-ți găsești un gagic de la job, dar na, e nasol atunci când te desparți. Trebuie să-l vezi cum încearcă să se dea la prietena ta și o să-ți dai demisia și o să blestemi ziua în care ai ales să încurci business-ul cu viața personală.

Crede-mă. Am avut oameni cu care am lucrat, și când zic oameni, zic fete, foarte sexy. Am avut colege, mamă. Foarte faine. Și nu am invitat la o cafea pe niciuna. Pentru că o lecție foarte importantă pe care am învățat-o este să nu încurc plăcerea cu afacerile.

Ce să faci? Să faci și altceva în afară de job, să ieși din casă, să te duci la dansuri, desen, workshop-uri, oriunde poți să întâlnești oameni deștepți. Sau în programul Doisprezece, apasă aici și descoperă mai multe dacă nu știai deja despre.

7. Pentru că iubirea nu se găsește în club

Eu nu o înțeleg pe asta cu cluburile. Deloc chiar.

Să presupunem că ești o fată frumoasă, te îmbraci sexy și te duci în club. Oare ce te aștepți să se întâmple acolo? Să-ți găsești iubirea sinceră? Bună încercare, dar nu o să-ți iasă.

Pentru că acolo se duc bărbații să agațe, un termen care-mi produce greață, și locul unde femeile sunt tratate precum obiecte.

Ești un obiect? Ok atunci. Nu ești? Atunci de ce te duci în cluburi și o faci pentru a îți găsi un prieten, nu pentru a te distra?

Ce să faci? Să te duci în club să dansezi și să te distrezi, nu să-ți cauți un prieten, pentru că nu o să găsești unul, o să găsești mai mulți :))

8. Pentru că tu, tu, tu, tu! Tu? Tu!!

Dacă fiecare lucru pe care-l faci, sună cam așa:

“Hai să vă arăt cât de mișto este să fiu EU! Pentru că EU sunt cea mai tare. Ia uite ce viață am. Cât stil. Câtă eleganță. Lux, frate. A, hai să vă mai zic ceva despre mine. Eu, eu, eu, eu eu eu, eu. Eu? Eu! Eu, eu eu!”

Să nu te întrebi de ce nu ai prieteni și relații frumoase.

Pentru că nu trebuie să fie vorba despre tine, ci despre ceilalți atunci când relaționezi, este un aspect foarte important în construcția unei relații și unul foarte dificil de pus în practică, pentru că suntem destul de egoiști ca oameni.

Ce să faci? Să realizezi că dacă tu, tu, tu, tu, tu o să rămâi, doar tu.

9. Pentru că ai impresia că TOȚI bărbații sunt porci

Dezamăgirile din trecut ne fac să credem ca toți oamenii din viitor o să fie așa cum cei din trecut au fost. Însă, după cum îți poți da seama, om inteligent, oamenii sunt diferiți.

Și hai totuși să intru și mai adânc în problemă.

Care crezi tu că este motivul pentru care atragi astfel de persoane în viața ta? Poate nu cumva trebuie să schimbi lucruri la tine pentru ca exteriorul să se schimbe? Eu cred că asta e calea.

Din experiența de până acum: am lucrat la mine, m-am iubit mai mult și am reușit să am relații cu adevărat remarcabile. Pentru că totul pleacă din interior!

Transformă-ți viața într-o poveste de iubire, începând în primul rând cu tine. Dacă toți bărbații din jurul tău sunt niște plângăcioși, imaturi sau vor doar sex de la tine, cel mai probabil mesajele pe care tu le transmiți prin acțiunile tale îi fac pe acei oameni să vină în viața ta, pentru că poate ești încă o persoană nesigură, plângăcioasă, geloasă, cu slabă încredere în sine și care are nevoie de un prieten.

Ce să faci în schimb? Să pui mâna și să citești acest articol 10 Lucruri pe care trebuie să le știi pentru a avea relații remarcabile și să aplici ceea ce crezi că este pentru tine. Am notat acolo foarte multe din ceea ce știu despre relații și am primit sute, probabil chiar mii, de mesaje de mulțumire.

10. Pentru că stai și citești articole pe net în loc să ieși din casă!

Te-am prins! De unde știam? Sunt mentalist.

Un prieten îmi spunea, Cristi, ți-am citit ideile, mi-au plăcut, cum fac, totuși să.. am o relație remarcabilă.

Cel mai probabil, dacă stăm să ne gândim puțin, femeia perfectă pentru tine nu o să apară la ușa ta sau în cutia poștală. Ar fi indicat să te găsească în timp ce te bucuri de viață, în afara casei tale (dacă a ta casă nu este în gară ci într-un apartament unde doar tu ai acces).

Cu cât ieși mai mult, în locuri potrivite, cu atât îți cresc șansele să te lași găsită de o persoană specială.

După cum am stabilit mai sus nu cred că în club poți să-ți găsești o relație serioasă (deși probabil există excepții, vorbim aici de procentaj de reușită) însă la o galerie de artă, expunere videografică, un concert de calitate, teatru, operă, bibliotecă, poți să te lași găsită de o persoană specială, care are aceleași interese precum ai tu.

Alege locuri faine, care-ți plac, iar acolo, în momentul în care o să fii pregătită, o să fii găsită!

Concluzia celor 10 idei… dacă ai rezistat până aici!

Este că sunt doar simple idei, nu vreau să le crezi pe cuvânt. Vreau să le testezi și să vezi dacă așa sunt sau nu. Apoi să-mi spui.

Thoureau spunea că “Fericirea este precum un fluture, momentul în care alergi după el, o să fugă de tine, momentul în care îți vezi de treabă și te bucuri de viață, o să se așeze, calm, pe umărul tău.”

Eu consider că asta se aplică și la iubitul perfect pentru tine.

Momentul în care ești stabilă emoțional, realizezi că nu îți trebuie un prieten, ci doar vrei, pentru că este frumos să împărtășești din surplusul iubirii tale cu cei din jurul tău și în special cu o persoană dragă, în care te calmezi și nu mai alergi după bărbați, în care realizezi că ești muuult prea selectivă și riști să rămâi doar tu cu tine toată viața ta (ceea ce nu e nasol dacă asta îți dorești).

Momentul în care realizezi că iubirea nu se găsește în club sau în baruri ci în locuri mult mai sofisticate de atât, momentul în care conversația ta nu este doar despre tine, momentul în care realizezi că oamenii nu sunt așa cum sunt ei, ci așa cum ești tu, momentul în care ieși din casă, s-ar putea să te împiedici, și cineva să te ia în brațe, să-i observi părul blond, fizicul impunător, ținuta aranjată, mirosul de parfum scump, și să realizezi că de fapt ai căzut și că te-ai lovit la cap.

De multe ori persoana perfectă pentru tine te găsește, însă ar fi indicat să te lași găsită, dacă înțelegi ce vreau să spun.

Bucură-te de viață, cu drag,

Cristi (cel care spune lucrurilor pe nume) F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: