Care Este Secretul Pe Care Rhonda Byrne Nu-l Noteaza In Cartea Sa “The Secret”?

0cef081aebc1c76c744069593006ce92

Una dintre cele mai vândute cărți de dezvoltare personală, din toată lumea, din toate timpurile, este cartea “Secretul” (The Secret).

A prins foarte bine și la noi.

Doar că în momentul în care o citești, realizezi că lipsește ceva. Un element major. Pe care dacă-l scoți din ecuație, nu poți să vorbești despre succes.

Despre acel element urmează să-ți scriu astăzi și te voi învăța care este de fapt noua lege care ar fi indicat să domine viața oricărui om remarcabil.

Ce este Secretul (The Secret)?

4a915145a581026674b3aaf5f1c9ee3f

“The Secret” este o carte foarte populară, o să-ți explic și de ce, care a fost vândută în milioane (poate chiar miliarde) de exemplare până acum.

Acolo, autoarea Rohnda Byrne, ne spune că universul este dominat de o lege și anume legea atracției.

Aceasta ne sfătuiește să ne concentrăm asupra a ceea ce ne dorim și gata, universul conspiră pentru noi și ne dă ce vrem.

De ce este Secretul un bestseller internațional?

1. Pentru că oamenii vor soluții rapide la orice probleme ar avea.

Din acest motiv există farmacii, lângă covrigării, lângă bancomate. Pentru că vrem, ca oameni, totul foarte rapid și ușor.

Îți este foame? Plătești 0,5 lei pe un covrig. Te doare stomacul, plătești 2-3 pe o pastilă. Vrei să mai mănânci ceva? 8 lei o shaorma. Nu ai bani? Scoate de la bancomat.

2. Pentru că oamenii mai sunt și leneși.

Pentru că ne dorim din tot sufletul să avem un Ferarri (sau orice altceva) și ne gândim că dacă ne imaginăm, printăm poze cu acesta sau gândim tot timpul la acel Ferarri, atunci îl vom avea.

Nu ne place să muncim.

Genetic vorbind, nu este în natura noastră să muncim, nici măcar la un nivel intelectual. Pentru că o mare parte din viață nu am făcut-o (referindu-ne la toată existența noastră).

3. Pentru că e mai ușor așa…

… și de ce să faci ceva greu când poți face ceva ușor.

E mai ușor doar să te gândești, și așa te gândești toată ziua, și gata, poc, din cer, pică exact ceea ce ți-ai dorit.

Toți vrem asta. Așa că dacă scrie într-o carte că asta e calea, atunci și mai bine. :))

Care este cea mai nouă lege (mai tare decât legea atracției)?

Este simplă, însă nu mă aștept ca acest articol să fie viral. Pentru că nu este nimic fascinant la această lege.

Dă tot timpul rezultate, însă nu mă aștept că dacă o pun într-o carte să fie bestseller și toți oamenii de pe planetă să facă ce scrie acolo.

O fac toți cei care au succes, însă nu mă aștept să primesc un premiu Nobel sau Pulizer pentru asta. Pentru că nu este ceva nou. Este ceva vechi de când lumea.

Actorii de succes știu legea asta. Oamenii de afaceri, șoferii oamenilor de afaceri, cei care câștigă premii Nobel, cei care scriu cărți, cei care dau cu mătura. De la CEO la curve, această lege este știută și practicată de toți.

Bun, Cristi, care mama mă-sii e legea?

4a915145a581026674b3aaf5f1c9ee3f copy

Noua lege este legea acțiunii.

Pentru că oricât de mult ai privi cu ochii de căprioară orbită de faruri spre un dream board sau spre poza cu lucrul pe care ți-l dorești, niciodată nu vei ajunge să ai lucrul acela dacă nu acționezi.

Pentru că oricât de mult ți-ai dori să ai o relație frumoasă, niciodată nu o vei avea întâmplător, pentru că te-ai împiedicat cumva și te-ai transformat într-un om stabil emoțional, inteligent și frumos, care crede despre sine că merită o relație frumoasă, este nevoie de acțiune.

Pentru că nu vei ajunge să vezi toată lumea de sus dacă nu ai urcat pe munte.

Pentru că nu vei avea bani să-ți cumperi ce vrei sau să îi donezi (tu știi ce faci cu banii tăi, nu mă privește, sper totuși că faci din lumea asta un loc mai bun) dacă nu acționezi.

Așa că noua lege, cea mai tare lege, cea mai nouă lege, cea mai sexy lege, cea mai realistă, clară, simplă, care dă tot timpul rezultate este legea acțiunii.

Ori de câte ori îți dorești ceva, întreabă-te dacă ai acționat destul de mult sau bine (recomand ambele) pentru a avea acel ceva.

Pentru că degeaba îți imaginezi ceva, dacă nu acționezi.

Cei care au tot ce își doresc nu au timp să-și încarce mintea cu tot felul de prostii și “secrete” pentru că știu că singurul secret a fost, este și va fi: munca realizată inteligent.

Așa cum zicea și Constantin Brâncuși: “creează ca un Dumnezeu, poruncește ca un rege, muncește ca un sclav.”

Acționează mai mult,
CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: