Despre Lozul Cel Mai Mare Pe Care-l Poti Trage La Loteria Vietii

post1

Mulți ani am avut o MARE FRUSTRARE și vreau să o împărtășesc cu tine acum și aici, cu speranța că o să te inspir sau să te încurajez.

Vreau să-ți spun din start că o să mă deschid în fața ta cu multă iubire și sper să fii pregătit să descoperi adevărul, toate cu scopul de a te inspira (și pentru că-mi place să-ți ofer ceea ce gândesc și simt).

Pe când eram în liceu, mă comparam cu colegii mei bogați (de fapt nu ei erau bogați, ci părinții lor) și priveam cu durere în inimă când apăreau cu o nouă mașină și eu nu aveam bani nici de pantaloni.

Mă uitam pe geam, la ceea ce au ei și la cât de varză sunt eu, la cât de sărac, la cât de prost, la cât de lipsit de noroc sunt.

La vremea respectivă credeam că a bea o cafea de la Starbucks era o mare chestie. Era destul de scumpă, costa vreo 15 lei. Frappuccino se numește, cred că o mai au și acum.

Într-o duminică m-am dus cu mama prin mall și i-am cerut o astfel de cafea. Mi-a zis că îmi ia, chiar dacă este 15 lei. Mi-a luat, am băut-o și mi-a rămas în minte acel moment.

M-am întors acasă, m-am pus noaptea în pat și am început să visez. Am început să visez cum o să fac când o să am mulți bani, adică vreo 300 de lei, o să-mi cumpăr în fiecare zi câte o astfel de cafea de la Starbucks. O să mă duc, cu 15 lei în mână și o să zic vreau un frappuccino.

Simțeam atât de mare bucurie când mă imaginam că făceam asta. Era ceva ce mă făcea fericit. Mă simțeam pentru prima dată, poate, în viața mea, bogat. Apoi îmi deschideam ochii și priveam realitatea din jurul meu.

Eram eu, în pat cu mama mea, într-un apartament de două camere. Tata dormea în sufragerie.

Mulți ani mi-a fost frică să recunosc asta, că dormeam cu ai mei în pat, pentru că nu aveam loc unde să dorm altfel. Nu este o rușine acum, dar la acel moment era pentru mine și țineam ascuns asta.

Apoi mă întorceam la liceu și visul meu era zdrobit de acei oameni care aveau tot ce își doresc.

Anii au trecut și acum câteva zile ascultam un LIVE de la Gary Vaynerchuk. Omul spune acolo cam așa, am modificat puțin pentru că nu mai știu exact.

“Cei care s-au născut bogați sunt moi.  Sunt slabi. Nu-s buni de nimic. Pentru că au deja tot ce vor, iar asta îi face moi, slabi, soft. Nu o să reușească nimic în viața lor.”

Apoi am realizat că, de fapt, am câștigat loteria vieții.

M-am născut nu foarte bogat cu un scop. Acela de a fi tare precum o stâncă pe care nimeni nu o poate mișca.

M-am născut nu foarte bogat pentru a învăța anumite lecții.

A fost nevoie să dorm cu ai mei în pat pentru a învăța ce înseamnă să n-ai tot ce-ți dorești.

A fost nevoie să plâng atunci când vedeam ce au ceilalți pentru a înțelege multe despre viață.

Și acum, sunt mândru și spun cu mâna pe inimă, că am câștigat loteria în viața asta. Sunt privilegiat pentru că n-am avut tot ce mi-am dorit pe tavă. Sunt fericit că n-am avut.

Pentru că așa am învățat cum să fac eu singur, de la zero.

Și apoi cum să multiplic.

Și apoi cum să fac să nu mă mai opresc.

Așa că dacă ești sărac și te plângi așa cum mă plângeam, te frustrezi, îi invidiezi pe ceilalți, îți plângi de milă, ține minte, toate aceste lucruri te vor face atât de tare încât nimeni nu poate să te doboare.

Este cel mai mare loz pe care-l poți trage la loteria vieții: să fii sărac și să găsești astfel o cale de a ajunge la bogăție, prosperitate și abundență.

Sper ca aceste vorbe de încurajare și exemplul meu să-ți dea speranță să ajungi unde-ți propui, oriunde-ți propui!

Mi-aș fi dorit să fi citit așa ceva atunci când eram prin liceu și eram frustrat pe viața mea.

Cu mult drag!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: