Am Descoperit Cum Poti Castiga La Loterie!

13189-Lottery1.1200w.tn

Astăzi am o super veste pentru tine, m-am prins cum se câștigă la loto. Da, pe bune, cum poți să câștigi tot timpul la loterie și să ai toți banii din lume.

Hai să-ți povestesc.

Ți-am promis că o să vorbim foarte mult despre prosperitate pentru că simt că este baza unei vieți fericite. Și cam toți vrem să fim fericiți. Și iubiți.

Este foarte simplu, trebuie doar să faci următoarele lucruri.

1. Metoda pentru a câștiga la loto

M-am prins că pentru a câștiga la loto este nevoie să-ți dai seama că nu are sens să-ți pese de acest subiect, dacă vrei să devii prosper financiar și nu numai.

Pentru că probabilitatea este prea mică, deși câștigul este mare, există riscul să joci toată viața ta și să nu câștigi nimic.

Și poate, gândește-te că cineva de acolo de sus, care încearcă să te protejeze, nu vrea ca tu să câștigi la loto. Nu pentru că are ceva cu tine, ci pentru că poate o creștere organică, naturală, frumoasă, cu suișuri și coborâșuri, este ceea ce îți trebuie pentru a evolua în viața asta.

Tot ce spun aici poate să fie o filosofie, de care dacă te simți atras, s-ar putea să duci o viață mai frumoasă și plină de sens.

Acum că te-am dezamăgit, sper că nu vei închide acest articol, pentru că tot vreau să-ți spun cum poți câștiga la loteria vieții.

De data asta, pe bune.

2. Cum să câștigi la loteria vieții?

Deși nu prea poți câștiga din senin o sumă mare de bani sau nu este un subiect care pe noi ne pasionează, pentru că noi înțelegem foarte clar că banii reprezintă plata pentru ceea ce oferim noi mai bun în lume, ne dorim totuși să câștigăm la loteria vieții.

La loteria vieții câștigi dacă ai următoarele elemente activate în viața ta:

1. Disciplina

2. Perseverența

3. Pasiunea

4. Credința

5. O cultură a muncii

6. Recunoștința

Hai să te trec foarte simplu prin cele sașe elemente pe care dacă le activezi în viața ta o să câștigi la loteria vieții.

Zic activat, pentru că deja le ai în tine, astfel nu mai stăteai să citești articole într-o lume mult prea zogomotoasă, plină de video-uri de 5 secunde, de fotografii NSFW și de tot felul de știri șocante.

În primul rând pentru a putea să ai rezultate este necesar să-ți oferi o plajă mai mare de timp. Nimic din ceea ce va dura peste ani nu se construiește într-o fracțiune, într-un moment, în câteva luni. O bază solidă necesită timp. Iar disciplina este ceea ce te va ajuta să faci zi de zi ceea ce ai de făcut pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus și a trăi viața visurilor tale.

Al doilea element, perseverența, este acel combustibil care te va ține foarte concetrat pe ceea ce ai de făcut. Care nu te va face să deraiezi de la drumul tău, chiar dacă uneori este greu, însă niciodată atât de greu încât să te facă să renunți, ci doar să te facă mai puternic.

Pentru a putea  să reziști mental și fizic pe o perioadă lungă de timp, ai nevoie de pasiune. Scriu de patru ani și dacă ai întreba pe cineva, care nu are treabă cu asta, dacă ar putea să scrie sute de articole cu atât de mult entuziasm precum o fac eu, cel mai probabil ți-ar răspunde nu. Pentru că este vorba de pasiune. Pasiunea te face să dai din pedale chiar și atunci când afară este frig, cald, ploaie sau ninsoare. Tu pedalezi cu pasiune pentru că procesul este ceea ce te face fericit.

Credința este un element esențial. Observ o deconectare de la Dumnezeu, cumva propagată prin mass-media. Însă o deconectare de la ceva ce necesită credință poate rezulta într-o pierdere a credinței. Iar în momentul în care ne pierdem credința, am pierdut tot. Tot. Momentul în care nu mai credem că putem să facem ceea ce ne propunem, este momentul în care nici măcar nu mai începem.

Cultura muncii este ceea ce avem mare nevoie pentru a putea să reușim. Pentru că nimic pe lumea asta nu a fost construit pe stat. Am o vorbă care-mi place să o spun mai tot timpul când am impresia că lucrurile se fac de la sine: cineva, undeva, muncește. Tot timpul este undeva o lumină aprinsă și un om care stă și muncește, chiar dacă șeful lui e plecat în excursie, chiar dacă toată lumea doarme, cineva, undeva muncește. Iar munca este acel lucruru care aduce rezultate. Restul sunt doar pocnitori. Fac mult zgomot, dar rezultatele sunt zero.

După ce ajungi să ai ceea ce îți dorești este foarte important să fii recunoscător. Pentru că o să vezi, o să ai mai mult și o să vrei și mai mult și niciodată nu vei fi recunoscător. Am trecut prin asta, și am scris aici despre acest sentiment.

Tot timpul poți să găsești ceva care să nu-ți convină la viața ta.

Indiferent cât de multe lucruri ai realizat până acum, cât de bine îți este, cât de mult ai evoluat.

Partea frumoasă este că pare să fie valabil și invers.

Tot timpul poți să găsești ceva care să-ți convină la viața ta.

Indiferent de cât de puține ai acum, cât de nasol îți merge și cât de puțin simți că ai evoluat.

Fii recunoscător chiar acum, pentru ceea ce ai și mai târziu te vei bucura de și mai mult!

3. Concluzie. Te simti mai norocos?

Deși nu ți-am spus secretul pe care poate-l așteptai despre cum să câștigi la loto, ți-am zis despre cum poți să câștigi la loteria vieții.

Ceeea ce este mult mai important, dar nu este o pilulă magică.

Trist este că necesită muncă. Nu e ceva ce iei și gata, ai devenit mai bogat și prosper.

Așa că oprește-te din căutat secrete și concentrează-te pe esență, pe ceea ce contează cu adevărat, pe idei de valoare care chiar te ajută!

Cu mult drag,

Cristi F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: