Gata! De Luni Incepem Treaba

de_luni_incep_treaba_cristi_f_stefan_dezvoltare_personala

Salut! Îți scriu acest articol din celebra zi de luni. Dacă ar fi ca la o întâlnire să se vadă toate zilele săptămânii, ziua de luni ar veni cu o limuzină și șofer la acea întâlnire și toată lumea ar face poze cu ea.

“Wow, a venit ziua de Luni!”

“Nu vă supărați, domnul Luni, îmi permiteți să fac un selfie cu dvs.?”

Toată lumea s-ar uita spre ziua de luni cu mare admirație pentru celebritatea ce a reușit să o obțină. Nici golanul de sâmbătă sau relaxatul de duminică nu au cum să ajungă vreodată atât de faimoși precum ziua de luni.

Poate tu citești acest articol într-o altă zi, sau chiar în celebra zi despre care vorbim, însă vreau să observi cât de mare importanță are în viața oamenilor această zi: LUNI.

De luni o să…

Însă ne întrebăm de unde vine această celebritate fantastică a zilei de luni și răspunsul ne vine imediat în minte.

Nu este vorba despre tine, însă hai să vedem dacă ai cumva un prieten, foarte apropiat, sau o cunoștință îndepărtată, care face acest lucru. Repet, nu tu, ci altcineva. Pentru că e mai ușor să observăm greșelile la ceilalți, decât la noi, nu de alta.

Este miercuri și își promite ca de luni să mănânce mai sănătos. Această promisiune îi convine, pentru că înseamnă că de miercuri până duminică are voie să mânânce orice, pentru că, oricum de luni va mânca sănătos toată viața sa, nu?

Cunoști astfel de persoane. Mai bine zis, recunoști astfel de persoane în viața ta, cunoștințe, prieteni, apropiați, nicidecum tu.

Celebritatea convenită a zilei de luni vine pentru că toată lumea promite că-și va schimba viața atunci când în loc de miercuri va fi luni.

Nimeni nu-și pune obiective să alerge mai mult, să citească mai mult, să învețe mai mult, să nu mai fumeze, să renunțe la obiceiuri negative, fix miercuri sau vineri. Toți ne punem în minte, ideea, că într-o zi de luni, viața noastră se va schimba.

Problema cu ziua de luni

Însă apare o mare problemă cu ziua de luni. Atunci când amânăm ceea ce ne dorim să facem, ceea ce ar fi bine să facem pentru un viitor strălucit și lipsit de griji, este că există mai multe zile de luni.

Există o zi de luni și peste o săptămână. Și peste trei luni. Și peste trei ani.

Iar când ne propunem să începem de luni, de fapt ne propunem o minciună care pentru mulți dintre noi rămâne minciună toată viața noastră.

Vreau să-mi spui dacă te recunoști.. pardon, nu tu, doamne ferește, dacă recunoști cumva pe cineva în următoarele afirmații:

“De luni o să mănânc mai sănătos, gata, nu se mai poate!”

“De luni o să studiez mai multe oportunități prin care să fac mai mulți bani și să nu mă mai complac în situația aceasta. Nu-mi mai suport șeful. De luni îi zic PA!”

“De luni o să citesc mai mult, mă duc duminică să-mi cumpăr cărți și gata, de luni o să citesc în fiecare zi și viața mea se va schimba în bine.”

“De luni o să mă las de fumat. Și așa s-a dat legea asta că nu ai voie să fumezi și este momentul perfect. Oricum dau o grămadă de bani pe țigări, așa o să pot face altceva cu banii. Gata, de luni încep o nouă viață!”

Și multe alte afirmații pe care toți, pardon, cunoștințele tale, și le-au spus cel puțin o dată în viață atunci când ziua de luni se apropia.

Bun, ce putem face?

Bineînțeles că sunt aici nu doar pe post de comentator, așa cum văd foarte mulți oameni pe Facebook, ci pe post de argumentator și în plus, dorind să-ți ofer soluții practice, nu doar să arăt cu degetul spre probleme.

Putem face două lucruri. Avem două mari opțiuni.

Să continuăm să ne setăm obiective începând cu ziua de luni, să ne promitem că vom renunța la obiceiurile noastre nesănătoase începând de luni sau să începem de azi.

Chiar dacă azi este marți, joi sau sâmbătă.

Viața este prea scurtă să amânăm deciziile radicale pe care vrem să le luăm cu viața noastră pentru a putea să o îmbunătățim, plecând de la premisa că ne dorim acest lucru.

Viața este prea scurtă să ne punem obiective pe luni și să nu le realizăm niciodată.

Tot ceea ce contează este tot ceea ce ești acum și ai acum, restul sunt lucruri care rămân a se întâmpla influențate de ceea ce faci acum.

Acum totul depinde de tine, ce variantă alegi. Hai să nu-l mai facem celebru pe luni și să ne concentrăm pe cum ne putem îmbunătăți viața începând de acum!

Acum este cel mai bun moment să acționăm spre visul nostru.

Cu mult drag,

Cristi F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: