7 Idei Care Te Vor Face Mai Fericit

2

“If you want to be happy, be.” -Lev Tolstoy

Vrei să fii o persoană mai fericită? O să-ți prezint astăzi 7 idei pe care dacă le pui în practică te vor face mai fericit. Durează 2 minute să le citești.

1. Tu ești responsabil de fericirea ta

Unul dintre motivele pentru care nu ești fericit este că arunci responsabilitatea pe factorii externi, însă tu ești persoana care este responsabilă de modul în care te simți. Conștientizând acest lucru ajungi să îți cauți fericirea în interior, nu în exterior.

Ce să faci? Realizează că este responsabilitatea ta să fii fericit. Căutând în interior, nu vei depinde niciodată de factorii externi pentru a putea să te bucuri de viață.

2. Oferă-ți atenție ție

A îți oferi ție atenție prima dată nu înseamnă a fi egoist, pentru că acest termen are o tentă negativă. Dacă vrei, putem să îi spunem un egoism benefic. Foarte multe persoane își dau viața pentru visul altor persoane, nu pentru visul lor, oferă atenție lucrurilor externe, în loc să se concentreze pe oferit atenție lor.

Ce să faci? Ai foarte mare grijă de tine, tratează-te cu iubire, respect și atenție. Exact așa cum vrei să fii tratat.

3. Fă ceea ce simți

De foarte multe ori ascultăm de alte persoane și nu facem ceea ce simțim noi. Acest lucru ne face triști, pentru că ajungem la finalul zilei, sau vieții, să realizăm că am trăit tot timpul pentru alte persoane, nu pentru noi. Am făcut tot timpul ceea ce alte persoane ne-au sugerat și niciodată ceea ce noi am simțit.

Ce să faci? Deciziile pe care le vei alege să fie bazate pe ceea ce simți și gândești tu, nu ceea ce societatea ți-a impus să gândești și să simți. Dacă se simte bine, atunci fă. Dacă greșești, este ok, s-ar putea să înveți o lecție.

4. Nu accepta să trăiești un compromis

Știi job-ul acela pe care-l urăști? În timp a devenit un compromis acceptabil, îl faci pentru a supraviețui, îți spui. La fel și cu persoana cu care ai ales să ai o relație, o faci pentru că acum nu mai poți da înapoi. Însă cea mai mare trădare este să nu-ți asculți inima, să trăiești un compromis.

Ce să faci? Spune nu situațiilor care sunt de fapt un compromis și permite-ți astfel să te bucuri mai mult de viață, trăind așa cum vrei tu, făcând ce vrei tu, iubind pe cine vrei tu. Lasă scuzele la intrare.

5. Dacă ceva nu-ți place, schimba-l sau pleacă

Considerăm că lucrurile sunt foarte complicate când vine vorba de fericire și de foarte multe ori alegem să facem ceea ce nu ne place, doar pentru că e mai confortabil așa, uitând astfel că avem opțiunea să plecăm sau să schimbăm evenimentul.

Ce să faci? Dacă nu-ți place articolul, închide browserul web. Dacă nu-ți place cartea, nu o mai citi. Dacă nu-ți place de cineva, alege să nu te mai vezi cu persoana respectivă. Ai posibilitatea asta. Iar per total alegerea de a face ceea ce îți place o să te facă mult mai fericit.

6. Oferă fără să vrei ceva în schimb

Multe persoane oferă dorind ceva în schimb. Asta se numește manipulare, sau mai fin persuasiune. Dar manipularea asta te face mai trist, nu mai fericit, pentru că în momentul în care te aștepți la ceva, după ce ai făcut un bine, este momentul în care o să fii dezamăgit. Suntem făcuți să ne bucurăm de bucuria aproapelui nostru, asta ne face mai fericiți și ne face să îi determinăm și pe cei din jurul nostru să trăiască o viață mai frumoasă.

Ce să faci? Oferă fără să ceri ceva în schimb, oricum imediat o să primești bucuria momentului în care vezi persoana de lângă tine mai fericită.

7. Ai curajul să-ți urmezi visul tău

S-ar putea să-ți fie frică să-ți urmezi visul. Dacă simți frică, nu o confunda cu un semnal de a nu te duce spre acel vis, pentru că este doar o reacție la nou. Momentul în care îți permiți să-ți urmezi visul este momentul în care viața ta se schimbă instant, pentru că trăiești din și pentru iubire.

Ce să faci? Nu te da bătut atunci când simți frica, ea este acolo pentru a descuraja oamenii slabi. Alege să-ți urmezi visul, să ai un scop, să faci lucruri pe care le iubești, asta o să te facă mai fericit decât dacă alegi să lucrezi pentru visul altei persoane.

Acționează acum!

Acum că ți-am prezentat 7 lucruri care te fac mai fericit, vreau să pui în practică punctul 6, să oferi acest articol (apăsând pe butonul de mai jos) prietenilor tăi, astfel să îi ajuți să devină puțin mai fericiți aplicând ideile de aici.

În plus de asta dacă mai ai idei care te fac pe tine mai fericit notează-le într-un comenatariu! Sunt curios să le citesc.

Trăiește o viață mai fericită, e simplu…
Cristi

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: