Manifest: Citeste!

Atunci când crezi că totul este împortiva ta, citește! Atunci când crezi că ești o victimă, citește! Atunci când nimic nu mai merge așa cum mergea până acum și totul pare că se prăbușește, citește!

Atunci când simți că nu mai ai prieteni de calitate, citește! Atunci când uiți ce înseamnă să iubești, citește! Atunci când pur și simplu îți vine să te dai bătut, când vrei să renunț, când vrei să pleci și să lași totul și vrei să nu mai auzi de nimic și de nimeni, citește!

Atunci când începi să te uiți în jurul tău ci cele mai promovate lucruri sunt sexul, prostia și lipsa de respect, citește! Atunci când în jurul tău se scuipă, se înjură, se urlă, atunci când cei care te încojoară se ceartă și se lovesc, citește! Atunci când sute de oameni renunță la visul tău, citește!

Atunci când îți este sete, citește! Atunci când simți că nu o să reușești, citește! Atunci când toți dorm, citește! Atunci când ei se distrează, tu citește! Atunci când toți dau vina pe un partid politic, pe criza economică, pe datoria publică, citește!

Atunci când toți semenii tăi se uită la televizor, tu citește! Atunci când bibliotecile sunt goale și cărțile sunt la reducere pentru că nimeni nu mai are timp și răbdare să le deschidă, citește! Atunci când ei se distrează, citește! Atunci când toți își doresc profitul peste noapte, tu alege să citești! Atunci când toți căută căi prin care să cheltuiască cât mai mult, tu citește! Atunci când prietenii tăi îți arată ce mașină nouă și-au luat-o în rate, pe 30 de ani, citește!

Atunci când vezi multă nedreptate în jurul tău, citește! Atunci când vezi multă durere în jurul tău, citește! Atunci când toată lumea face lucrul cel mai ușor, tu alege să nu faci ceea ce face toată lumea și citește! Atunci când se discută într-o conversație de noul episod tv, tu citește! Atunci când ziarele se deschid în metroul care te poartă zilnic spre casă, tu deschide o carte!

Atunci când îți merge greu, citește! Atunci când pixul nu mai are cerneală, creionul mină sau când tastele calculatorului tău obosite te roagă să mai iei o pauză, tu citește! Atunci când nu mai există lumină, tu citește! Atunci când banii, averea, valoarea par să fie principiile după care ne ghidăm viața, citește! Atunci când cineva te lovește, tu citește! Atunci când profesorii îți spun că nu o să reușești, tu citește! Atunci când părinții tăi te descurajează și nu văd nimic în tine, tu citește!

 

De ce?

Pentru că citind, la un moment dat, o să vină o zi în care vei realiza că toate aceste cărți citite nu au fost citite degeaba. . Toate aceste cărți citite, te-au făcut mai înțelept, mai puternic, mai inteligent, mai frumos și mai iubitor. Pentru că timpul o să facă diferența între oamenii care citesc, care investesc în ei, care se dezvoltă și care cresc. Timpul este cel care o să îți arate că toate aceste sute, mii, zeci de mii de ore investite în cărți au totuși un ROI. Au totuși un beneficiu.

Toate aceste cărți citite s-au așezat sub tine și te-au ridicat deasupra celorlalți, transformându-te într-un om cu adevărat remarcabil!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: