De Ce Este Bine Ca Murim?

Mă gândeam cum ar fi ca viața pe acest pământ să fie fără de moarte și am ajuns la o concluzie pe care vreau să o împărtășesc cu tine prin acest manifest.

Eu zic că ar fi plictisitor. Foarte plictisitor. Tocmai acest deadline face viața mai interesantă și worth living. Un lucru care merită trăit și experimentat din plin. Tocmai această incertitudine ar trebuie să ne facă să ne folosim timpul într-un mod mai inteligent, să nu-l cheltuim așa de mult și să-l investim! Să nu-l cheltuim pe griji, probleme sau necazuri ci să-l investim în iubire și compasiune. Tocmai faptul că nu trăim veșnic ar trebui să ne facă mai buni și să ne iubim mai mult, să nu ne mai fie așa de frică de cei din jur… pentru că suntem toți de același fel, avem foarte multe lucruri în comun și cel mai comun lucru este că avem același corp și aceeași limită… moartea. Toți suntem egali din acest punct de vedere, indiferent de averea noastră, culoare, inteligență sau frumusețe. Toți o să murim într-o zi.

 

Sper ca în drum tău să-ți dai seama de asta și sper să se realizeze o schimbare în tine. Dacă nu acum, poate în timp. Dar sper să se realizeze cândva.

 

Cercetătorii au calculat care ar fi șansa ca tu să fii în viața, să te naști, să ai adn-ul pe care-l ai și toate cele și șansa aceea este una la 400 de triloane. Ești o șansă, la 400 de trilioane și acest lucru ar trebui să te facă să te simți genial, mulțimit în permanență și să trăiești acestă oportunitate uriașă pe care o ai în fața ochilor, viața!

Dar ai mare grijă la un singur lucru, mergând în drumul tău să îți reamintești din când în când că doar o singură dată treci pe aici, pe acest pământ și acest lucru ar trebui să te facă mai bun, mai iubitor, mai calm și mai înțelegător.

 

De asta consider că eu sunt aici, să-ți amintesc din când în când diverse lucruri, pe care deja probabil le știai, dar ai simțit nevoia ca cineva să-ți mai spun, să te aducă puțin la realitate și să urle din tot sufletul: prețuiește viața asta mai mult! Pentru că este o ocazie unică!

 

După cum spunea și Taleb, în Lebăda Neagră

“Uitam repede ca insusi faptul ca suntem in viata este o mostra extraordinara de noroc, un eveniment rar, cu o probabilitate de aparitie de proportii monstruase. Imaginati-va un fir de praf pe o planeta de un miliard de ori mai mare decat pamantul. Firul de praf reprezinta posibilitatea ca dvs. sa va fi nascut, iar planeta uriasa probabilitatea sa nu va fi nascut. Nu faceti ca ingratul care a primit in dar un castel, iar apoi isi facea probleme pentru igrasia din baie. Nu mai cautati de dinti calul primit in dar – amintiti-va ca sunteti o Lebada Neagra.”

 

Cu mult drag,
Cristi

 

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: