Cea Mai Simpla Metoda De A Medita

Probabil că ai citit deja Ghidul: Cum să meditezi în doar 3 pași sau cele 6 motive pentru care să meditezi zilnic și cum să o faci. Probabil că ai dat like, un share, ai spus unui prieten despre ideea asta new-age de meditație, în care tu trebuie să stai în liniște câteva minute pe zi și să nu faci nimic.

Pentru unele persoane pare o nebunie să faci asta, ceva anormal. Pentru că normalitatea zilei de astăzi este să facem tot timpul cât mai multe lucruri, să alergăm după posesiuni materiale și să ne mulțumim cu relații interpersonale bazate pe interes sau dependență.

În fine, ai citit articolele și ai zis că de mâine începi să meditezi, doar că, după prima zi, ai ratat-o pe a doua. Ridică mâna dacă am dreptate. De unde pot fi sigur că am dreptate, cel puțin parțial? Pentru că așa am făcut și eu.

Însă am găsit o modalitate foarte simplă și distractivă prin care să te asiguri că meditezi zi de zi. Am aplicat-o și am meditat 60 de zile, zi de zi. A fost o experiență interesantă și pe viitor o voi mai repeta.

 

 

Cea mai simplă metodă de a medita

 

Am căutat destul de mult până am ajuns la această metodă foarte simplă și interactivă, și sunt tare bucuros că pot să o împărtășesc cu tine.

 

Este vorba despre website-ul Calm.com (click aici pentru a te duce spre website)

 

Acolo te poți bucura de meditația ghidată, pentru 2 minute, 10 sau chiar 20 de minute. Eu am aplicația și pentru telefon, o găsești în App Store, pentru cei care au iOS și o folosesc dimineața. Îmi setez acolo 5 minute, schimb fundalul în fiecare zi și meditez.

Provocare

 

1. Intră pe website sau descarcă aplicația.

2. Meditează 2 minute.

3. Lasă un scurt comentariu prin care să-mi spui dacă ai încercat și cum te simți după.

4. Dacă ți-a plăcut, pune articolul ăsta pe wall-ul tău (printr-un share) sau spune prietenilor de el, astfel și ei se pot bucura de cea mai simplă și interactivă metodă de meditație.

 

 

Cu drag și calm,

Cristi F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: