Mesaj pentru femei de ziua indragostitilor

8113928971_f97817cd89_b

Cum am spus și acum un an, o spun și acum, pentru că nu pot să mă abțin și pentru că sunt atât de dezinteresat de aceste sărbători inventate care ne fac fie să ne simțim inadecvați fie obligați.

Mesajul meu pentru femei, de această zi specială care o să vină, a venit sau deja a trecut, este următorul:

 

Draga mea, dacă prietenul tau, iubitul tău, oricine ar fi el cu “al tău” la final, îți oferă atenție, iubire, îmbrățișări, cadouri frumoase, inimioare și flori și bomboane, doar de Valentine’s Day înseamnă că nu te merită.

Pentru că m-am săturat să văd femei care nu sunt tratate frumos și respectate indiferent de data din calendar. Pentru că m-am săturat să văd relații banale, pline de momente scurte de plăcere iar apoi de prea multă tăcere. Pentru că m-am săturat să văd femei care chiar merită, închise în relații sub pretextul fals al iubirii o dată pe an, de ziua îndrăgostiților.

Pentru că m-am săturat să rămâneți uimite atunci când cineva se oferă să vă plătească consumația, atunci când vă deschide ușa de la mașină, atunci când vă oferă o floare, atunci când vă spune cât de frumoase sunteți.  Pentru că deși meritați mai mult vă mulțumiți cu mai puțin. Pentru că acceptați prima relație care vă apare în cale, din frica de singurătate, din frica de inadecvare, din frica de voi de fapt. Pentru că nu ne îndrăgostim atunci când avem ceva de oferit, ci atunci când avem ceva doar de primit.

Pentru că nu este nimic uimitor în asta, nu este nimic special în toate aceste lucruri, este pur și simplu un mod de viață pe care orice bărbat deștept ar fi indicat să-l adopte.

Timpurile în care trăim…

Se pare că trăim în timpurile fast-food. Fast-sex, fast-orice-cât-mai-repede-5-minute. Acum nu mai avem relații de o viață, avem relații de o seară. Bărbații se laudă cu ale lor cuceriri multiple, uitând că regele adevărat este cel care reușește să clădească un imperiu nu cel care se culcă cu toate femeile care îi apar în cale.

Și nici să nu încep să vorbesc despre Facebook. Oare ce urmează? Plăcuțe de înmatriculare cu numărul aventurilor pe care le-am avut? Tricouri în care spunem că suntem single sau in a complicated relationship?

Poate nu cumva sunt lucruri pe care ar trebui să le păstrăm pentru noi și să nu le facem chiar atât de publice?

Imi doresc.

Uneori îmi doresc să mă fi născut într-o lume în care ziua îndrăgostiților era în fiecare zi, în care oamenii își vorbeau frumos și femeia nu era atinsă nici măcar cu o floare. O lume în care să nu fie așa de multă inegalitate. Atât de mare grabă spre dormitorul ei. În care singurul scop nu era sexul ci hai să vedem cât de deșteaptă este, cât de bine mă face să mă simt și cât de iubitoare poate să fie. Într-o lume fără relații atât de superficiale, bazate pe dependență. Într-o lume în care femeia nu oferă totul după prima întâlnire, într-o lume în care mă făcea să-mi pun întrebări despre cum arată dezbrăcată. Într-o lume fără Facebook. Fără chat. Fără mesaje. Fără Viber, Whatsapp, Instagram, Snapchat, Twitter.

 

Într-o lume în care… bunele maniere să nu fie confundate cu flirtul.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: