Metoda CIRC Pentru A Avea Rezultate Remarcabile

20420_10153197141090902_4547565183652590765_nDurează 2 minute să citești acest articol și vei învăța o metodă simplă și ușor de aplicat pentru a putea să ai rezultate cu adevărat remarcabile în viața ta.

Pentru fiecare succesul înseamnă ceva diferit (bani, faimă, implicare, emoție, pasiune, contribuție sau toate) însă toți dintre noi ne dorim să ajungem acolo, de preferat cât mai repede și cu cât mai puțină muncă.

Salut, numele meu este Cristi F. Ștefan și aceasta este mașina mea pe timp de vară. Mi-am luat-o în leasing, pe 30 de ani. 

Deși poate nu pare că am rezultate remarcabile (pentru că nu port costum, cravată și pantofi, și nu dețin un Mercedes), ci doar că duc o viață fericită am reușit totuși câteva lucruri remarcabile cu viața mea la doar 24 de ani (abia împliniți).

  • Lună de lună lucrez cu sute de participanți în cadrul programului Doisprezece, oameni care mă plătesc lună de lună pentru a îi ajuta să își schimbe obiceiurile și să-și transforme viața.
  • Am scris două cărți Simplu și Relații Remarcabile care în primele săptămâni de la lansare au fost vândute în sute de exemplare.
  • Am alergat și m-am antrenat pentru un maraton și în pauze am alergat alte zeci de semi-maratoane.
  • Am apărut la numeroase evenimente de dezvoltare personală, la televiziune și radio, unde mi-am spus povestea și mi-am prezentat reușitele.
  • Să-ți mai spun că îmi permit să mă trezesc la orice oră vreau și să fac ce vreau cu viața mea (adică doar ceea ce iubesc)?
  • Sau că munca mea nu este afectată dacă lucrez de pe un laptop de pe o insulă din Grecia, în timp ce beau dintr-un frappe rece, care are în el un pai și o floarea. Oh, ce viață…

6290612729_1f05076deb

Bun acum ideea nu este să-ți prezint toate reușitele vieții mele de până la doar 24 de ani, ci a te face să conștientizezi, fără falsă modestie, că ai ce învăța de la mine.

Vreau să-ți dai seama că dacă tu crezi că ai ceva de învățat de la mine, o să reușești să-ți transformi viața în ceea ce îți dorești, dacă tu crezi că mă laud, că sunt arogant, că m-am născut bogat, atunci citește povestea mea înainte și trage mai apoi concluzia.

 Metoda CIRC pentru rezultate remarcabile

Așadar în toți acești ani, și crede-mă sunt doar 3, am dezvoltat o metodă prin care poți să-ți atingi orice obiectiv vei avea (viață remarcabilă, mai mulți bani, găsit pasiunea sau lucrat de pe o plajă) pe care am denumit-o Metoda CIRC.

Aceasta este formată din 4 elemente, iar la fiecare element o să-ți prezint 3 idei care te vor ajuta să ai mai repede, rezultatele mult dorite.

Metoda CIRC – C (de la Credință)

bf3a06bc95786451906687d0bce25327

1. Pentru a putea să reușești, să începi, să acționezi, trebuie neapărat să crezi în tine. Totul începe cu credința nebună că o să reușești exact ce ți-ai propus. Dacă tu nu crezi în tine și în visul tău, o să te angajeze cineva care să te pună să lucrezi pentru visul său.  Pentru a avea mai multă încredere în visul tău, caută (prin cărți, ori la evenimente, workshop-uri) oameni pe care tu îi admiri și vorbește cu ei. Află ce au făcut ei pentru a ajunge acolo și ce poți face și tu. Descoperă că se poate.

2. Renunță la toți cei necredincioși din viața ta. Cei care nu cred în visul tău sunt cei care nu au avut curajul să viseze vreodată în viața lor. Renunță să te mai vezi cu cei care te trag în jos, este cel mai bun lucru pe care ți-l poți face ție, dar și lor (pentru că mai târziu îi vei inspira prin rezultatele tale și ajuta).

3. Credința este precum un stilou, nu poate funcționa fără cerneală. Cerneala respectivă reprezintă visul tău. Care este visul tău? Unde vrei să ajungi? Ce vrei să faci? Ce înseamnă o viață remarcabilă pentru tine? Fă-ți acum un plan pe o foaie, visează puțin mai mult și hai să trecem la pasul următor.

Metoda CIRC – I (de la Investiție)

cdf803b52c7c1bed818d06ff31880bef

1. Se spune că cea mai bună (rentabilă) investiție este în capitalul uman. Câți bani investești în fiecare lună în tine? 10 lei? Atunci nu cred că vrei să ai succes, ci pur și simplu te minți.

Tu ești cea mai tare investiție a ta, dacă nici în tine nu investești, atunci în ce o să investești? Câte cărți citești pe lună? La câte seminarii participi (și nu gratuite, pentru că se știe că nu aplicăm informația gratuită)?

Ai cumpărat cartea Simplu sau 37 de lei este prea mult pentru a deveni un om de succes? Ai citit cartea Relații Remarcabile sau 57 de lei este mult prea mult pentru a avea o viață fericită și o relație de iubire remarcabilă? Ar fi indicat să te decizi acum, prin acțiunele tale, ce vrei să faci cu viața ta în viitor.

Citește în fiecare zi cel puțin o oră. Educă-te. Pentru că oamenii care o să conducă lumea în viitor nu sunt cei care se joacă Candy Crush pe telefon toată ziua (șterge jocul ala și citește o carte!).

2. Setează-ți cel puțin 10% din fiecare bani pe care îi primești pentru a cumpăra cărți, seminarii, bootcamp-uri, evenimentele din zona ta de interes. Sincer să fiu, eu cheltuiesc 20-30% pe astfel de investiții, pentru că vreau să cresc repede și poate pentru că n-am o mașină sau o casă în rate (pentru a le arăta altora cât de bogat sunt) vezi tu, bogăția este în cap și în inimă mai mult decât în buzunar.

3. În câte afaceri/start-up-uri personale ai băgat banii în ultimul an? În zero? Pai și cum vrei să ai rezultate dacă nu crezi în visul tău și nu acționezi? Investește în cel puțin câte un proiect personal o dată la 6 luni.

 

Metoda CIRC – R (de la Rezultate)

20cda3ee33b1edef401bcd97e7c3438b

1. Momentul în care crezi în tine (C) apoi investești constant în dezvoltarea ta personală și profesională (I) atunci apar rezultatele (R). Rezultatele pot să fie de două feluri, dorite și nedorite. Cele dorite sunt rezultate clare și cele nedorite sunt lecții (niciodată să nu spui despre tine că ai eșuat, pentru că e fals, ai învățat!).

2. Foarte puțini ajung să se bucure de rezultate pentru că foarte puțini cred în ei și din ce în ce mai puțini investesc în visul lor. Diferența o fac cei care aplică cei doi pași, de acolo ajung aici.

3. Pe măsură ce începi să ai rezultate te rog să îi ajuți și pe ceilalți să ajungă acolo unde ți-ai propus. Pentru că pun pariu că acest articol nu ar fi existat, dacă nu m-aș fi gândit să ofer din ceea ce eu știu ție. Așa că pay it forward!

Metoda CIRC – C (de la Crești)

2d5917ecfc021c77427e81acd2060edf

1. Pe măsură ce apar rezultate din ce în ce mai bune în viața ta începi să crești. Te dezvolți ca om, îți schimbi mentalitatea și începi să crezi din ce în ce mai mult în tine.

2. Pe măsură ce crești, te invit să îți notezi toate lecțiile pe care le-ai învățat în ultima perioadă legat de un domeniu specific. Fă acest lucru o dată la 3 luni și scrie care sunt principalele 5 lecții. Apoi peste alte 3 luni mai scrie o dată.

3. Este necesar tot timpul să realizezi cât de mult ai crescut și să te încurajezi constant. Iar în momentele în care simți că stai pe loc, uite-te în urmă cu 3 ani și vezi cât de multe ai realizat. Să nu cazi în iluzia de a crede că nu ai crescut deloc și că această metodă nu funcționează pentru tine.

Concluzie

Screen Shot 2015-04-15 at 11.34.41

Metoda circ funcționează ca un cerc virtuos. În momentul în care crezi în tine, începi să investești apoi apar rezultatele mult dorite și începi să crești. De acolo câștigi și mai multă experiență și începi să crezi și mai mult în tine, apoi investești și mai mult în tine, apar rezultate și mai bune și mai crești puțin.

Și tot așa.

Nu se termină niciodată.

Pentru că o viață fericită vine din progres. Vine din faptul că tot timpul îți setezi anumite obiective și le atingi.

Vrei să fii un om de succes, începe acum!

Ai o unealtă care te va ajuta enorm în dezvoltarea ta personală și profesională, acum diferența dintre cei care au succes și cei care rămân la același nivel este dată de ce fac după ce închid acest articol.

Tu ce vei face?

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: