Cea Mai Mare Minciuna In Care Pun Pariu Ca Inca Mai Crezi

pexels-photo-69102

Hai să-ți spun o poveste și vreau să dai din cap dacă te recunoști în aceasta, dacă cel puțin o dată în viața ta ai experimentat același lucru sau poate cunoști pe cineva, nu tu, altcineva, care să facă acest lucru.

Până nu de mult stăteam într-un apartament care era poziționat la o distanță destul de mare de parc. Trebuia să iau autobusul 5-6 statii sau să merg pe jos ceva km pentru a ajunge acolo.

Nu-mi convenea. Făceam 30 de minute, așadar de fiecare dată când mă gândeam să alerg rămâneam doar cu gândul.

Iar atunci, în sinea mea, mi-am spus cum ar fi dacă aș avea un apartament lângă parc.

Și povestea a început să se desfășoare în fața ochilor  mei.

Mă imaginam cum mă trezeam dimineața, meditam, îmi făceam un fresh, apoi coboram din bloc și mă duceam în parc, care era la o aruncătură de băț de mine.

Îmi tot îmaginam și credeam cu foarte multă naivitate în povestea asta.

Spun naivitate pentru că de câteva luni m-am mutat într-un apartament fix lânga parc. Și când spun fix mă refer că de dai jos din bloc, mergi 2 minute și atunci fix în centrul parcului.

Însă ce s-a întâmplat atunci?

Am alegat zilnic? Am trăit viața activă pe care mi-am propus-o? Am fost așa cum mi-am imaginat cum voi fi atunci când nu aveam apartamentul lângă parc?

Nu.

Pentru că, dacă x, atunci y este cea mai mare poveste pe care oamenii și-o spun, pe care și eu mi-o spun constant, dar nu ajunge niciodată să se transforme în realitate.

Spune-mi dacă te recunoști în următoarele afimații.

  • Atunci când o să am mai mulți bani o să călătoresc mai mult.
  • Atunci când o să am afacerea mea o să am mai mulți bani și o să fiu mai fericit.
  • Atunci când o să-mi iau mașina o să fiu cel mai tare, o să fiu super fericit și o să plec prin toată țara și lumea cu mașina mea.
  • Atunci când o să reușesc să am o anumită sumă de bani, toate problemele mele o să dispara instant și o să fiu mega fericit și o să-mi pot cumpăra ce vreau și viața o să fie roz, roz și lumea toată, buzele tale au gust de ce zicea în melodia respectivă.
  • Atunci când o să am o iubită sau un iubit o să fiu împlinit.
  • Atunci când o să ajung în Paris o să înțeleg ce înseamnă cu adevărat fericrea.
  • Atunci când o să termin facultatea o să pot face ce vreau eu cu viața mea.
  • Mai am nevoie de o diplomă, după master o să fiu cel mai tare pe zona mea și o să fac mulți bani.

Toate afirmațiile de mai sus pică în categoria dacă x apoi y, care este cea mai mare minciună în care toți credem sau am crezut în viața noastră.

Cum spargem lanțul?

Lanțul trebuie spart pentru a putea să ne deschidem și să devenim ceea ce ne dorim cu adevărat în adâncul sufletului nostru.

Iar pentru a putea să devenim ceea ce putem să devenim, este nevoie să spargem toate aceste mituri și minciuni în care credem cu atât de mare tărie.

Lanțul se sparge foarte simplu, de fapt, sunt două variante.

Prima varianta. În care pici în capcana daca x atunci y și începi să alegi prin viața pentru a avea x-uri pentru a putea să simți y-uri. Și după multă oboseală, muncă, stres, ani pierduți o să-ți dai seam că e doar o capacană. Este doar un x pe care l-ai făcut, pentru a ajunge într-un y care acum este într-un viitor, la care poți ajunge, dacă obsesiv și orbește urmărești un alt X din viața ta.

A doua varianta. Este să ne uităm la expriențele din trecut și să realizăm că putem azi pune stop suferinței și putem avea astăzi y-ul.

Ei bine, poate nu chiar azi, ai putea spune, pentru că nu am 3500 lei salariu în loc de 2000 lei.

Crede-mă, atunci când vei avea 3500 lei, o să vrei să ai 5000, apoi 10.000 și apoi 20.000. Nu este greșit nimic în a vrea mai mult, în a evolua, ce este greșit este să-ți atașezi fericirea șis tarea în care vrei să fii de un eveniment care trebuie să rezulte doar dacă faci anumite lucruri.

Acel eveniment, sentiment, poate să fie acum.

Și este misiunea ta să-l descoperi și să-l atunci în prezent.

Și dacă reușești constant să faci asta, atunci spune-mi și mie cum. Pentru că eu o văd mai mult ca pe o ajustare permanentă și evoluție ca se nu se termină niciodate, de aici venind frumusețea vieții.

Ori de câte ori pici în capcana daca x apoi o să y te atâtea ori te ridici și mergi mai departe.

Cu drag,

Cristi F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: