Multumesc!

Acum ceva ani de zile cineva spunea într-o melodie că dacă vrei să mă vezi cântând în continuare, susține-mi muzica “cumpărând albumul”.

Nu am întețeles ce vrea să spună. Nu am știu că nu este ușor să creezi ceva de valoare și să te bați cu o cultură. Nu înțelegeam că de fapt, acel om, a renunțat la un loc de muncă stabil, cu un venit lunar fix, pentru a face ceea ce iubește și pentru a da din bucuria lui lumii.

Ani de zile mai târziu am înțeles importanța susținerii unei artist. Acum când ascult un artist și îmi place, îi cumpăr albumul sau mă duc la concert. 10-50 lei pentru mine nu înseamnă mult, însă pentru el înseamnă faptul că o persoană îi respectă, apreciază și iubește munca. Asta îl încurajează să meargă mai departe.

Artiștii au nevoie de aprecierea ta. Poate nu-ți perimiți să le cumperi albumele, să le plătești cartea, să le privești concentrele live, să le arăți că se poate, în România, să faci bani din pasiunea ta. Dacă nu-ți permiți, este ok. Poți da vorba mai departe. Este la fel de valoros.

Ani de zile mai târziu am înțeles cât de mult înseamnă publicul pentru un artist. Și aici nu vorbim de cei care uită de public pentru că au prea mult. Pentru că niciodată nu poți avea prea mult și niciodată nu poți uita de oamenii care te-au susținut atunci când îți era frică și nu știai cum să faci.

Concluzia este una simplă: de aproape doi ani de zile fac ceea ce fac full time și fără oamenii pe care îi consider prieteni, care mă citesc, care dau vorba mai departe, care mă susțin așa cum pot ei pentru că le ofer lucruri de calitate, nu era nimic posibil.

Spread the love. Cumpără albumul. Susține artistul care pune multă iubire în ceea ce face și nu o face pentru el, te asigur, nu o face din egoism, pot să-mi pariez viața pe asta, o face pentru că vrea să îi vadă pe cei din jurul său mai fericiți, mai buni, mai relaxați, mai spirituali, mai frumoși.

România și viitorul ei depinde doar de acțiunile tale. Vrei o Românie mai frumoasă, plină de oameni care fac ceea ce iubesc, atunci este slujba ta să o construiești prin acțiunile și alegerile tale.

Cu respect pentru tine, omul din spatele acestui ecran care face tot ceea ce se întâmplă acum posibil,

Cristi


 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: