Ninge

Ninsoarea m-a inspirat să scriu. Un articol scurt și frumos, care sper să te inspire.

Există două tipuri de persoane:

1. Ce frumos e că ninge! Hai să-mi prepar o cafea cu scorțișoară, să ating zăpadă și să mă bucur de iarna asta frumoasă, care aduce multă bucurie în viața tuturor. Iarna care înseamnă luna cadourilor. În care oferim lucruri frumoase, cu drag, celor dragi. În care stăm la căldură și privim pe geam spectacolul incredibil pe care-l dau fulgii de nea.

Și

2. Vai ce mocirlă, aglomerație, înghesuială. M-am murdărit din cap până în picioare. Băi și e un frig, mi-a înghețat nasul, mâna, tot. E un blestem zăpada asta, un dezastru! Bucureștiul se face și mai urât. Oamenii sunt și mai agitați și aglomerația este și mai mare. Și mai vine și Crăciunul. Trebuie să cumpăr cadouri și să arunc iar bani.

Ideea e ca ambele persoane au dreptate. Pentru ca realitatea înseamnă percepție. Dar oare care variantă va aduce mai multe beneficii gânditorului?

Exact!

Bucurați-vă de zăpadă, de viață, de tot. Atrageți ceea ce gândiți, sunteți ceea ce gândiți!PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: