Ce Au In Comun Oamenii De Succes?

1

Încep acest articol printr-o întrebare. Vreau să te gândești la cei mai de succes 3 oameni pe care îi cunoști și să te întrebi ce au aceștia în comun?

Nu vreau să-ți răspunzi imediat, ci pe măsură ce citești articolul să-mi spui dacă ne gândim la fel, atunci când vorbim de oameni de succes și ceea ce au aceștia în comun.

Vara anului 2000 și ceva.

Eram prin liceu și profesorul m-a rugat să mă duc să iau ceva cărți de la o editură, în timpul orelor. Eram foarte fericit, mi-am pus geaca pe mine în grabă și am ieșit pe ușă, îndreptându-mă spre locație.

În drumul meu spre locație, la acel moment la Universitate am făcut un popas. Pentru cei care stau în București de mult, știu că, atunci, acolo era un mare fast food fix în interiorul metroului.

M-am oprit acolo și mi-am comandat cel mai mare burger pe care puteam să-l mănânc, cartofi prăjiți, un suc “răcoritor” de vreo 0,75 ml și pentru că toate aceste calorii nu erau de ajuns am mai comandat și maioneză.

Țin minte și acum cum am desfăcut cutia în care era așezat burgerul, pe care abia puteam să-l țin în mână și am pus pe ea maioneză. Apoi am întins cartofii prăjiți în maioneză și am început să mănânc.

Cam asta era ceea ce făceam o dată la două, trei zile. Mâncam un mare meniu de la fast food, ceva patiserie congelată și reîncălzită, foarte mult suc și făceam zero sport.

Acum înțelegi de ce arătam așa.

(adaugă poză cu tine din liceu când erai gras)

Ce au în comun oamenii de succes și ce legătură are asta cu dieta mea de atunci?

Probabil deja te-ai gândit la întrebarea de mai devreme și ai un răspuns deja pregătit. Mai așteaptă însă puțin și hai să vedem dacă se potrivește cu ceea ce zic aici.

Acum ceva ani, nu mă consideram un om de succes.

Eram un adolescent ciudat, cu părul lung, care se juca pe computer toată ziua și mânca fast-food în restul timpului liber. Eram obez. Antisocial. Urât. Nu citeam cărți. Nu făceam nimic cu viața mea decât să mă duc la liceu și să mă întorc de la liceu.

Nu aveam obiective. Nu aveam realizări. Nu aveam un scop în viață. Nu știam ce este cu viața mea și trăiam într-un haos.

Realizez că încă sunt oameni, chiar și la vârste cu 5-10 ani mai mare decât a mea, care încă sunt în stadiul respectiv și se întreabă de ce nu au succes (orice înseamnă succesul pentru aceștia).

Așadar într-o seară, derulând peste acești mulți ani la număr, nici nu mai știu exact câți sunt, am început să-mi pun și eu întrebarea cu care am pornit articolul.

Ce au în comun cei mai de succes trei oameni pe care îi cunosc?

Apoi m-am mai întrebat.

Cum au ajuns acolo?
Ce au făcut diferit?
Cum am ajuns eu de la copilul obez la omul care sunt acum?
Cum poate cineva care vrea să evolueze să ajungă mai mult și mai bine decât este acum?

Și am ajuns la o singură concluzie.

(Știu că te-am ținut în suspans până acum, dar chiar o să merite răspunsul).

Oamenii de succes au un lucru în comun.

Este vorba de… sinceritatea interioară.

Despre sinceritatea interioară și cum m-a ajutat să nu mai fiu un obez nesimțit.

În momentul în care mușcam din burger, dacă aș fi avut această mică doză de sinceritate interioară, mi-aș fi tras două palme și mi-aș fi spus că sunt un obez nesimțit care își bate joc de viața sa.

Mi-aș fi spus să mă opresc, pentru că voi ajunge un ratat.

Mi-aș fi luat burgerul din mână și l-aș fi trântit de pământ.

Pentru că a fi sincer cu tine, o sinceritate brută, înseamnă a evolua permanent.

Înseamnă a-ți cunoaște defectele, obiceiurile negative, problemele pe care le ai și a lucra constant la acestea, până când le elimini sau le înlocuiești cu unele pozitive.

De ce nu ești sincer cu tine?

Dacă m-ai vedea pe stradă, te-ai opri să mă saluți și eu te-aș întreba “De ce nu ești sincer cu tine?” oare ce mi-ai răspunde.

Oare mi-ai spune că ești. Și astfel ai încerca să pari perfect.

Oare ai avea curajul să-mi spui că este mai ușor așa, să te minți și să trăiești o viață care nu-ți place, aplicând o scuză pe care ai găsit-o și pe care o repeți ori de câte ori ai ocazia?

Oare ai avea curajul să fii sincer cu tine și să-ți spui cu adevărat ce poți repara la tine, ce poți elimina și ce poți adăuga?

Răspunsul la întrebarea “De ce nu ești sincer cu tine?” te va face să fii conștient că dacă vrei să fii un om de succes (orice înseamnă de succes pentru tine) atunci ar fi indicat să fii sincer.

Să recunoști că ești puțin cam leneș, și să lucrezi la asta.

Să recunoști că mănânci nesănătos, și să lucrezi la asta.

Să recunoști că pierzi 10 ore în fața unui Facebook, și să renunți la asta.

Să recunoști că ești dependent de țigări, pornografie, alcool, și să renunți la asta.

Să recunoști că te vinzi pe un salariu mizer și ești doar un sclav la visul altui om, și să lucrezi la asta.

Să recunoști că îți este rușine să îți spui punctul de vedere, și să lucrezi la asta.

Pentru că momentul în care ai tupeul, curajul, puterea să-ți recunoști defectele, acela este momentul în care ești pregătit să evoluezi.

Iar în acel moment îți dai seama cât de multă muncă ai de depus și cât de mult timp ai pierdut mințindu-te constant.

În acel moment te dai din calea ta și îți permiți să evoluezi.

Ține doar de tine, dacă vei continua să te minți, așa cum și eu mă mințeam atunci când băgam în mine aproape zilnic toate prostiile sau vei alege să-ți iei propria viață și propriul destin în mâini și să acționezi!

Vrei să descoperi cum să elimini orice obicei negativ?

Poate te întrebi acum dacă urmează să-ți vând ceva. Și o să-ți spun sincer că DA!

Nu îmi este rușine să-ți vând ceva, pentru că știu că nu vând droguri, țigări și alcool. Vând ceva care știu că te ajută, pentru că a ajutat sute, chiar mii de persoane să scape de un obicei negativ.

Am deschis de ceva zile înscrierile pentru programul Doisprezece. Luna aceasta ne ocupăm de eliminat orice obicei negativ vei avea.

Dacă participi, și sper din tot sufletul să o faci pentru tine, pentru că meriți să fii sincer cu tine și să evoluezi, primești un ebook cu informații pe care nu le găsești pe site, despre cum am făcut eu să renunț la foarte multe obiceiuri negative (mâncatul nesănătos, lipsa de sport, lipsa unui scop și obiectiv în viață) și cum poți și tu renunța la orice, bazat pe cele mai recente informații din studiile psihologice și cărțile de specialitate pe care le-am studiat.

O să mai primești pe lângă asta accces la un grup cu 100+ persoane care luna asta au acționat mai repede ca tine și s-au înscris deja în program.

Mai primești și acces la un workshop live, o să mă poți întreba orice, vei avea exerciții practice pentru a acționa, nu doar a citi o informație, articole și o întâlnire la finalul lunii.

Vei avea acces 30 de zile la toate aceste lucruri și la materialele pe care le primești (ebook, articole, workshop înregistrat) vei avea acces toată viața. Pentru a elimina mai apoi și alte obiceiuri, fără să-mi plătești mie ceva.

Prețul este de 45 de lei pentru 30 de zile, adică 1,5 lei pe zi pe care îi investești în dezvoltarea ta personală, în viața ta, în tine.

Dacă tu ai impresia că este prea mult, atunci alege să rămâi la fel și îți doresc să nu descoperi cât de scumpă este ignoranța.

Înscrierile se mai pot face aici, doar până pe data de 5 noiembrie 2015: 1schimbarepeluna.ro/elimina-orice-obicei-negativ/

Sper să alegi să fii sincer cu tine și să participi luna aceasta în cadrul programului Doisprezece.

Meriți asta, crede-mă!

Cu mult drag,
Cristi F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: