10 Obiective Pentru Anul 2014 Care Te Vor Inspira

La fiecare final de an îmi rezerv timp pentru a-mi revizui obiectivele pe care le-am notat la începtului anului și-mi notez alte câteva noi obiective, pe care să le urmăresc în anul ce vine.

Anul trecut am scris acest articol. Vreau să păstrez tradiția și să-mi notez obiectivele noului an ce va să vină cu speranța că te voi inspira, astfel că obiectivele mele pentru anul 2014 sunt următoarele:

 

1. Simplitate. Să dețin din ce în ce mai puține lucruri și să colecționez mai multe momente. Să pun preț mai mare pe oameni, pe relațiile interumane, pe dezvoltare și preț mai mic pe lucruri.

 

2. Fitness. Să-mi controlez mai atent dieta alimentară și să observ ce funcționează pentru mine. Să renunț la carne pe cât de mult posibil și să lucrez la a-mi sculpta un corp “de invidiat”. Acest lucru presupune să renunț la kilogramele în plus, să alerg constant și să mă duc la sală de cel puțin 3 ori pe săptămână.

 

3. Networking. Să-mi aleg mai cu grijă prietenii și să mă înconjor doar de oameni de la care am ce învăța, de oameni care sunt acolo unde vreau să ajung. Să plantez cât mai multe relații cu oameni minunați, frumoși și inteligenți și împreună să ne dezvoltăm.

 

4. Aventură. Pun foarte mare preț pe experiențe pentru că am de învățat foarte multe din ele, astfel îmi propun să-mi creez mai multe experiențe din care să învăț lucruri noi. Să fac bunjee, skydiving, să dorm în cort pe munte, să vizitez mai multe orașe de la noi dar și din afară, să călătoresc mai mult și să-mi fac prieteni din toată lumea.

 

5. Adoptă mentalitatea creatorului. Să adopt mai mult mentalitatea de creator. Astea înseamnă să realizez că eu sunt creatorul propriului meu destin, propriului meu viitor prin acțiunile prezente.

 

6. Învață o limbă nouă. Mi-am propus să învăț Spaniola și deja am făcut mici pași în acest sens. Până la finalul anului îmi doresc să fiu fluent în acestă limbă.

 

7. Independența locației. Să mă mut într-un loc doar al meu, să mă susțin singur, 100%, din toate punctele de vedere și să nu mai depind de nimeni. Să-mi aranjez un loc care să-mi permită să obțin un echilibru între muncă și plăcere, cu un birou de la care să vă scriu, un loc în care să meditez și un altul în care să mă pierd în lumea cărților vreme de câteva ore zilnic.

 

8. Venit pasiv. În principal din acest website, să-mi producă un venit pasiv care să-mi acopere toate cheltuielile și un venit activ pe care să-l împart în mai multe cateogorii, printre care: fondul pentru călătorii, donații, investiție în dezvoltarea personală, șamd.

 

9. Exprimare autentică. Să-mi exprim sentimentele, trăirile și gândurile mult mai clar, fără perdea. Atât în scris, cât și în relațiile cu persoanele din jurul meu. Să mă exprim autentic și să fiu același, indiferent de situație și de persoana cu care vorbesc.

 

10. Să aduc o schimbare reală în viața oamenilor prin programul Doisprezece, al cărui singur scop este să ajut cât mai multe persoane să-și îmbunătățească viața. Să muncesc din greu ca acest proiect să atingă exact ceea ce vreau. Să ajut, în anul 2014, cel puțin 500 de oameni diferiți să își îmbunătățească stilul de viață.

 

Obiectivele sunt mai mult generale, sunt obiective realizabile și sunt sigur că o să obțin de 10 ori ceea ce mi-am propus. Pentru că un an de zile înseamnă un spațiu de timp uriaș, în care putem crea schimbări extraordinare cu viața noastră.

 

Întrebarea mea pentru tine este: tu ce vrei să faci cu anul 2014? 

 

*Sursă foto: Arrow and applePS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: