7 Idei de Cadouri Neasteptate

Consider că această perioadă a anului este una dintre cele mai frumoase perioade pentru că ne arătăm iubirea față de cei dragi oferind din suflet cadouri.

În schimb, consider că ar fi normal să oferim cadouri în fiecare zi, pentru că fiecare zi este un prilej de sărbătoare, nu doar Crăciunul, Paștele sau zilele onomastice.

Prin cadouri înțeleg:

 

1. O încurajare poate să însemne, pentru o persoană care nu știe sigur dacă poate să facă acel lucru, enorm. Poate să însemne punctul de pornire către ceva frumos, așa cum a fost cazul meu atunci când am început să scriu.

2. O vorbă bună poate să transforme ziua, săptămâna sau luna proastă a unei persoane într-o clipă. Poate să-i redea speranța să trăiască cu toată voința, puterea și entuziasmul din lume.

3. Ascultă. Mulți dintre noi atunci când trecem printr-un impas, printr-o dezamăgire sau un eveniment negativ vreau doar să fim ascultați, vrem doar să spunem cum ne simțim și să ne conectăm astfel emoțiile cu persoana care ne ascultă. Vrem să știm că există cineva acolo căruia îi pasă și care este dispus să ne asculte.

4. O apreciere. Acum câteva zile un prieten mi-a spus că mă apreciază și că așa procedează el la fiecare final de an. M-a impresionat și m-a determinat să fac același lucru, așa că v-am scris acest mesaj.

5. O carte. O carte pentru mine este cel mai frumos cadou. Pentru că este un cadou de la un om inteligent pentru un om inteligent. Apreciez și atrag în viața mea doar astfel de oameni, de la care am ce învăță, oameni care mă inspiră și pe care sper că îi inspir și ajut. Dacă te întrebi ce cărți să oferi găsești zeci de recomandări aici, aici, aici, aici și aici.

6. O îmbrățisare. Îmi place să îmbățisez oamenii pentru că se crează o energie minunată între două persoane care se îmbrățisează. Toate barierele dintre noi se prăbușesc atunci când ne îmbrățișăm și devenim unul, pentru că suntem unul și același…

7. Timpul tău. Oferă oamenilor pe care îi apreciezi timpul tău. Îmi place să răspund la mail-uri și primesc peste 30 de mailuri și zeci de mesaje în fiecare săptămână. Îmi place din când în când să întreb pe Facebook “Cu ce vă pot ajuta?” și oamenii care au diverse nelămuriri mă întrebă și încercăm împreună să ajungem la o soluție. Oferă timpul tău oamenilor pe care îi apreciezi, ascultă cu atenție ce au de spus și oferă valoare prin vorbele pe care le rostești.

Cred că nu te așteptai..

…la o astfel de listă. O listă în care nu-ți vând nimic, o listă în care nu-ți “bag nimic pe gât”, o listă în care nu-ți prezint cea mai tare super ofertă 89% reducere și nu o listă de altfel de cadouri, venite din suflet, de la oameni special pentru oameni speciali.

Oferă aceste cadouri zilnic, nu doar de sărbători și astfel fă din lumea asta un loc mai frumos, pe zi ce trece. 

Noi ne-am adunat în centrul Bucureștiului și am oferit oamenilor flori și o vorbă frumoasă, privește video-ul:


Ți-a plăcut? Poți și tu să contribui cu o idee? Aștept comentriul tău mai jos.

 

Te îmbățisez,

Cristi F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: