Traieste Cu Pasiune Sau Deloc

De multe ori mă uit la mine și nu-mi place cum acționez sau cum îmi petrec timpul. Mă întreb de ce uneori acționez așa? De ce sunt pe pilotul automat zi de zi?  De ce nu fac ceva mai interesant cu viața mea? Apoi decid să-mi aștern gândurile-n scris în speranța că ele vor avea un impact asupra voastră, fiind principalul factor care, la momentul actual, dă vieții mele un sens.

 

Când scriu simt ceva pe interior. Entuziasm cred că îi spune societatea sau pasiune. Însă eu simt pur și simplu ceva în stomac, ceva cald, ca și cum ai fi îndrăgostit și ai vrea să o săruți cât mai repede sau ca și cum ar urma ca în două minute să apari pe o scenă și în fața a 40.000 de oameni și să oferi un discurs știind că este posibil ca ei să se ducă acasă, să se așeze la birou și să se întrebe: Ce fac cu viața mea? De ce o irosesc? Apoi să acționeze, să facă tot ceea ce nu au făcut până acum și să construiască o viață care merită trăită.

 

Dă vieții tale un sens

 

Mantra, sau moto-ul vieții mele, vreau să fie: trăiește viața cu pasiune sau deloc.

 

Cum este pasiunea mea pentru scris cu gândul că un articol scris de mine, din camera mea, la calculatorul pe care-l privesc acum, a influnțat pozitiv o persoană este absolut fascinant și este atât de satisfăcător încât cred că doar un milion de dolari l-ar putea egala, poate nici ăla.

 

Dacă ți se pare că vorbesc prostii atunci înseamnă nu ai găsit acel ceva care pe tine te pasionează. Acel lucru pe care să-l faci cu toată inima ta, cu tot sufletul, care să-ți ofere maximă satisfacție, acel lucru pe care eu în acest moment simt că l-am găsit: scrisul.

 

 

Cum să găsești acel ceva ce te pasionează?

Vreau să descoperim împreună ce te pasionează, așa că vreau să-ți răspunzi cât de sinceri poți la următoarele întrebări:

 

1. Ce-mi place să fac cel mai mult de pe lumea asta?

2. Ce aș vrea să fac dacă banii nu ar fi o problemă, dacă nu ar trebui să fac ceva pentru bani, ci pur și simplu pentru că iubesc să fac acel ceva?

3. Cum poate acest lucru să ofere valoare unei mase uriașe de oameni? Cum poate pasiunea mea pentru acel ceva să ajute alte persoane?

4. Oare dacă găsesc ceva ce mă pasionează, îl practic și acesta are un impact asupra multor persoane, nu cumva o să fiu cu adevărat fericit? Oare cum o să mă simt atunci? Oare o să simt că viața mea are un sens măreț?

 

Vreau să cauți aceste răspunsuri în interiorul tău, fără grabă, cu mult calm și cu un bullshit detector foarte performant. Răspunsul poate nu o să-l găsești astăzi, mâine, peste o lună sau chiar poate peste un an. Însă momentul acela în care o să-l găsești și o să practici zi de zi ceea ce iubești o să fie începutul primei zi din viața ta, ziua în care ai decis să trăiești viața cu pasiune sau deloc.

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: