Cea Mai Puternica Forta Care Te Impiedica Sa Evoluezi

Este… invidia.

Invidia este o reacție care vine din semințele pe care noi le-am plantat sau pe care le-a plantat societatea în mintea noastră și care ne diminuează calitatea vieții într-o măsură foarte mare.

Deși simțim această stare ca fiind ceva natural, care se declanșează automat din interiorul nostru, trebuie să conștientizăm că ne este dăunătoare. Ne este dăunătoare sănătății și bunăstării prezente dar și viitoare.

Logica omului care simte invida, care simțe ură față de reușita altor persoane, este aceea că se crede într-o poziție inferioară față de persoana pe care o invidiază. Crede că nu va ajunge niciodată să obțină ceea ce alte persoane au obținut, astfel proiectează în lume ceea ce simte pe interior: frică, dezamăgire constantă și multă ură.

Dacă invidiezi pe cineva și în special dacă îi spui asta, direct sau indirect, înseamnă că o faci dintr-o poziție joasă. Înseamnă că tu crezi că nu vei ajunge să ai niciodată ceea ce o altă persoană are. Înseamnă că tu crezi că bunăstarea din lume este limitată, că pentru a putea tu să fii bogat un alt om trebuie să fie sărac.

Însă adevărul este departe de aceste gânduri negative ce ne-au fost introduse în minte încă din copilărie. Adevărul este că universul este nelimitat. Bogația este nelimitată. Bunăstarea pe care o poți aduce în viața oamenilor atunci când ai și mai multe resurse este și mai mare, nu mai mică! Cu cât ai mai multe resurse, succes, cu atât ești mai sănătos, frumos, inteligent și vei avea un impact pozitiv asupra mai multor persoane: în parte pentru că oamenii îi emulează pe cei pe care îi iubesc/admiră și în parte pentru că prin resursele pe care le ai poți face multe lucruri bune pentru toată lumea care are nevoie.

Mantra după care îmi ghidez viața este următoarea:

Cu cât atrag mai multe resurse în viața mea cu atât pot ajuta și mai multe persoane, pot face mai mult bine în lume și lumea aceasta va fi mai bună.

Consider că, până acum, este cel mai inteligent mod de a privi prosperitatea, deoarece aceasta are impact asupra multor persoane.

Așadar nu uita: invidia față de succesul altor pesoane este de fapt o proiecție a ceea ce simți tu pe interior, toate fricile, dezamăgirile, se adună într-un punct și se formează această energie negativă. În schimb ce poți face este:

  • să iubești oamenii bogați, frumoși și sănătoși
  • să îi admiri, nu să îi invidiezi, și să conștientizezi că prin muncă, pasiune și iubire, vei ajunge și mai sus
  • când le privești mașinile de sute de mii de euro să nu îi invidiezi ci să îi feliciți pentru ceea ce au putut să obțină
  • să începi cu și despre ei o conversație pozitivă, care să fie dintr-o poziție de admirație
  • să oferi, să oferi și iar să oferi, fără să ceri nimic în schimb…

 

…și astfel  având o minte curată, calmă și liniștită, setată pe oportunități, toate lucrurile frumoase din lume o să apară în viața ta.

Renunță la invidie, observă gândurile negative care-ți pătrund în minte atunci când vezi persoane mai bogate, mai frumoase, mai inteligente, și realizează că fiecare este pe drumul său și câștigul lor nu înseamnă pierderea ta!

 

Câștigul lor este dovada clară că poți ajunge să trăiești viața pe care cele mai bogate persoane din lume pot să o trăiască!

Mult succes,

Cristi

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: