Provocarea De 30 De Zile REVINE! Te Ajut Sa Schimbi Sau Sa Adaugi Un Obicei!

 

Acum ceva vreme am lansat o provocare de 30 de zile, în care vă ajutăm să implementați mai multe obiceiuri noi. Nu pot spune că a fost chiar un succes pentru că nu șitu exact ce a făcut fiecare, tot ce știu este că s-au abonat, până acum, peste 550 de persoane.

După aceste experiment am tras foarte multe invățături. Apoi m-am documentat mai bine despre ce înseamnă să schimbi sau să adaugi un obicei. Am experimentat și rezultatele a fost pe măsuri.

 

Știu exact ce trebuie să faci pentru a putea să schimbi sau să adaugi un nou obicei. Așa că, după luni de experimentări și documentare, am decis să reiau provocarea de 30 de zile pentru a vă ajuta să duceți o viață mai bună.

Pentru a participat la această provocare, trebuie să parcurgi următorii 3 pași:

 

 

Pasul 1. Alegerea obiceiului.

 

După cum observim vorbim la singular. Pentru că principala greșeală atunci când am pornit provocarea a fost că am încercat să adăugam mai multe obiceiuri. 

 

Dar este ok, din greșeli înveți.

 

Obiectivul pe care-l alegi trebuie să fie ceva cu impact destul de mare asupra vieții tale. O să-ți ofer câteva reguli simple după care să te ghidezi atunci când îți alegi acest obicei:

 

1) Obiceiul trebuie să fie clar formulat. 

 

Exemplu: Să citesc nu este clar formulat. Să citesc 5 pagini pe zi este clar formulat.

 

2) Număr minim. 

 

Dacă o să pui, să citesc 500 de pagini pe zi, nu o să reușești. Pun pariu. Și nu-i o provocare, este realitatea. Vor fi zile în care nu vei avea chef să citești mai mult de 2 pagini, așa că secretul este:

 

Setează o limită minimă. Exemplu: Să citesc minimum 5 pagini.

 

3) Înlocuiește și elimină.

 

Dacă vrei să elimini un obicei, încearcă să-i găsești un substitut. Dacă vrei să elimini zăhărul, poți să-l înlocuiești cu mierea. Țigările cu o cană de apă. Și așa mai departe.

 

 

Dacă tot ai dificultăți în găsirea unui obicei, o să-ți propun eu câteva, poate așa te ajut să descoperi ceea ce vrei să faci:

 

 

Concluzia este că trebuie să fie ceva fezabil și ceva pe care-l poți face zi de zi, nu trebuie să fie ceva abstract, trebuie să fie ceva clar și simplu.

 

 

 

Pasul 2. Inscrierea

 

Acum că ți-ai ales obiectivul, repet unul singurul, pe care vrei să-l implementezi sau elimini în/din viața ta, trebuie să trecem la pasul nr. 2 – Inscrierea.

 

Este un procedeu foarte simplu. Trebuie să apeși pe această adresă web de mai jos și de acolo totul este foarte ușor.

 

Înscrierile s-au terminat! Data viitoare!

 

 

 

Pasul 3. Finalizarea

 

După ce ai urmat pasul de mai sus, cu înscrierea, ai observat că după ce ai confirmat înscrierea ta la acestă provocare și ai apăsat ok, ai fost direcționată spre o pagină, un document din Google Docs.

 

Acela este documentul principal la care ai acces și în care vei nota în fiecare zi dacă ai reușit sau nu provocarea.

 

Ca o singură regulă, ca să te motivez și impulsionez să-ți notezi în fiecare zi progresul spun că: dacă pentru mai mult de 7 zile nu ai notat în document, o să-ți sterg numele de acolo, adică te elimin din provocare.

 

După cum ai văzut și eu particip cu o provocare și lucrul cel mai interesant este că o să fim toți notați în acel document și astfel se va crea o competiție între noi, ne vom întrece în reușirea acestei provocări, ne vom motiva reciproc. Asta înseamnă o comunitate de dezvoltare persoanlă adevărată, o comunitate care se motivează reciproc.

 

Eu am venit cu ideea, însă fără tine nu ar fi posibil nimic, în special existența acestei comunități. Sper că-ți place ideea și că te-ai inscris.

 

 

De luni, 13 Mai vom începe provocarea ce va dura până pe data de 11 iunie, 2013. 

 

 

 

Dacă-ți place ideea, te rog să dai aceast articol și prietenilor tăi, printr-un share sau printr-un mail.

Îmi doresc să schimb în mai bine cât mai multe vieți și pot face asta doar cu ajutorul tău.

 

O zi faină să ai și urmează să ne auzim luni, atunci când pornim la drum.

Cristi

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: