[Recenzie] Puterea Prezentului – Eckhart Tolle

 

Cartea asta nu are nevoie de vreo recenzie, pur și simplu trebuie neapărat să o citești dacă nu ai făcut-o deja până acum. Este ceva obligator, dacă vrei bineînțeles să te dezvolți spiritual și să te cunoști mult mai bine, să te înțelegi, să realizezi cine ești tu cu adevărat și cum trebuie să te comporți în această lume.

 

Cartea m-a impresionat. Mai toată cartea este plină de notițele mele, este subliniată, este pur și simplu distrusă pentru că ideile de acolo sunt mult prea valoroase pentru doar o simplă lectură, este un manual din care să înveți.

Fără alte introduceri, după formula clasică cele mai mișto 3 idei din acestă carte sunt.

 

3 Idei din Cartea Puterea Prezentului

 

1. Vocea din mintea ta este rezultatul istoriei tale de viață. Faci o eroare dacă o asculți, pentru ca privești prezentul din prisma trecutului, istoriei.

2. Sinele fals (ego-ul) caută căi prin care să se identifice, pentru a umple golul pe care-l simte. Așa că începe să acumuleze posesiuni, bani, succes, recunoaștere, putere sau o relație pentru a putea să se simtă mai bine cu el însuși, pentru a se simți complet.

3. Lucrurile valoroase se află aici și acum, nu în viitorul apropiat sau îndepărtat. Trăiește în momentul prezent, ai tot ceea ce îți trebuie chiar aici și acum!

Cartea este genială. Nu ai nevoie de motive, ci pur și simplu trebuie să o citești dacă vrei să te dezvolți sau dacă vrei să atingi iluminarea. O carte captivantă. O carte de bază.

 

 

Apasă pe butonul de jos pentru

a cumpăra cartea cu o reducere de 15%

Buton Cumpara

 

Click aici pentru a reveni la lista de cărți.

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: