Despre Puterea Subconstientului

Subconștientul nostru are o putere uriașă și știu asta pentru că acum doi ani de zile eram în duș și mă gândeam cum ar fi dacă aș putea ajuta cât mai multe persoane prin vorbele și acțiunile mele, doi ani mai târziu tot încerc, mulți îmi spun că am reușit și că fac o treabă bună, eu mă bucur să aud asta și realizez că tot timpul se poate mai bine.

Subconștientul nostru este o mașinărie absolut fascinantă și astăzi vreau să-ți vorbesc despre un mic lucru pe care il fac de aproape doi ani de zile, ori de câte ori doresc să evoluez dar mai întâi vreau să-ți dau un mic exemplu prin care să poți înțelege mai bine puterea subconștientului.

Știai că două persoane pot să vadă același lucru dar să observe două lucruri diferite?

Un vânzător de pantofi a fost trimis în Africa să găsească oportunități pentru ca firma pentru care lucra să-și extindă vânzările. Când acesta a ajuns acolo a trimis un email firmei spunând că “aici oamenii nu poartă pantofi, este dezastru, nu putem vinde nimic aici”. Pe când o altă persoană a fost trimisă și a privit toată situația ca o oportunitate, trăgând concluzia: “ce oportunitate uriașă, nimeni nu portă pantofi deci avem atât de multe persoane care o să ne cumpere produsul”.

 

Concluzia este că modul în care îți setezi mintea, subconștientul, va avea impact uriaș asupra modului în care observi oportunitățile ascunse din exterior. Întrebarea este cum îți poți seta subconștientul pentru a obține rezultatele mult dorite?

După cum te așteptai răspunsul este: simplu.

 

Cum sa-ti setezi subconstientul?

1. Ai nevoie de un carnețel sau o foaie de hârtie, pe care te invit să o pregătești până la finalul acestui articol.

2. Pe aceasta vei nota care sunt lucrurile pe care vrei să le obții în viitor. Așa am făcut eu cu site-ul, cu cartea, cu programul, cu tot ceea ce pățesc acum și pentru care am muncit din greu, da, nu sărim peste partea cu munca, nu te impacienta.

3. Stabilește-ți un plan și cel mai bun mod de a face asta este să-ți pui întrebarea cum? Cum aș putea să obțin 10.000 de euro pe lună? Cum aș putea să ofer mai multă valoare oamenilor care mă citesc? Cum aș putea să obțin o promovare la locul de muncă?

 

Răspunsurile o să apară în timp, pentru că mie îmi place să cred că erau acolo de mult timp doar că noi prin întrebările și acțiunile corecte le-am declanșat și le-am readus la viața, iar acestea vor lua o formă în univers fără să mai aștepte.

Ideea este că după ce ți-ai stabilit planul cum ai cum să spui o formulă magică ci trebuie să-l execuți. Să iubești costurile, să investești orele pe care la ai în fiecare zi într-un mod inteligent, să construiești zi de zi câte puțin, să nu te dai bătut și într-o final o să reușești. Momentul este inevitabil dacă (1) ai un plan setându-ți subconștientul să obțină ceea ce îți dorești și (2) dacă acționezi zi de zi, chiar dacă nu vezi rezultate imediate, într-un final o să ajungi unde ți-ai dorit.

 

Cred asta cu toată ființa mea pentru că așa cum mi-am setat obiectivul cu site-ul și în fiecare are îmi setez alte obiective, mi-am planificat ce urmează să fac și am pus în practică, iar în momentele în care mi-a venit să o las baltă pentru că nu vedeam rezultatele am ținut tare din dinți și nu m-am dat bătut, toate acestea s-au adunat și pot spune că am reușit ce mi-am propus. Am reușit să scriu o carte, am reușit să alerg un maraton, am reușit să slabesc 25+ kg, am reușit să transmit mesajul și povestea mea cât mai multă lume, am reușit să realiez că în mine se află o putere incredibilă, care abia așteaptă să fie accesată și că prin acțiunile prezente îmi constriesc viitorul.

 

Așa că în fiecare zi îmi adresez întrebarea: oare ce vreau să fac cu viața mea? Iar apoi devin conștient asupra faptului că eu sunt creatorul propriului meu viitor și faptul că astăzi aleg să nu-mi pierd vremea în fața unui suc 6 ore ci să scriu și să citesc, asta o să-mi aducă un rezultat palpabil peste 6 luni, 1 an, 2 ani, 3 ani sau poate chiar 5 ani.

Fiecare acțiune pe care o faci pleacă de la ideea cu care tu ai pornit la drum, cu visul măreț pe care-l ai, mai apoi planificând drumul spre acest drum și încercând zi de zi, așa cum un prieten spune, cheița până când într-o zi o să fie ușa norocoasă și vei ajunge să o deschizi și acolo o să găsești fix lucruri pe care ți l-ai dorit. Așa că alege să-ți dorești lucruri mărețe, pentru că oricum prin multă muncă vei ajunge să le ai.

 

Mult succes,

Cristi F. Ștefan

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: