Despre Un Element Care Te Va Elibera De Mult Stres Si Iti Va Garanta Succesul

sky-clouds-cloudy-mountain

Pentru a crea puțin context, nu sunt un expert în răbdare. Consider răbdarea ca fiind kriptonita mea, acel călcâi al lui Ahile.

Însă, după cum știm că funcționează universul, când descoperă că vrei să înveți și să îmbunătățești la tine anumite elemente, îți oferă tot felul de situații care te învață o lecție importantă.

Pentru mine acea lecție este lecția răbdării și astăzi o să-ți povestesc despre cum și de ce și tu, dacă simți că ai de lucru la acest subiect, ar fi indicat să devii student al acestei lecții importante.

Povestea cu mașina până în Grecia

Acum un an, vara, am plecat cu mai mulți prieteni prin Grecia, cu mașinile. Ne-am împărțit fiecare pe câte o mașină, erau 3 mașini în total și vreo 10 oameni.

Am nimerit în mașină cu un tip foarte mișto, pe care nu-l știam, cu prietena lui de atunci, acum am o relație frumoasă de prietenie cu ei, cu un alt prieten de al meu mai vechi și am plecat spre Grecia.

Eu m-am așezat în spate, locul din stânga.

După primele sute de km a început să-mi vină rău. Să simt un gol în stomac, să-mi vină să vomit.

Nu am rău de mașină, ci doar sunt control freak. Toată viața mea ori am condus mașina, ori am stat pe locul din față, pentru că vreau să văd tot ceea ce se întâmplă.

Prin Bulgaria ne-am oprit pe marginea drumului să vomit. Îmi venise rău. Așa că am stau puțin până când să-mi revin. Nu am putut să vomit și oamenii când m-au văzut că îmi este rău, m-au pus în locul din față.

Am mai mers multe ore de atunci și n-am avut nicio problemă.

Ține minte tot ce am spus aici și hai să-ți mai spun o mică poveste, în care am manifestat aceeași frică, anxietate și dorință de a controla absolut tot.

Povestea cu avionul spre Roma

Nu prea-mi place să merg cu avionul, pentru că pierd total controlul. Îmi este frică să-mi pun viața în mâinile altcuiva. Vreau eu să fiu în control total asupra vieții mele.

Așadar am zis că trebuie să fac ceea ce mă sperie, doar așa îmi voi înfrunta fricile și doar așa voi crește. Pe principiul, practice what you preach.

Așa că mi-am comandat un bilet de avion și am plecat spre Roma, Italia. Singur. Nu mai fusesem niciodată într-o țară străină singur și niciodată cu avionul singur.

M-am suit în avion și mi-am dat seama că o să fie o experiență pe cinste.

Nu am știut dacă o să mai fiu în viață, pentru un moment nimic nu mai era cert și asta m-a făcut mai mult să realizez că vreau să trăiesc mai mult și să ofer și mai multă valoare în lume celor care mă citesc. Mi-am dat seama că vreau să-mi urmez legenda personală și să am impact asupra multor vieți.

Ce făcusem până atunci mi s-a părut puțin. Însă am învățat să apreciez viața și să fiu recunoscător pentru tot ce am.

Acea călătorie cu avionul pentru mine a fost intensă emoțional.

Nu din cauza turbulențelor, ci din cauza gândurilor din mintea mea.

Mi-a fost frică. M-am simțit pentru prima dată fără de control. N-am știut ce se va întâmpla peste 30 de minute.

Însă din acea frică am simțit un element foarte important, care deja începe să se stabilizeze în corpul, mintea și sufletul meu.

Am simțit foarte multă libertate și am înțeles toată treaba cu această nebunie din mintea mea de a încerca să controlez tot. Absolut tot.

Derulând 8 luni mai târziu…

Am comandat mai multe lucururi pentru celelalte business-uri în care sunt implicat și trebuia să ajungă la depozit în data de 9. Însă ceva s-a întâmplat și a ajuns abia pe data de 14. Însă ceva s-a întâmplat și abia pe data de 18 o să fie 100% acolo.

Poate poți presupune prin ce fel de emoții interioare am trecut.

Însă de data aceasta nu a fost așa.

De data aceasta am realizat că universul are un plan pentru mine. Că sunt un om bun și ajut mulți oameni, iar orice mi se întâmplă este în spre binele meu, chiar dacă pare ceva aparent negativ.

Am ajuns la o realizare importantă: Renunță la a mai controla totul, pentru că și așa este o iluzie, nu poți controla decât gândurile și acțiunile tale.

Restul se întâmplă cu ajutorul cauzei-efect.

Am învățat că dacă mă relaxez și las lucrurile să se întâmple, după ce am făcut tot ce ține de mine, o să mă simt liber.

Dacă renunț la ideea perfectă din mintea mea și devin flexibil, devin mai relaxat și fericit.

Devin precum apa. Cum zicea Bruce Lee. Iau forma situației. Orice s-a întâmpla, apa câștigă. Pentru că nu este rigidă, este fluidă.

Nivelul de succes și fericire pe care-l ai în viață rezultă din fluiditatea cu care te comporți zi de zi.

Te lași afectat de orice prostie de la muncă? Te deranjează cea mai mică acțiune a celor din jurul tău? Îți pasă atât de mult de părerea altor oameni? Renunți pentru că îți e frică de ceea ce o să creadă x despre tine?

Sau ești fluid.

Accepți situațiile așa cum vin spre tine și te mulezi pe ele?

Ești precum apa. Fără formă. Fluid. Pregătit pentru orice provocare viața aruncă spre tine.

Concluzia

“Cum Și De Ce Să Devii Student Al Răbdării?” este întrebarea cu care am pornit la drum și răspunsul este unul foarte simplu.

Pentru că nu poți controla tot.

Iar dacă tu crezi asta, o să înebunești. Crede-mă, ți-o spune unul căruia îi venea rău că nu stătea în față când mergea cu mașina, unul care se ținea de scaunul din față atunci când avionul avea turbulențe, crezând că așa poate să controleze ceva.

O să o iei razna dacă o să vrei ca tot să se întâmple la virgulă așa cum vrei tu.

Pentru că viața este ceea ce se întâmplă, în timp ce tu îți faci alte planuri.

Iar momentul în care renunți la a mai controla tot, realizezi că ești liber.

Realizezi că totul se întâmplă în spre binele tău și ține de tine ce sens dai întâmplărilor din viața ta.

Așadar dacă treci prin momente grele, dacă simți că nu mai poți, dacă îți vine să-ți iei câmpii, dacă te simți epuizat și stors de energie, dacă simți că nimic nu se întâmplă așa cum vrei tu, dacă vrei să te dai bătut, realizează un lucru important.

O viață remarcabilă este cadoul pe care absolventul școlii răbdării îl primește la final, drept premium.

Și crede-mă, libertatea care rezultă din renunțarea la lucrurile pe care nu le poți controla, este atât de dulce și pufoasă.

Alătură-te mie și renunță la a mai controla tot. Pentru că și așa, trăiești o iluzie dacă încă mai crezi în asta.

Alege să trăiești liber și controlează doar gândurile și acțiunile tale.

Cu drag,

Cristi (cel liber) F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: