Cum Procedezi Atunci Cand Cineva Te Refuza?

 

Dacă vrei să evoluezi pe domeniul relaționării cu alte persoane o să întâmpini foarte multe probleme, te asigur.

În ultimele luni, am descoperit câteva lucruri care mi-au schimbat gândirea privitor la realționare. Ideea principală este următoarea:

Dacă cineva o să vrea să facă ceva cu tine, o să găsească o cale. Dacă nu, o să găsească o scuză.

 

Ce faci dacă cineva te refuză? Nu faci nimic, este ok dacă te refuză, asta înseamnă că pur și simplu acel cineva nu vrea ceea ce tu oferi.. De ce ai vrea să oferi ceva uneori persoane care nu vrea? Nu există niciun motiv… dacă stai să te gândești mai atent.

 

Eu am un orgoliu uriaș și sunt foarte încăpățânat. Atunci când cineva mă refuză ceva în interiorul meu se declanșează, încep să mă agit, să mă supăr… dar apoi îmi aduc aminte cuvintele pe care le-am scris mai sus: dacă cineva o să vrea să facă ceva cu mine, o să găsească o cale. Nu am cum să controlez acțiunile unei persoane, nu am cum să o manipulez și nici nu aș vrea asta…

 

Chiar și acum mă agit puțin atunci când sunt refuzat, pentru că asta sunt, sunt foarte orgolios și încăpățânat, vreau ca lucrurile să iasă ca mine și doar ca mine! Asta sunt… ce să fac, încerc să mă schimb, încerc să fiu mai înțelegător.. dar nu-mi iese de cele mai multe ori.

 

 

Concluzia:

 

Ce faci atunci când  te refuză? Când nu vrea ceva ce tu vrei? Exact. Nu reacționezi. Înțelegi.  Pentru că dacă o să vrea ceva cu adevărat, o să găsească ea o soluție. Nu trebuie să forțezi pe nimeni să facă ceva.. pentru că nu are rost, fiecare alege singur.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: