Cititul Nu Te Face Sexy. Rezultatele Insa…

Observ o tendință în special în zona dezvoltării personale: mulți oameni au un foarte multe de spus dar nu fac nimic cu viața lor pentru că au impresia că nu știu destul de multe, așadar citesc foarte multe cărți, participă la multe evenimente motivaționale și se încarcă zilnic cu poze motivaționale așteptând într-o zi ca o minune să se întâmple și ideile lor să se transforme în ceva fizic.

Doar că viața nu așa funcționează.

Observ o tendință de intoxicare cu informații și consecințele acestei tendințe sunt că ne irosim viața instruindu-ne, dar nu construim nimic. Pentru că uităm din ecuație un element esențial: informația pe care o citim ar fi indicat să o aplicăm instant.

Nimeni nu premiază omul care a citit 5000 de cărți. Toată lumea îl premiază pe acela care a riscat, a încercat și a oferit valoare oamenilor prin munca sa. Nimănui nu îi pasă cât de perfectă este ideea ta, cât de multe mai ai de învățat, câte cărți nu ai citit, că nu ai un calculator pe care să scrii noua ta carte sau că nu știi cu ce se mănâncă html și css. Nimănui nu îi pasă de scuzele tale, pentru că scuzele omoară acțiunea.

Observ această tendință, deși le spun oamenilor că realitatea este percepție și că noi ne formăm propria realitate prin gândurile pe care le avem, de căutare a lucrurilor care credem că sunt defecte la noi (deși e doar o percepție), ajungând mai apoi să descoperim că nu este nimic defect cu noi.

Vreau să-ți spun o știre bombă: nimeni nu știa nimic când a început. Tuturor le-a fost frică și nu au citit toate cărțile din domeniul respectiv, iar apoi au pornit la drum. Pur și simplu au riscat, s-au avântat în ceva care îi speria și dintr-un curaj nebunesc au început să ACȚIONEZE.

Nimănui nu îi pasă de cât de multe ore ai stat în bibiliotecă, câte cărți ai citit sau câte cunoștințe ai.

În lumea reală lucrurile se măsoară prin rezultate.

Care sunt rezultatele tale?PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: