5 Cititori Ce Te Vor Motiva – Saptamana 3 – Provocarea de 30 de zile

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, intrați aici prima dată: http://crististefan.com/provocare/

Mai avem puțin și terminăm acestă provocare, sper că cel puțin 10% dintre cei care s-au înscris au și parcitipat. Dacă da, atunci sunt mulțumit, am reușit să fac aproape 35 de oameni să se schimbe, să împlementeze noi obiceiuri, să fie mai buni!

În săptămâna a treia nu va fi vorba despre ce am făcut eu, ci despre ce ați făcut voi. Am primit foarte multe mail-uri, am să înclud o parte din ele în acest articol.

Cei 90% care s-au înscris dar nu au participat am să le spun așa: dacă eu nu am reușit să vă motivez prin acțiunile mele, poate vă vor motiva următorii oameni, ce s-au înscris și au participat la acestă provocare.

Bianca ne spune că:

“Nu am întâmpinat prea mari dificultăți în realizarea obiectivelor propuse. Totuși, singura dificultate pe care am întâlnit-o, ar fi gestionarea timpului.

Am luat exemplul tău. Ca să-ți dau un exemplu, nu mi-am propus ca într-o zi să citesc un număr maxim de pagini, ci un număr minim de pagini.”

 

Cei care au întâmplinat aceeași problemă pot urmă ceea ce a spus Bianca. Adică, să nu își propună să citească 50 de pagini sau 2 ore pe zi, pentru că nu o să reușească. Să își propună o limită minimă de pagini, să spunem de 5 pagini.

 

Obiectivele ei sunt: 

  • să se uite la un video educativ
  • să facă mișcare cel puțin 20 de minute pe zi
  • să citească cel puțin 20 de pagini
  • să bea cel puțin 1L de apă
  • să citească cel puțin un articol

 

Obiective foarte bune, din care vă puteți inspira. Totuși, la obiectivul cu apa, parcă este cam puțin 1L pe zi, încercați mai bine 3L.

 

În contiunare, Cristian ne spune că:

“Am reusit sa imi indeplinesc obiectivele in proportie de 87%. Obiectivele mele nu au fost prea marete. Poate ar trebui sa imi propun unele mai grele. Am reusit sa implementez doua obiceiuri complet noi, jocurile pentru creier pe care le recomand cu caldura, sunt foarte distractive pe langa faptul ca iti antreneaza mintea – www.neuronation.com  si meditatia.”

 

87% este foarte bine! Se poate și mai bine. Website-ul este foarte bun pentru cei care nu și-au cumpărat cărție de la Mensa, mai exact:

*pentru a le putea cumpăra trebuie doar să dai click pe titlul cărții

Urmează Roxana, care ne spune:

“Mi-am propus sa inlocuiesc zaharul cu mierea si am reusit, vreau sa continui aceasta provocare in fiecare luna.”

 

Și eu am făcut același lucru. Am înlocuit zahărul cu mierea sau cu fructele, și mă simt mult mai bine! Nivelul meu de energie este unul constant, fără creșteri sau descreșteri burște. Recomand cu căldură acest lucru!

 

Lorin ne spune:

“Muncesc cu placere pentru a-mi indeplini visul, citesc non-stop carti de specialitate si chiar am nevoie de oameni ca tine care sa ma motiveze, sa ma inspire. Am inceput si provocarea de 30 de zile. Sunt in a 6 a zi. Nu ma mandresc cu rezultate exceptionale, dar cu siguranta obiectivele pe care mi le-am propus spre implinire imi vor deveni obiceiuri, ceea ce mi se pare exceptional.”

 

Andrei spune:

“Dificultati este imposibil sa nu ai, insa le treci repede daca te simti in forma.

Obiectivele: am realizat ca e important sa fac sport, deci asta a fost obiectivul principal, prin sport indeplinindu-mi si celelalte obiective mai usor; apoi am incercat sa am un ritual de dimineata pe care sa-l urmez zilnic; am inceput sa citesc mai mult; ascult muzica buna si de relaxare destul de des; imi fac planuri de calatorie.”

 

Cam atât am selectat din răspunsurile pe care le-am primit, zic eu, răspunsuri foarte bune, care te vor motiva, dacă faci parte din cei 90% care stau cu fundul pe scaun și nu au implementat nici un obiectiv!

 

Te-a motivat acest articol să te ridici de pe scaun și să împlementezi 2-3 obiective?

 

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: