Salut!

Bun venit în tribul oamenilor remarcabili, numele meu este Cristi F. Ștefan și acesta reprezintă website-ul unde ofer oamenilor valoare prin experiențele personale. Dacă vrei… poți să citești povestea mea apăsând aici.

Visul meu este să ajut oamenii inteligenți să-și îmbunătățească viața și să construim astfel o comunitate de oameni remarcabili, care fac lucruri incredibile cu viața lor. Scriu de apoape doi ani pe acest website și vreau să-mi dedic toată viața acestui vis.

Unele persoane spun despre mine că am reușit să îi inspir, să îi ajut, și să îi motivez prin articolele pe care le scriu, toate părerile pot fi accesate aici.


Începe să citești:

Descoperă Cele Mai Apreciate Articole 

Descoperă Întreagă Arhivă De Articole

Descoperă Recomandări de Cărți Pentru Oameni Remarcabili!


Vrei să primești mai multă valoare?

Nu-mi place să pun reclamă pe site, să închei contracte cu diverse companii sau să promovez produse, pentru că îmi respect cititorii și vreau să le ofer doar lucruri de valoare, în care chiar cred și pe care le-am testat. Acest respect pentru mine înseamnă enorm, sper că și pentru tine. Astfel am construit special doar pentru cei care doresc mai multă valoare două trei surse:

1. Programul Doisprezece (O schimbare pe lună)

Un program online în care realizăm schimbări frumoase cu viața noastră în fiecare lună, timp de douăsprezece luni, alături de sute de persoane! Lună de lună ai acces la o conferință live, materiale, un grup privat, conversații cu Cristi F. Ștefan și întâlniri cu toți participanții, la final de lună!

banner-12

 

 

 

 

 

 2. Cartea, Cursul și Interviurile Relații Remarcabile 

Cea mai recentă carte semnată Cristi F. Ștefan în format fizic, ce îți promite (și se ține de promisiune, ne spun cititorii) că te va învăța moduri în care îți poți transforma viața într-o poveste de iubire cu adevărat remarcabilă, începând în primul rând cu tine.

banner-rr

 

 

 

 

 

3. Cartea Simplu – 99 de idei pentru o viață remarcabilă

Un manual de viață ce înglobează sute de idei care te vor ajuta să-ți descoperi adevărata valoare. Această carte a ajuns la peste 1000 de persoane și am primit sute de mesaje foarte frumoase de la aceștia!

banner salut

 

 

 

 

 

 

 


 Cum te pot ajuta?

Abia aștept să vorbesc cu tine și să ne împrietenim. Oricâte mesaje primesc răspund la toate acestea personal și încerc să ofer cât mai multă valoare. Cu ce te pot ajuta, scrie-mi un mesaj și o să primești răspunsul meu în câteva zile! Ai cuvântul meu.