Ce Nu Stiu Barbatii Despre Femei?

 

Acum 6 ani eram în căutare de sfaturi de seducție, pe atunci le ziceau replici de agățat, pentru că avusesem prima mea relație și am fost lăsat cu buza umflată după ce, nici nu mai știu ce am făcut, pentru că nici păr pe piept nu aveam.

După luni de căutare am descoperit un website, fascinant că momentan funcționează în aceeași formă, care ne spunea că trebuie să facem x, y și z dacă vrem să cunoaștem femei noi și să avem o relație cu ele. Bine, zic relație pentru că vreau să fiu civilizat față de doamnele și domnișoarele care mă citesc, însă pe acel forum ultimul lucru pe care bărbații (dacă le putem spune așa) de acolo îl doreau de la o femeie era o relație.

Ani mai târziu am intrat din curiozitate pe acel site, am citit puțin și am observat că un singur lucru a fost omis din ecuație. Un singur lucru esențial pe care toți bărbații ar fi indicat să îl știe. Un lucru care face diferența dintre un băiat și un bărbat.

Acel lucru este că femeia nu este un obiect.

Nu este un obiect sexual. Singurele ei calități nu sunt frumusețea și cât de bine te poate face să te simți. Femeia nu este doar un număr, o victorie, un lucru cu care să te lauzi, un premiu, un element care să-ți ofere statut.

Însă singurul lucru pe care ar fi indicat ca bărbații să îl știe despre femeie nu există acolo sau în mare parte în locurile unde se vorbește despre relații. Apoi primesc mesaje de la femei că nu au relații reușite și nu înțeleg de ce bărbații vor doar sex de la ele, când de fapt starea generală este hai să ne gândim la o strategie prin care putem să ne culcăm cât mai repede cu cât mai multe femei, astfel să ne mințim și să spunem despre noi că suntem mai încrezători.

De ce bărbații nu știu asta?

Pentru că problema este de fapt alta: lipsa încrederii și lipsa unei figuri masculine din viața bărbaților.

Iar prin femeile pe care le cuceresc (vorbesc din experiență pentru că eram acolo, nu blamez pe nimeni) se laudă și cred că și-au crescut stima de sine. Iar când femeia de lângă ei dispare, se duc spre alta și tot așa.

Viața transformându-se într-un joc permanent în care tindem spre cantitate și nu calitate. Pentru că este mai ușor să aplici două-trei tehnici psihologice și să atragi alături de tine o fată care nu prea știe multe lucruri, dar care arată bine, ca mai apoi să te lauzi prietenilor tăi.

Masculul alfa al sociețății în care trăim este de fapt un băiat care cere numere de telefon pe stradă și se laudă cu câte femei s-a culcat, de parcă îi pasă cuiva din lumea reală de aceste aspecte.

O lume mai bună? Spre ce ne întreptăm

Dacă vrei să-ți crești calitatea relațiilor ar fi indicat să-ți crești calitatea vieții, relații sunt doar o oglindă a ceea ce ești tu. Ai relații slabe, cu oameni care vor doar sex de la tine și care te privesc ca pe un obiect, ar fi indicat să te întrebi de ce ești acolo? Pentru că atragem ceea ce suntem.

Nu avem cum să atragem un om nu foarte inteligent dacă avem grijă de intelectul nostru, avem valori și gusturi diferite.

Calitatea relațiilor se modifică pe măsură ce îți crești calitatea vieții. Vrei relații mai bune, construiește-ți o viață mai bună. Simplu! Invers nu funcționează.

Mesajul meu

Mesajul meu este să nu mai tratăm femeile ca pe un obiect pur sexual, să găsim la acestea și alte lucruri pe care ar putea să le facă, să ne îndrăgostim nu doar de aspectul fizic, ci și de vocea ei sau de talentul pe care îl are, sau de modul copilăresc în care vede viața. Să iubim la ea lucrurile pe care ea le urăște. Să ne facă mai mare plăcere să ne plimbăm pe stradă cu ea și să conversăm ore în șir despre subiecte care să ne facă mintea să crească în loc să vrem să facem sex de cât mai multe ori pe zi.

Femeia nu este un obiect. Iar cei care nu realizează acest lucru sunt blestemați să trăiască într-o lume unde treaba se face pe stradă, cu gel pe păr și la cămașă, spunând “Bună, eu sunt Ion, îmi dai și mie numărul tău de telefon?” iar apoi când “marchează”, urmează lauda în fața prietenilor concluzionând: cât de proaste sunt femeile pentru că se culcă cu toți proștii care cer numere pe stradă.

Nu, nu ele sunt proaste. Tu ești prost, pentru că atunci când cineva se culcă cu tine și îl consideri  prost pentru că a făcut asta, acest lucru spune extrem de multe despre tine!

Să tratăm femeia cu respect și să îi spunem sincer ce vrem de la ea. Să iubim la ea mai mult decât rochia în care s-a îmbrăcat sau pantofii care o fac mai sexy și mai înaltă.

Să trăim într-o lume în care accentul se pune mai mult pe calitate, nu cantitate.

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: