“Daca-ti place sexul esti o curva!” Despre programarea sociala

Femeie, vrei programare socială pe bune? Vrei dezvoltare personală pe bune? Vrei să-ți spun cea mai mare invenție a bărbaților, cea mai mare invenție a societății, cea mai mare minciună care este intipărită atât de adânc în subconștientul vostru încât vă limitează libertatea de exprimare?

Bine. Citește tot articolul!

Cea mai mare minciună și variațiunile ei, regăsite în societate, în subconștientul multor femeie, sună cam așa:

Dacă îți place sexul, ești curvă. Dacă-ți place sexul oral ești curvă. Dacă recunoști că-ți place sexul, ești curvă. Dacă îți place sexul cu, doamne ferește, un bărbat, ești curvă. Dacă te masturbezi, ești curvă. Dacă te gândești la sex ești curvă.

 

Recunoști aceste idei? Oare cât de false sunt dar cât de mult îți influențează viața, acțiunile și deciziile? De unde provin? De ce le iei de bune? De ce nu le pui sub semnul întrebării?

Multe dintre problemele sexuale sunt de fapt problemele la nivel psihologic, draga mea. La nivel de mentalitate, conștient și subconștient. La nivel de programare. Însă adevărul este că dacă ești femeie, ești om și dacă ești om, ești animal, și dacă ești animal una dintre nevoile tale de bază, o nevoie fiziologică, pe lângă mâncare, este sexul.

Așa că de ce naiba dacă-ți place sexul și o recunoști, trebuie să spunem despre tine că ești curvă? Nu are sens. Ba are. Una dintre variante este următoarea, deși pare fantezie, are rădăcinile adânc înfipte în realitatea de zi cu zi:

Organismul feminin poate să se joace mai mult decât cel masculin. Noi avem nevoie de perioade de recuperare, însă fizilogic, femeile nu au nevoie. Ar putea să facă sex 24/7 sau până li se face somn. La bărbați e altfel.  Așa că una dintre invențiile bărbaților, pentru a ne recăpăta, vezi doamne, poziția dominantă în societate, a fost să vă umplem subconștientul cu astfel de idei cretine precum: dacă-ți place sexul și o recunoști ești curvă.

Un alt motiv la care pot să mă gândesc, deși probabil că sunt sute, este că acest lucru vă limitează nivelul de acțiune, de a atinge anumite obiective, de a vă îndrepta spre ceva. Pentru că vă face mici, deși sunteți mari. Vă face slabe, deși sunți puternice. Vă face să credeți că sunteți inferioare bărbaților, deși nu sunteți.

 

Implicațiile asupra dezvoltării tale sunt însă uriașe.

Acesta vă reduce libertatea de exprimare, care este din constituție un drept. Vă este greu să spuneți cuiva că vă atrage? Vă este greu să-i spuneți că vreți sex? Vă este greu să-i spuneți că vreți să-i faceți sex oral, pentru că iubiți să faceți asta? Atunci programarea socială și-a plantat foarte bine semințele în subconștientul vostru.

Libertatea de exprimare. Sinceritate, autenticitate, not giving a fuck, asta înseamnă adevărata putere. Faptul că te poți exprima sincer și liber și nu te lași controlată de gândurile, ideile și memele care se transmit prin societate.

Ai mare grijă la acest aspect. Și poate o să te bucuri cu adevărat de bărbatul tău, o să-i spui ce ai vrut să-i spui de mult, o să-i faci ce ai vrut să-i faci, dar ți-a fost jenă, rusine, frică de judecata, o să fii liberă. Vreau să fii liberă! Recomand să citești și despre celelalte 5 greșeli pe care probabil pe faci dacă ești femeie.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: