Tu cine esti de fapt? Cum sa-ti recapeti autenticitatea

Ca ființe sociale avem tendința să jucăm multe roluri. Atunci când suntem la un eveniment social jucăm un rol, atunci când suntem la o întâlnire sau un interviu jucăm alt rol, atunci când suntem cumpărători jucăm alt rol și atunci când vorbim cu o persoană care este pe o funcție superioară noastră jucăm alt rol.

Zi de zi jucăm roluri peste roluri și uităm să ne întrebăm: oare noi cine suntem cu adevărat?

Încetează să mai jocuri roluri, încetează să te comporți diferit cu persoane diferite doar cu scopul de a obține ceva, de a impresiona, de a crea o impresie și comportă-te așa cum ești tu! Autenticitatea și sinceritatea trebuie să fie valorile tale de bază. Sinceritatea față de tine în primul rând, arătând respectul față de tine și sinceritatea față de persoanele care te înconjoară, arătând respectul față de ele.

De ce îți este așa de frică să te comporți așa cum ești tu? De judecata celorlalți? Renunța la dorința de a fi acceptat de toată lumea, nu toată lumea o să te placă, nu trebuie să faci pe plac nimănui și nu trebuie să impresionezi pe nimeni! Trebuie pur și simplu să fii tu!

 

Cum reusesti asta sa? Iata cateva idei:

1. Îmbracă-te cum vrei tu. Nu cum îți spune un designer de modă, nu cum se îmbracă toată lumea, nu încercând să îmiți un cântăreț rap sau o solistă de muzică R&B. Ești unic în felul tău, poți alege să te îmbraci cum vrei, crează-ți propriul stil, nu imita.

2. Când observi că te porți diferit cu persoane diferite întreabă-te: de ce? De ce îți tremură mâinile când vorbești cu o persoană importantă? De ce ești așa de relaxat atunci când vorbești cu un prieten vechi? Toți îți sunt prieteni, dar încă nu ai ajuns să cunoști asta. Tratează-i pe toți de la egal la egal. Asta este o practică dificilă, dar rezultatele merită: te vei simți în largul tău cu toată lumea!

3. Din când în când întreabă-te: joc cumva un rol? Sau sunt sinele meu, sunt eu, sincer și autentic? Întreabă-te de multe ori în fiecare zi asta. Fă din asta o practică. În timp.

4. Într-un articol trecut vorbeam despre acceptare. Primul lucru și cel mai dificil, pe care trebuie să-l accepți ești chiar tu. Învață să te accepți pe tine așa cum ești, învață să-ți iubești defectele, să devi confortabil cu tine și astfel vei emana o puternică încredere în tine și lumea va fi atrasă ca un magnet de atitudinea asta a ta, dorind să-ți știe secretul.

5. Realizează că ești perfect așa cum ești, nu trebuie să faci nimic. Poți evolua, dar ești perfect așa cum ești. Probabil că îți vine greu să crezi că ești perfect și dacă nu crezi asta încă identifică problema și lucrează la ea. Apoi vei ajunge să te iubești mai tare și să realizezi că de fapt nu ai nevoie de aprobarea nimănui, ci doar de aprobarea ta! Acordă-ți încrederea necesară! Fii tu!

6. Nu te mai judeca, nu te mai critica, nu te mai pune la pământ. Vorba unei femei, dacă ți-am pune vocea din mintea ta la un sistem audio și am asculta lucrurile rele, groaznice și foarte dăunătoare pe care ți le spui cel mai probabil te-am duce într-un sanatoriu. Nu te mai atașa gândurilor tale. Ele sunt simple idei bazate pe credințe false dobândinte din experinețele anterioare (trecut) și practicate acum (în prezent). Nu te mai asocia cu mintea ta, învață să nu mai asculți de ea și astfel te vei elibera de gânduri și vei putea să duci o viață calmă și liniștită.

Practică aceste idei zilnic, astfel în câteva luni vei observa schimbări uriașe în interiorul tău și poate vei ajunge să realiezezi că singura persoana care trebuie să fii cu adevărat ești chiar tu.

 

Cu mult drag,

CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: