Simplu: Let it go!

 

Este un mare autor pe care îl admir pentru a sa nepăsare, indiferență și nebunie, pe numele său Hunter S. Thompson. Pentru cei care nu au auzit de el probabil că au văzut filmul The Rum Diary, acolo este vorba despre viața sa. Mi-a plăcut tare mult un citat de la el:

“Life has become immeasurably better since

I have been forced to stop taking it seriously.”

M-a pus pe gânduri pentru că eu toată viața mea am încercat să controlez lucrurile, mi-am dorit ca toate lucrurile să meargă bine pentru mine, să reușesc, să câștig, să înving, să obțin tot ceea ce mi-am propus.

Mi-am făcut planuri peste planuri, obictive, schițe, proiecții, predicții care mi-au fost sparte, călcate în picioare de multe ori, de mult prea multe ori.

 

Astfel că am realizat un lucru foarte important. Toate aceste așteptări nu pot fi controlate. Aici este propoziția cheie a acestui articol: nu toate lucrurile pot fi controlate, așa că dacă încerci să le controlezi o să rămâi dezamagit.

 

Schimbarea

 

Așa că începând de astăzi mi-am propus mie un lucru, să renunț să mai controlez ceea ce nu pot controla, să îmi pese mai puțin, să nu mai iau totul așa de în serios și personal.. să nu mă mai afecteze lucrurile asupra cărora nu am nici un control.

 

Poate este un mecanism de apărare din frica de a mai fi rănit, dezamăgit. Nu neg și nu-i nimic rău în asta.. dar eu sunt de părere că este un stil de viață pe care trebuie să-l încerc de acum înainte, pentru că până acum nu a mers așa de bine pentru mine vechiul stil cu planificările și așteptările, cu faptul că am vrut să controlez tot ceea ce.. nu puteam controla.

 

Așa că de astazi I will let it go. O să acționez, o să muncesc, o să încerc, însă nu o să mai am nici o așteptare, astfel nu o mai fiu dezamăgit. Nu o să mai îmi pese de nimic, o să fiu liber, indiferent, nu o să mai iau totul în serios…

 

Îți propun să încerci și tu asta… ce rău poate să îți facă?

 

Schimbarea in imagini:

 

Credite: Gavin vis ZenPencils.com

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: