5 Metode Simple Pentru A Scapa De Stres

Momentan sunt destul de încărcat și îmi este practic imposibil să nu mă stresez și nu vreau să te obosesc spunându-ți ce am de făcut acum, pentru că știu că și tu poate ești stresat sau treci prin multe acum, așa că m-am gândit la tine și am făcut acest articol, în care-ți prezint 5 metode simple pentru a scăpa de stres.

1. Închide internetul

Pur și simplu scoate firul din calculator sau din rooter. Oprește calculatorul. Oprește-ți telefonul. Oprește tot ceea ce înseamnă tehnologie și oprește-te pentru un moment. Observi acum cât de mult ești distras de toată această tehnologie? Când de fapt ar trebui să ne facă mai buni și productivi, nu mai puțin oameni și triști.

Îmi place să-mi aleg o zi din săptămână, de preferat duminică, unde nu folosesc deloc tehnologia. Ai putea să încerci acest lucru și să te bucuri mai mult de viață.

2. Plimbare

Recomand o plimbare atunci când simți că nu mai poți să muncești, când ești foarte stresat. Plimbă-te prin cartierul tău și alege străduțele pe care nu ai mai fost până acum. Fă o aventură din asta și pur și simplu observă toate lucrurile care te încojoară, arhitectura blocurilor sau caselor, natura, oamenii.

Din când în când prefer să mă plimb prin oraș și aleg cele mai frumoase zone, cu cele mai luxoase case și îmi spun că într-o zi o să ajung acolo. Privesc arhitectura lor, mă gândesc cum trăiesc acei oameni și cum se desfășoară ziua lor și îmi imaginez cât de frumos este să stai într-o casă de genul acela.

 

3. Bicicleta

Chiar acum m-am întors de la o plimbare cu bicicleta, pentru că eram destul de stresat și îngândurat, aveam o mie de idei în minte și nu știam de unde să încep. Așa că mi-am pus căștile în urechi și am început să mă plimb timp de o oră pe toate străduțele pe care nu am mai fost.

Bicicleta îmi oferă mie libertatea de care am nevoie, pot să mă îndrept în orice direcție vreau, cu ce viteză vreau, fără să depind de nimeni și nimic. În plus de asta fac și mișcare, iar creierul îmi este mai limpede și sunt pregătit să mă gândesc la lucrurile cele mai importante în loc să mă pierd în gândurile mele.

 

4. Ceaiul

Dacă nu bei ceai verde vreau neapărat să găsești prima ceainărie online unde se vinde ceai brut, la bucată, și să-ți comanzi un ceai verde simplu, fără alte arome. Să-ți prepari mai apoi o cană ce ceai și să te bucuri cu adevărat de fiecare înghițitură și să te gândești la modul în care el a fost preparat. Să-i simți textura, să-i simți căldura și gustul pe care-l lasă după fiecare înghițitură.

Acest ritual al ceaiului o să te clameze și o să te învețe multe lucruri despre viață.

 

5. Meditatul

Meditatul la bază înseamnă atenția doar pe respirație timp de câteva minute. Există mai multe tehnici, dar ne-am pierde în detalii. Cea mai simplă formă a meditatului este să închizi ochii și să te concentrezi doar asupra respirației tale.

Încearcă acest lucru chiar acum. Pentru câteva minute și o să observi cât de mult se schimbă starea ta.
Sper că ți-am fost de folos și ți-am oferit câteva variante simple prin care poți să scapi de stres. Tu ce alte idei mai ai?


 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: