De Cand “Te Iubesc” S-a Transformat Intr-un Sablon Pe Telefon?

88fd848f2e57f52542443cafac69cb74

Vreau să-ți spun o poveste cât se poate de reală și destul de dureroasă despre iubirea în timpurile actuale, despre cum am ajuns să ne iubim în șabloane.

Probabil cei care au trăit în vremea în care telefoanele chiar aveau tastaturi, reale, nu vorbim de vremea telefoanelor cu rotiță pentru că nu vreau să ne simțim bătrâni și stăteam mult prea mult să trimitem un mesaj “de dragoste” colegei, persoanei iubite de la acel moment, cu care aveam impresia că o să ne petrecem toată viața, cred că știu și au observat și următorul aspect.

La categoria șabloane, aveam posibilitatea de a trimite mesaje prestabilite, scrise de probabil inginerii unei, nu că aș avea ceva cu inginerii, companii de telecomunicații, care scria cam așa:

“Te iubesc!”

Iar în acel moment, realizezi că dragostea începe să se transforme în ceva robotizat, în ceva binar, o combinație de 0 și 1, pe care-l tastezi într-un telefon. Oamenii nu sunt niște roboței care răspund pozitiv (1) sau negativ (0) la comenzile pe care le adaugi în aceștia: Adaugă șablon. “Te iubesc!”

Ce legătură are acest șablon devenit “Te iubesc” cu relația ta?

Una foarte mare și urât mirositoare.

Pentru că dacă am ajuns să ne spunem “Te iubesc” în așa mod, asta înseamnă că ne-am transformat în roboți, iar relațiile de iubire pe care le avem s-au transformat în șabloane.

Momentul în care accepți iubirea de tip șablon, este momentul în care ești una dintre cele două variante:

1. Un om care nu se prețuiește pe sine și alege să rămână într-o relație șablon doar pentru a se lăuda cu această performanță prietenilor și de frica a ceea ce va spune familia despre marea despărțire.

2. Un om care se minte constant și crede că “Te iubesc”-ul primit de dimineață a fost mai mult decât aceste două cuvinte, ci o simfonie de emoții, trăiri, un blend de lucruri frumoase, toate introduse într-un storcător al iubirii ce a, scuză-mă că zic asta, expectorat aceste două cuvinte.

Te Iubesc!
(apăsați aici pentru a insera acest șablon în relația voastră)
Mesaj trimis.

Analfabeți în iubire

Consider că din păcate, datorită sau din cauza (depinde dacă ești consumator sau producător), acestor sărbători inventate ale iubirii de tip șablon, ne transformăm în analfabeți ai iubirii.

Dacă iubirea ar avea un limbaj, sigur nu ar fi o dată pe an, ci ar fi în fiecare zi.

Ar fi acel moment în care te sună și vine la tine cu o sticlă de vin, pentru că vrea să gătiți împreună pastele preferate. Ar fi acel moment în care-ți spune ce frumoasă ești, cât timp tu credeai că o să observe că nu te-ai machiat, atât de naturală. Ar fi acel moment, marți, seara pe la 8, când te sună să-ți spună că îi este dor de tine. Acel moment în care te ajută să-ți care bagajul mult prea mare pentru city break-ul stabilit cu o zi înainte. Ar fi acel moment în care-ți aduce flori pentru că este marți, ora 7 și 15 minute.

Acel moment în care, fără motiv, îți spune că te iubește. Dintr-o dată, te surprinde cu această iubire autentică, diferită total de cea șablon, care vine atunci când te aștepți mai puțin, precum vine și sărutul în momentul în care te întreabă ceva, vorbești și nu apuci să termini propoziția pentru că buzele tale sunt mult prea senzuale și incitate atunci când se mișcă formând cuvinte și propoziții la care el nu poate să fie atent.

Acea iubire, doar pentru că exiști. Doar pentru că existați. Doar pentru că afară este frig, apa de la duș este caldă și sticla de vin este transparentă.

Concluzie

Și asta ar fi indicat să fie destul să ne iubim, dar nu este. Ar fi indicat să fie cel mai bun motiv, dar nu este. Pentru că avem nevoie de șabloane la telefon să avem curajul să ne spunem cât de mult ne iubim.

Alege să nu cazi cu relația tip șablon. Iubește frumos. Premite-ți să ai o relație remarcabilă. Iar acest lucru îl poți face acum, pentru că acest acum este și va rămâne o eternitate.

Distribuie acest mic text și reamintește oamenilor care-ți sunt prieteni să iubească autentic, nu șablon.

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: