Textele Relatii Remarcabile: Oare De Cate Ori Ai Trecut Pe Langa Ea?

texte1

Despre #textele #relatiiremarcabile Mi-a venit o idee, să scot de la naftalină anumite texte pentru a celebra lansarea proiectului Relații Remarcabile. Texte care mie îmi plac foarte mult, texte care au prins foarte bine, texte care o să te facă să plângi, să te bucuri, care o să te facă să simți, să-ți simți inima cum bate mai tare, firele de păr cum se ridică pe mâna ta sau dorința puternică pe care o simțeai atunci când te-ai îndrăgostit pentru prima dată.

Într-o cafenea zgomotoasă din centrul Parisului intră doi îndrăgostiți. Dar nu orice îndrăgostiți. Nu acei îndrăgostiți la care te-ai aștepta. Ea, frumoasă, cu părul blond și lung. El înalt, cu părul închis la culoare și tuns scurt. Nu, nu acel tip de îndrăgostiți.

Acești îndrăgostiți și-au întins sentimentele de-a lungul timpului și vremea se pare că nu i-a afectat, ba i-a făcut mai puternici împreună.

În timp ce se așează la masă, un tânăr se uită spre ei. Își dorește să-și găsească  într-o zi iubirea, fata frumoasă, inteligentă și simplă care să rămână cu el tot restul vieții, iar împreună, peste zeci de ani, ei să fie acest cuplu diferit, care a învins perceptele societății despre iubire și care a demonstrat că dragostea durează mai mult de trei ani, dacă este reală.

Tânărul își deschide laptopul și inspirat de ceea ce vede, începe să scrie. Scrie ceva ce simte, nu ceva ce gândește. Ceva ce vine din inima lui, nu din gândurile sale. Ceva care să emoționeze și să atingă oamenii până la lacrimi.

Acesta începe astfel.

“Oare de câte ori ai trecut pe lângă persoana cu care urmează să-ți petreci toată viața?

Oare i-ai deschis ușa atunci când ai privit-o venind spre tine? Oare ai lăsat-o înaintea ta la coada interminabilă de la supermarket? Oare i-ai tăiat calea în trafic și ea te-a înjurat? Oare ai călcat-o pe pantof? Oare ați stat amândoi în același lift, fără să vă spuneți nimic și fără să vă priviți în ochi? Oare când tu ai intrat ea a ieșit? Când tu te-ai supărat ea s-a bucurat? Când tu ai plâns ea a râs? Când tu ai adormit, ea s-a trezit? Când tu ai spus că nu o să te mai îndrăgostești niciodată ea s-a îndrăgostit pentru a doua oară?

Când pe tine te-a părăsit iubita și ei i s-a întâmplat la fel?

Apoi v-ați suit în același metrou, privind în gol, oftând și după un moment privirile voastre s-au întâlnit, după atâta timp, după ani și ani de iubire, suferință, plictiseală și distracție, tristețe și fericire.

Doar o privire a fost de ajuns și v-ați zâmbit, apoi 20 de ani mai târziu, mergând împreună, ținându-vă de mână, te-ai oprit și ai întrebat-o:

Oare de câte ori am trecut unul pe lângă celălalt fără să știm că drumurile noastre se vor intersecta într-o zi… pentru totdeauna?”
Tânărul nostru apăsă enter și stinse laptopul de la care lucra. În reflexia ecranului stins își observă fața. Se atinse pe părul ce s-a transformat într-o barbă destul de mare și a realizat că este alb. La fel și părul care i-a mai rămas pe cap.

Închise capacul laptopului, parcă fugind de imaginea pe care o vedea în oglindă, care s-a construit parcă nu întâmplător, între textul său și el, și a realizat un lucru.

Pentru un moment a simțit ce înseamnă să fii bătrân, iar asta nu l-a speriat. Ce l-a speriat mai tare a fost faptul că el nu avea atunci cui să adreseze întrebarea.

Oare însă de câte ori a trecut pe lângă ea și ea a trecut pe lângă el, fără să știe că de fapt, într-o zi, aveau să se cunoască și să rămână împreună. Pentru totdeauna.

Am lansat un nou proiect, special pentru tine! Pentru că nu vreau să văd oameni care se simt singuri, ci doar oameni împliniți, în relații fericite. Nu vreau să văd oameni în relații dependente, pline de durere și suferință, vreau să văd oameni frumoși, având relații remarcabile. Apasă aici și descoperă mai multe despre noul proiect.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: