Textele Relatii Remarcabile: Un gest care ma face sa o vreau

Am promis, mă țin de promisiune. Așa consider că face un om simplu. Așa că în seara aceasta am un alt text pentru tine, după cum te-am obișnuit luni cu textul nr. 1 Oare de câte ori ai trecut pe lângă ea și ieri cu textul Ce este iubirea?

4c646179bd14755f32528d6242c55daa

Fără alte introduceri, să începem. Pentru că viața este scurtă și ar fi indicat să iubim frumos.

Dintre toate lucrurile pe care i le poți face unei femei, este unul care, deși în aparență e nesemnificativ, îmi face plăcere să mă gândesc la el. Este vorba despre momentul în care o privești și în perfecțiunea ei parcă totuși îi lipsește ceva. Te uiți nedumerit la figura ei de copilă, din profil și observi ceva… o șuviță de păr care îi atinge fața.

Apoi, printr-un gest aproape involuntar, din reflex pentru dorința de frumos, îmi trec mâna prin părul ei și-i așez firul de păr care, grăbit și nedumerit a plecat de la locul său, după ureche. Și parcă, prin acest gest, chipul ei se luminează și mintea mea se aprinde. Acum îi pot observa forma feței, ochii, albul ochilor și profilul tinerei creații care declanșează în mine o dorință.

Ori de câte ori îmi trec mâna prin părul ei și îi așez firul de păr după ureche, mă gândesc că o să fie momente în care o să mă gândesc cât de frumos, inocent și de inexplicabil este acest gest. Este ca și cum ai șterge geamul aburit cu mănusa ta înghețată, într-o seară friguroasă, și dincolo de geam ai observa o priveliște nouă, mai pură, mai fină, mai frumoasă, de care nu poți să nu te îndrăgostești…

După ce îi trec firul de păr după ureche, o dorință-și face apariția în mine. Involuntar îmi mușc puțin buza și fără să mai spun ceva, cucerit fiind de noua frumusețe pe care o descopăr, îi fur un sărut.

În lumea mea fiecare gest contează, însă sunt unele gesturi care ne fac să ne îndrăgostim și mai tare, asta doar dacă suntem destul norocoși să le descoperim…PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: