Textele Relatii Remarcabile: Vreau

Am promis, mă țin de promisiune. Așa consider că face un om simplu. Așa că în seara aceasta am un alt text pentru tine, după cum te-am obișnuit luni cu textul nr. 1 Oare de câte ori ai trecut pe lângă ea, marți cu textul Ce este iubirea? și ieri cu textul care a ajus în 24 de ore la aproximativ 5000 de oameni frumoși Un gest care mă face să o vreau.

În seara aceasta am pentru tine un text special, care atunci când l-am scris acum un an, cu o zi după ziua mea de naștere, a ajuns să fie share-uit de peste 6000 de ori. Fiind cel mai vizinoat articol pe care l-am scris vreodată, atingând sute de mii de vizitatori. Fără alte introduceri, vă prezint: Vreau

Vreau

Vreau să mă trezesc într-un pat. Nu al meu, un altul. Al unei persoane pe care nici să nu o cunosc, despre care să nu știu nimic.

Să nu știu cum o cheamă.

Să mă trezesc și să mă întreb: ce-i cu mine acolo? Ce s-a întâmplat? Ce am făcut? Și ușor să-ncep să-mi aduc aminte fiecare detaliu. Fiecare amănunt. Fiecare atingere. Fiecare sărutare. Fiecare lucru pe care l-am simțit, pe care l-a simțit. Tot ce am spus, ce am zis, ce am făcut. Toate lucrurile despre care îți e rușine să vorbești în public sau în preajma copiilor.

Oare cum ar fi?

Să te trezești într-un pat care nu-i al tău, un pat care este al ei. Și ea să fie doar o fantezie. Ea să fie femeia din visul tău. Ea să fie femeia care nu te lasă noaptea să dormi și te răscolești în al tău pat. Transpiri. Nu ai stare. Vrei. O vrei. Însă nu o cunoști. Cum poți să o găsești dacă nu există? Dacă nu-i reală?

Mă întreb cum ar fi să te trezești din somn sărutat sau în timp ce ea începe să guste din tine. În timp ce începe să te atingă încet, fin, ca un fulg ce sare dintr-o pernă atunci când vă jucați și vă loviți.

Mă întreb oare cum ar fi să ai pe cineva care să vrea să-ți ofere totul. Care să vrea să-ți ofere tot ce vrei tu și încă pe deasupra, doar de frica de a nu rămâne nesatisfăcut. Cineva care dimineață să te trezească cu mirosul cafelei preparate cu grijă și dragoste. Cineva căruia să nu-i fie frică să-ți ofere inima pe tavă și care să-ți spună, cu vocea ei fină parcă dintr-un film de dragoste, în șoaptă, la ureche: uite, asta-i inima mea, ți-o dau ție, poți face ce vrei cu ea, cu mine.

Oare există femeie atât de curajoasă?

Mă întreb cum ar fi să te trezești și masa să-ți fie pregătită. O femeie care îmi gătește, ocazional, riscă să mă îndrăgostesc nebunește de ea. O femeie care are grijă de mine, care mă înțelege atunci când vreau să fiu singur și care-mi spune că i-a fost dor de mine atunci când simt că am pierdut-o și nu o voi mai revedea niciodată. O femeie care face asta pentru mine, care-mi dă totul doar pentru că așa simte i-aș da totul. Oricând. Oricum. Oricât vrea ea.

Oare există femeia aia care să mă facă în totalitate să-i ofer tot ce am eu mai bun? Femeia aia căreia din pur egoism să-i ofer plăcere. Pentru că atunci când o văd cum tremură, urlă și își înfige unghiile în mine de plăcere să o pătrund și mai tare pentru că plăcerea ei înseamnă plăcerea mea.

Plăcerea de a o vedea pe ea cum este satisfăcută este tot ceea ce am nevoie pentru a fi fericit.

Oare există femeia care să-mi facă toate poftele? Care să vrea să încercăm toate fanteziile ce-mi inundă mintea precum un tsunami inundă cu putere și viteză un oraș liniștit.

Sau poate că această femeie este în toate femeile pe care le-am întâlnit și pe care urmează să le întâlnesc? Doar că trebuie eu să apăs pe un buton din mintea și sufletul ei și ea se va trezi din somul adânc, din somul acela pe care nici un bărbat nu a reușit să o trezească până acum.

 

Îmi vin în minte versurile următoare:

Vreau să mă trezesc,

Din somn,

Într-un pat,

De femeie, frumoasă.

 

Să miroasă a măr

și a zori

și a tot

ce-i mai bun

într-o

casă.

 

Despre Cartea Relații Remarcabile

Țin să te anunț că primul tiraj aproape că s-a epuizat. Estimez că se va termina rapid și ce a mai rămas, pentru că oamenii comandă în ultimul moment.

Dacă vrei să pui mâna pe primul tiraj, cu o reducere de 20% valabilă doar până duminică și să înveți cum poți să-ți transformi viața într-o poveste de iubire cu adevărat remarcabilă, începând cu tine, atunci te invit să apeși aici și să coamanzi cartea Relații Remarcabile. 

Un alt bonus pe care îl anunț acum este că o să primești acces gratuit la workshop-ul din București, de pe data de 4 Decembrie, de la ora 19:00, unde o să ne vedem și o să-ți prezint câteva idei faine din carte, o să-ți las o dedicație în carte și o să facem poze. Dacă ești din afara Bucureștiului, nu te îngrijora, nu am uitat de tine. O să ai acces la workshop live, pentru că o să-l transmitem prin intermediul youtube live, iar mai apoi vei avea acces și la înregistrare.

Așa că ia cartea sau celelte pachete cu reducere de 20% care e valabilă până duminică și acest bonus foarte fain pe care-l ți-l ofer acum! Apasă aici și cumpără cartea!

Vreau să mulțumesc tuturor persoanelor care au cumpărat cartea până acum, vă sunt recunoscător din suflet și îmi doresc să vă văd pe 4 decembrie în București sau prin intermediul internetului. Sunteți niște oameni senzaționali și doar în câteva zile ați reușit să vă strângeți atât de mulți!

Vă iubesc și vă respect!

PS: Toți cei care au luat cartea până acum au invitație gratuită la acest eveniment și o să vă trimit pe mail mai multe detalii săptămâna următoare.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: