Cum Sa Iti Organizezi Munca


To do list este de fapt o listă ce îți permite să notezi principalele lucruri pe care vrei să le realizezi într-o zi.

Însă pare să nu funcționeze pentru toata lumea, eu m-am întrebat de ce și am ajuns și la o concluzie, iată cum să faci să funcționeze.

Trebuie să te gândești la această listă ca la un drum, fiecare punct este de fapt un punct pe harta, o destinație la care trebuie să ajungi.

Să spunem că vrei să ajungi la 10 pagini citite dintr-o carte, ce trebuie să faci pentru a reuși?

Trebuie să vezi aceste cinci pagini ca o destinație finală, pentru a ajunge la acea destinație trebuie să pornești la drum , poate unul dintre cele mai dificile elemente, însă o dată ce ai pornit vei fi de ne oprit, trust me.

Asemnănător cu pornitul la drum spre o destinație pentru a ajunge acolo cât mai repede trebuie să nu te oprești, fiecare pauza te va încetinii din drumul tău și vei ajunge acolo cât mai târziu.

Drumul este prin de obstacole, însă tu trebuie sâ le elimini. Încearcă să te concentrezi pe un singur lucru și doar odatâ e l-ai terminat începe alt lucru, însă despre asta am să discut într-un articol viitor.

Astfel, următoarea dată când vrei să realizezi ceva gândeștete la scopurile tale, task-urile tale, ca la o destinație finala, ca fiind un punct de pe hartă și mergi spre ele eliminând toate lucrurile ce te pot distrage. Te poți opri doar pentru benzină dacă simți că ai nevoie de acest lucru.

Să muncști mai putin timp și cu rezultate mai mare este un lucru realizabil, totul depinde de a cunoaște câteva trick-uri pe care eu ți-le prezint în aceste articole.

Lucrează mai inteligent, lucrează mai bine!

 

Tu folosești un to do list pentru a îți organiza activitatea?

Scrie-mi răspunsul tău într-un comentariu!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: