Cum Sa Construiesti Increderea Pe Termen Lung

Când vorbim de încredere nu văd să existe un alt tip de încredere decât cea pe termen lung, care să dureze în timp. Alt tip de încredere, nu este încredere, este de fapt o mare păcăleală.

Una dintre valorile tale, dacă dorești să fii un om puternic și respectat, trebuie să fie încrederea pe care o acorzi și o primești de la alte persoane. Asta te face un om de valoare.

Astfel astăzi am să-ți discut pe scurt despre încrederea pe termen lung și cum o poți obține. Acest articol este pentru tine și o să te ajute dacă:

 

  • ai o afacere, în special în online
  • scrii pe un website
  • ești un om care dorește să fie respectat
  • ești într-o poziție în care ai nevoie de încrederea oamenilor, pentru că le oferi un produs sau serviciu.

 

Increderea și intenția

 

Încrederea are foarte mare legătură cu intenția. Să luam de exemplu cazul meu. Momentan lucrez la o carte. O carte despre un alt fel de dezvoltare personală, o carte care nu include sfaturi ci doar viziuni, idei, care să te facă pe tine să le aplici și să vezi care sunt rezultatele.

 

Intenția mea principală cu această carte este să ajute cel puțin un om. Dacă acest om o va recomanda la 3 prieteni, spunând că l-a ajutat, atunci pot spune că sunt un om fericit și că am realizat ce mi-am propus.

 

Restul lucrurilor vin de la sine, sunt ca un efect al intenției mele clare, corecte și sincere.

Increderea și sinceritatea

 

Foarte important atunci când lucrezi la un produs sau când lucrezi la tine, este să o faci cu o doză foarte mare de sinceritate.

 

Dacă te minți pe tine, înseamnă că nu te respecți. Dacă minți alte persoane, înseamnă că nu le respecți. Oamenii își pot da seama foarte ușor când ceva nu este ok, când nu ești sincer în acțiunile tale, astfel încrederea lor în tine sau produsul/serviciul pe care tu îl oferi scade.

 

Să revenim la exemplul meu, cu produsul pe care vreau să-l scot. Intenția mea este sinceră, vreau să ajut când mai multe persoane și vreau să am impact asupra lor, vreau să-i ajut să treacă peste o problemă, să vădă altfel lucrurile și să reuseașcă să ajungă unde își doresc ei.

 

Scopul principal al cărții nu este să fac bani.

 

Dacă ăsta era scopul principal atunci cartea de față nu merita să fie cumpărată, pentru că o persoana care-și pune ca scop principal: vreau să fac bani, uită de utilitatea produsului respectiv.

 

Scopul principal al cărții este: vreau să-ți fie ție utilă apoi faptul că obțin resurse financiare de pe urma muncii mele, mă face și mai fericit.

 

Să oferi un produs, pe care un om îl cumpără și nu îi place, nu îl ajută, face ca imaginea ta (încrederea) să fie distrusă într-o secundă. Este ca și cum ai fura bani.

 

Atunci când lucrezi sau un produs sau oferi ceva, fă-o cu toată sinceritatea și cu o intenție clară. Fă-o în primul rând pentru a ajuta și pune beneficiile în sertarul pe care scrie efecte. Pentru că numărul vânzărilor, banii pe care îi faci sunt simple efecte ale unei persoane ce oferă valoare și cere foarte puțin înapoi.

 

Să recapitulăm

 

1. Încrederea are foarte mare legătură cu intenția. Dacă intențiile tale sunt ascunse, oamenii își vor da seama foarte ușor, astfel urmând ca tu să-ți pierzi încrederea.

 

2. Odată ce ți-ai pierdut încrederea este aprope imposbil să o recapeți. Așa că ai mare grijă.

 

3. Încrederea are legătură cu sinceritatea. Ești sincer, primești încredere. Nu ești sincer și vinzi un produs care nu o oferă valoare? Atunci este ca și cum ai fura.

 

4. Banii sunt doar un simplu efect, nu scopul în sine. Scopul este să aduci valoare adăugată, să rupi în două status quo-ul, să faci ceva genial, să produci un lucru atât de bine și de mișto încât al doilea produs al tău să vrea să fie cumpărat instant, de multă lume.


Pentru mai multe informații referitoare la carte, citește articolul acesta.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: