La ora 12:00 o să ne poți vedea live aici.

 

Arhiva episoade:

Episodul 1 – The Spiritual Badass Show

 

~// Cum adică “The Spiritual Badass Show” !?!?

Am un prieten care a plecat la una dintre cele mai mari companii din lume, în Malaezia, MindValley. Probabil ai auzit de acestă companie și cu siguranță îți poți da seama că acolo nu poate să ajungă chiar oricine. Ai nevoie de foarte multe lucruri,  pornind de la încredere, valori solide și o viață disciplinată. Să nu uităm de multă acțiune.

Prietenul meu este Iulian, așa zis “Novacul”, este un om care mă inspiră și ori de câte ori vorbesc cu el prin Skype primesc foarte multă valoare. De multe ori discuțiile noastre de “hai să vorbim 10 minute” se transformă în discuții de o oră în care ajungem să discutăm despre cele mai mind fuck subiecte: plecând de la spiritualitate, disciplină, filosofie și multe alte subiecte care ne fac să ne punem pe gânduri.

Pe mine deja mă știi, așa că nu mai are sens să mă introduc.

 

~// Ce presupune?

La ultima noastră conversație în cadrul căreia am început să discutăm despre sistemul din care facem parte, matricea, despre mecanismele de manipulare în masă, motivația din spatele celor mai de succes milionari și multe alte subiecte pur și simplu badass și spirituale în același timp, ne-am gândit că ne lipsește ceva.

Ce ne lipsește? Un public cu care să împărtășim această experiență de o oră. Așa că ne-am gândit să transformăm toată conversația noastră într-un show bilunar denumit: The Spiritual Badass Show. 

 

~// Când se întâmplă această minunată oportunitate de învățare?

Sambată, la ora 12:00 ora României te așteptăm să ne privești, gratuit, o oră, vorbind despre cele mai incitante subiecte în speranța că discuția noastră o să te inspire, o să vte pună pe gânduri sau o să te facă să vă simți inconfortabili și să vrei să tinzi spre mai mult.

 

~// Cum pot avea acces gratuit la acest show?

Astfel dacă vrei să ai acces la această conferință bilunară gratuită de o oră, sâmbătă, te invit să-ți notezi adresa de email în chestionarul de mai jos și noi îți trimitem o notificare cu 24 de ore înainte cu adresa exactă unde poți să ne vezi live și să ne adresezi întrebări/propui subiecte de discuții.

 

Te rugăm să verifici în casuța ta de email pentru că o să primești o adresă în care să-ți confirmi apartenența la această listă de mailuri. Dacă nu o găsești în Inbox caută și în Spam! Mulțumim!