Tu ce alegi?

 

În fiecare zi poți să alegi între două lucruri, două părți ale aceleași monede, una mai închisă la culoare iar alta care o să-ți aducă fericirea.

În fiecare zi poți să alegi între a te îngrijora că nu ai destulă mâncare de dimineață pentru că salariul este prea mic și impozitele pe care le plătești la stat sunt uriașe sau să te bucuri că ai un loc de muncă, unde poți să faci (sper) ceea ce-ți place zi de zi, poți să socializezi cu oameni inteligenți și să produci lucruri care într-un final să facă lumea mai bună.

 

În fiecare zi poți să alegi să te compari cu persoanele mai bogate sau mai puțin bogate decât tine, astfel o să te simți mai prost sau mai bine, sau poți alege să te compari cu tine, cu cel care ai fost ieri și astfel să te preocupi de ceea ce o să ajungi mâine.

 

În fiecare zi poți să privești cu invidie în jurul tău pe oamenii care au reușit mai multe decât tine sau poți să privești cu admirație, iubire și mulțumire pe cei care au reușit pentru că aceștia au trasat linia, aceștia ți-au arătat că este posibil să fii și bogat și frumos și sănătos și corect și nu trebuie să renunț la valorile tale, la principii, la bunătate pentru a ajunge acolo. Aceștia ți-au arătat că și tu poți ajunge acolo.

 

În fiecare zi poți să te cerți cu oamenii, să începi tot felul de dispute, să participi la tot felul de discuții contradictorii care te vor face să-ți pierzi orele importante din ziua respectiva sau poți să le ignori, să le folosești în avantajul tău, să oferi o vorbă bună și să nu-ți pierzi energia distrugând ceva ci să-ți consumi energia construind ceva.

 

În fiecare zi poți să-ți spui că nu meriți, că ești cel mai incapabil, cel mai neîncrezător, cel mai rușinos, cel mai antisocial om pe care îl cunoști sau poți să acționezi atunci când ceva te sperie și să îți dobori toate gândurile din mintea ta demonstrându-ți că poți face mult mai multe decât crezi!

 

În fiecare zi poți alege să stai pe Facebook, să privești pozele cu prietenii tăi pe care nu îi cunoști chiar pe toți, să citești mesaje, să răspunzi la sutele de notificări pe care le primești sau poți alege să citești, să te dezvolți, să experimentezi, să ieși în oraș cu oameni minunați, să socializezi și să crești ca om, ca persoana, ca individ inteligent și multilateral dezvoltat.

 

În fiecare zi poți alege calea ușoară. Fast food. Relațiile de o noapte. Poți alege să minți, să nu ai grijă de corpul tău, să nu ai grijă de mintea ta, să rămâi singur pentru că toată lumea are un defect nu pentru că tu ai prea multe așteptări, sau poți alege calea mai grea: să mănânci sănătos, să începi să te cunoști, să vezi cine ești cu adevărat și de ce ești aici sau măcar să-ți faci o idee, să sari în ajutor atunci când cineva are nevoie de tine, să oferi iubire necondiționată persoanelor de care te simț atras/ă, să iubești, să faci sport, să te hrănești săntăos, să participi la evenimente care te vor face să crești, să descoperi limitările minții, să te dezvolți constant.

 

În fiecare zi ai de ales între două lucruri și alegerile tale de acum o să se vadă peste 10, 15 ani, atunci când nu vei mai avea de ales. Atunci când o să te uiți în spate și o să ai viața pe care ți-ai dorit-o, fiind bucuros de alegerile pe care le-ai făcut în prezent, sau cazul cel mai rau, când nu o să ajungi unde ai vrut și o să realizezi că nu mai poți schimba nimic.

 

Tu, ce alegi? 

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: