Tu Ce Iubesti?

“There is always something left to love.” ― Gabriel Garcí­a Márquez

Iubesc sa scriu. Iubesc să citesc toată ziua până când ochii mă dor și sunt nevoit să mă opresc din ceea ce iubesc. Iubesc că am un vis și că nu îmi este frică să-l urmez. Iubesc că pot face ceea ce iubesc, pentru că am intenții bune, corect direcționate. Iubesc că am curajul să fiu vulnerabil și să mă exprim așa cum sunt, fără măști, în fața ta. Iubesc să mănânc paste cu fructe de mare sau doar un simplu covrig cu sare și nu pentru că rimează, ceea ce face viața mai frumoasă, ci pentru că îmi place combinația dintre sofisticat și simplu.

Iubesc să mă trezesc vara și să fiu la mare, deși nu m-am mai trezit de doi ani acolo. Iubesc să râd toată ziua până când burta mă doare. Iubesc că pot să ascult oricând vreau cele mai frumoase melodii, note muzicale, versuri, poezie. Iubesc că pot să respir și că inima încă-mi bate, pentru că mai am multe de spus.

Iubesc să mă privesc atunci când îmi este frică. Iubesc să mă privesc atunci când mă emoționează cea mai simplă imagine, pictură sau fotografie. Iubesc că pot să plâng și iubesc că asta nu mă face mai puțin bărbat, pentru că așa am zis eu, aici.

Iubesc că am o bicicletă. Iubesc că pot să mă duc aproape în fiecare seară și să privesc apusul de aici.

Iubesc că deși am tot ce îmi doresc nu am uitat să mă bucur de lucrurile simple, de lucrurile mici din viața mea. Iubesc că sunt singurul nebun care se uită spre cer și este fascinant de albul norilor din care aș mușca precum dintr-o vată de zahăr. Iubesc pentru că îmi place să admir clădirile pe lângă care multe persoane trec zilnic fără să le observe. Iubesc pentru că îmi place să văd oameni asortați și care-și construiesc ținuta cu atenție, uneori prea exagerată, până la cel mai mic detaliu, dar iubesc să îi privesc pentru că eu nu am răbdarea să fac asta, sunt mult prea simplu să fac asta.

Iubesc când primesc mesaje frumoase. Iubesc când primesc mesaje mai puțin frumoase, insulte, critici, pentru că știu că atunci am reușit să apăs un buton potrivit.

Mai iubesc ceva ciudat. Iubesc că într-o zi nu o să mai fiu aici, pentru că asta face viața cu mult mai interesantă, altfel ar fi doar o linie dreapta, fără colțuri, fără curbe, fără scurte întreruperi.

Iubesc că-mi vin in minte întrebări de genul: oare atunci când te săruți cu persoana pe care o iubești inimile voastre se opresc în acel moment apoi încep să bată în același timp, la unison? Iubesc că la suprafață sunt foarte dur, dar la interior deloc. Iubesc pentru că sunt destul de nebun să recunosc toate aceste lucruri unor oameni pe care nu îi cunosc personal dar pot să simt cum sunt, ce gândesc, ce fac în fiecare zi și pot să îi simt cum se bucură, se agită sau pur și simplu nu înțeleg de ce fac atât de multe greșeli, de ce mănânc litere când am zis că de fapt îmi place să mănânc paste.

Dar cel mai mult, dintre toate lucrurile, persoanele, momentele, gândurile și ideile iubesc faptul că pot să iubesc. Iar acest cuvânt iubesc este mult prea banal pentru a descrie acel sentiment care stă ascuns în spatele lui. Pentru că iubim și gândim cu părți diferite alte creierului nostru, iar încercarea de a traduce dacă vrei ceea ce simțim în cuvinte, sunete, imagini, este una dificilă, iar toți cei se numesc artiști sunt elevi de școală care toată ziua încearcă și reușesc, într-o măsură sau alta, să transforme sentimentele în lucruri fizice, palpabile, pe care noi să le experimentăm cu toate simțurile noastre.

Întrebarea mea pentru tine, după ce te-am plimbat puțin printr-un alt univers de al meu, este… tu ce iubești?

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: